^
 • Australien - Queensland - Cape Tribulation
  Queenslands højdepunkter i bil

  15 dage fra kr. 18.900

 • Queenslands højdepunkter i bil

  15 dage fra kr. 18.900

 • Queenslands højdepunkter i bil

  15 dage fra kr. 18.900

 • Queenslands højdepunkter i bil

  15 dage fra kr. 18.900

 • Queenslands højdepunkter i bil

  15 dage fra kr. 18.900

 • Queenslands højdepunkter i bil

  15 dage fra kr. 18.900

Queenslands højdepunkter i bil

Tag på en fantastisk kør-selv ferie i Australien fra Brisbane til Cairns med oplevelser på sandøen Fraser Island, i verdens ældste regnskov og ved den smukke Whitehaven Beach.

15 dage fra kr. 18.900
Pris pr. person, når 2 voksne og 2 børn rejser sammen
Fra kr. 22.100 ved 2 voksne. 
Prisen inkluderer: fly, billeje, overnatninger og udflugter

På denne rejse til tropiske Queensland får du mulighed for at opleve det bedste af Australiens solrige stat i bil. Ruten tager dig hele vejen fra Brisbane i det sydlige Queensland til Cairns i nord langs den smukke tropiske kyst. Blandt højdepunkterne på turen er sandøen Fraser Island, den smukke Whitehaven Beach og verdens ældste regnskov i Cape Tribulation og Daintree. Du får mulighed for at opleve det hele, og der venter dig afslapning på paradisstrande, spændende dyreoplevelser og god stemning i nogle af Queensland hyggelige kystbyer. Rejsen er velegnet både til par og familier med børn.

Kom til rejseforedrag om Australien

I løbet af året holder vi foredrag om rejser til Australien. Tilmeld dig foredraget i dag, og få en masse inspiration, gode råd og tips med hjem. Tilmeld dig her.

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Få et tilbud

Rejsen dag for dag

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Du rejser mod Australien, hvor der venter dig en uforglemmelig rejse i tropiske Queensland.

Dag 2: Ankomst til Brisbane

Du lander i Brisbane, som er Queenslands største by. Fra lufthavnen tager du til dit centralt beliggende hotel, hvor du skal overnatte en enkelt nat. Hvor meget af Brisbane, du når at opleve, afhænger af, hvornår på dagen du lander. 

Du kan for eksempel gå en tur ned til Southbank, som ligger ved bredden af Brisbane River. Mange lokale kommer her for at nyde en stille stund eller tage en dukkert ved den anlagte strand. Her finder du desuden et stort udvalg af restauranter, barer og caféer.

Dag 3: Brisbane - Fraser Island

Efter en god morgenmad er du klar til at starte din rejse i bil langs Queenslands kyst. Du afhenter din lejebil og sætter kurs nordpå ad Bruce Highway mod River Heads. Her parkerer du bilen og stiger om bord på Kingfisher Bay Ferry, som sejler dig til den 123 km lange sandø Fraser Island, der er et sandt paradis for naturelskere. Vel fremme indlogerer du dig på Kingfisher Bay Resort, hvor du skal overnatte to nætter.

Distance: ca. 300 km fra Brisbane til River Heads.

Dag 4: Fraser Island

I dag venter en spændende tur i firehjulstrækker, hvor du oplever de mest kendte og spektakulære seværdigheder på Fraser Island. Du kommer blandt andet til Lake McKenzie, som byder på krystalklart vand og hvid sandstrand, og Eli Creek, hvor du kan gå en tur på gangbroen langs åen eller flyde med strømmen mod havet. Du oplever også skibsvraget Maheno, som har ligget på stranden siden 1935, hvor det blev fanget i en cyklon. Du får frokost på turen og kan se frem til en dag fyldt med spændende og forskelligartede oplevelser.

Dag 5: Fraser Island - Bargara

Tag en morgendukkert i hotellets dejlige pool, og nyd en god morgenmad, inden det er tid at forlade Fraser Island. Turen går tilbage til fastlandet med færgen, og fra River Heads kører du videre mod byen Childers, som er kendt for sine mange historiske bygninger og gode lokalproducerede is. Fortsæt din rejse langs med kysten mod Bargara, hvor du skal overnatte. Bargara byder på smukke strande og fantastiske klippekyster, og det er her, Great Barrier Reef begynder.

Distance: ca. 150 km fra River Heads til Bargara.

Dag 6: Bargara - Rockhampton

I dag kører du via Gladstone hele vejen til Rockhampton. Ikke langt herfra finder du Yeppoon, som er en lille badeby med udsigt til den smukke Great Keppel Island. Afhængig af hvornår du ankommer til Yeppoon, kan du måske nå en dukkert i det forfriskende klare vand, inden det er tid til at spise en god middag.

Distance: ca. 300 km fra Bargara til Rockhampton.

Dag 7: Rockhampton - Airlie Beach

Rejsen går i dag videre nordpå mod Marlborough og Mackay. Lige uden for Mackay ligger Cape Hillsborough National Park, hvor regnskoven møder revet. Du finder mange gode vandreruter i parken, så snør vandrestøvlerne og udforsk den smukke natur. Du fortsætter din tur til Proserpine og videre til Airlie Beach. Herfra har du nem adgang til Whitsundays, som byder på intet mindre end 74 smukke tropeøer.

Distance: ca. 475 km fra Rockhampton til Airlie Beach.

Dag 8: Airlie Beach

I dag kan du se frem til en dag ved Great Barrier Reef. Turen går til Whitsundays med katamaranbåd. Du sejler gennem det azurblå hav til en af verdens smukkeste strande Whitehaven Beach. Gå en tur op til Hill Inlet, hvorfra du har en helt enestående udsigt over det blå hav, den hvide strand og det frodige grønne bagland. Nyd en god frokost, og udforsk livet under havoverfladen med snorkel, inden turen går tilbage mod Airlie Beach.

Dag 9: Airlie Beach - Townsville

I dag lægger du Airlie Beach bag dig og fortsætter din rejse nordpå. Målet er kysten og Townsville, men på vejen kan du eventuelt besøge Bowen og byerne Home Hill og Ayr. Du kommer gennem et frodigt landbrugsområde, hvor der blandt andet produceres sukkerrør i stor stil. Vel fremme i Townsville kan et besøg på Great Barrier Reef Wonderland anbefales. Her finder du blandt andet verdens største levende koralakvarium.

Distance: ca. 275 km fra Airlie Beach til Townsville.

Dag 10: Townsville

Townsville er det perfekte sted for udflugter både ud for kysten og inde i landet. Du har hele dagen til rådighed og kan for eksempel opleve den gamle guldgraverby Charter Towers. Eller hvad med en sejltur til Magnetic Island, som ligger kun nogle få kilometer fra kysten? Der afgår en færge fra Breakwater til Magnetic Islands med jævne mellemrum, så hop på den, når det passer dig.

Dag 11: Townsville - Cairns - Trinity Beach

I dag kører du mod Cairns i det nordlige Queensland. Området omkring Cairns er perfekt til både oplevelser og afslapning. Du har tre nætter på det skønne resort Blue Lagoon Resort ved Trinity Beach lige nord for Cairns, så der bliver mulighed for både at udforske naturen inde i landet og de spektakulære rev ud for kysten. Lejebilen afleverer du ved ankomsten til Cairns eller næste morgen, inden det tidspunkt på dagen, du hentede den i Brisbane.

Distance: ca. 350 km fra Townsville til Trinity Beach.

Dag 12: Dagstur til regnskoven

Ikke langt fra Cairns finder du verdens ældste regnskov Cape Tribulation og Daintree Natinal Park. Der venter dig en række unikke oplevelser i dag, når du sammen med en guide udforsker de to områder. Du vandrer gennem den frodige regnskov i Cape Tribulation og oplever steder, hvor regnskoven møder havet ved Cape Tribulation Beach. På din vej til Cape Tribulation gøres der stop ved Mossman Gorge, hvor du kan gå en tur ad gangbroen langs med floden, som er omgivet af store kampesten og regnskovens grønne vegetation. Guiden fortæller i løbet af dagen en masse om områdets historie og geologi. Du får serveret en tropisk frokost i regnskoven, og dagen afsluttes med en sejltur på Daintree River, inden du vender tilbage til dit hotel i Trinity Beach.

Dag 13: Trinity Beach

Nyd en dag på hotellet med afslapning ved poolen, eller tag på en tur til Great Barrier Reef. Der findes et hav af forskellige ture, der alle tilbyder noget forskelligt. Så det er helt op til dig, hvor mange rev du vil besøge, hvor meget tid du vil have i vandet, og om du vil dykke eller snorkle. Uanset hvad du vælger, venter der dig en uforglemmelig oplevelse på revet. Vil du blive længere i Cairns og udforske mere af revet, kan det naturligvis sagtens lade sig gøre.

Dag 14: Afrejse fra Cairns

I dag er det tid til at forlade skønne, solrige Queensland for denne gang, og du tager mod lufthavnen, hvor flyet mod Danmark venter.

Dag 15: Ankomst Danmark

Du lander i Danmark efter et eventyr med regnskov, koralrev og smukke strande i massevis.

Kort

Pris pr. person

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og 2 børn
 Hele året  Fra kr. 22.100  Fra kr. 18.900

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark - Brisbane
 • 1 nat i Brisbane
 • 9 dages billeje af mellemklassebil inkl. fri km, forsikringer, kort og rutebeskrivelse og ingen selvrisiko
 • 2 nætter på Kingfisher Bay Resort på Fraser Island inkl. transfer fra River Heads t/r
 • Dagstur med firehjulstrækker til Lake McKenzie, Eli Creek m.m. inkl. frokost
 • 1 nat i Bargara
 • 1 nat i Rockhampton
 • 2 nætter i Airlie Beach
 • Dagstur med katamaran til Whitsundays og Whitehaven Beach inkl. BBQ-frokost med drikkevarer, brug af snorkeludstyr og miljøafgift til revet 
 • 2 nætter i Townsville
 • 3 nætteri Trinity Beach 
 • Dagstur med guide til regnskoven i Cape Tribulation og Daintree National Park inkl. sejltur på Daintree River og frokost
 • Flyrejse Cairns - Danmark

Tilkøb

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum

 

Højsæson

Højsæson i Australien er i folkeskolernes sommerferie samt fra december til marts. Australien er dog et stort land, og der er stor forskel på sæsonerne i de forskellige dele af landet. Går rejsen til Sydney, Adelaide, Melbourne og den sydlige del af landet, er den australske sommer fra december til februar en populær periode. Det centrale og nordlige Australien har derimod højsæson fra maj til september.

Rejselængde og indhold

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses dine ønsker. Det samme kan antallet af rejsedeltagere.

Børn på rejsen

Priserne er baseret på børn i alderen 2-11 år, som overnatter i eksisterende senge sammen med voksne.