^
 • Kimberley i firehjulstrækker

  13 dage fra kr. 20.700

 • Kimberley i firehjulstrækker

  13 dage fra kr. 20.700

 • Australien - Northern Territory - Kakadu National Park
  Kimberley i firehjulstrækker

  13 dage fra kr. 20.700

 • Kimberley i firehjulstrækker

  13 dage fra kr. 20.700

Kimberley i firehjulstrækker

Turen gennem Kimberley i firehjulstrækker fra Broome til Darwin er et af Australiens helt store eventyr.

13 dage fra kr. 20.700

Pris pr. person, når 2 voksne og 2 børn rejser sammen
Fra kr. 25.100 ved 2 voksne. 
Prisen inkluderer: Fly, billeje og overnatninger

Kast dig ud i det helt store eventyr i firehjulstrækker fra Broome til Darwin. Turen fører dig tværs gennem Kimberleys stenede, vidtstrakte ørkenlandskaber, hvor eroderede klipper præger landskaberne, og gamle baobabtræer strækker deres nøgne grene mod en høj, blå himmel. Svøm i afsidesliggende vandhuller, oplev fantastiske vægmalerier fra tidernes morgen, og kom helt tæt på Australiens unikke dyreliv, der formår at trives selv i disse tørre områder. 

Du henter firehjulstrækkeren i den afsidesliggende by Broome, og snart har du lagt civilisationen bag dig. Turen fører dig ad Gibb River Road med kurs mod Darwin i Northern Territory. Her fuldendes rejsen med flere naturoplevelser, når du sejler mellem høje klippevægge i Katherine Gorge og kigger efter krokodiller, kakaduer og klippemalerier i fantastiske Kakadu National Park. Rejsen er perfekt i vores sommerferie, når det er tørtid i denne del af Australien. 

Kom til rejseforedrag om Australien
I løbet af året holder vi foredrag om rejser til Australien. Tilmeld dig foredraget i dag, og få en masse inspiration, gode råd og tips med hjem. Tilmeld dig her.

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Få et tilbud

Rejsen dag for dag

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Fra Danmark sættes kursen via Østen mod Australien. Der er gode muligheder for at bryde rejsen op med et par dage i eksempelvis Hongkong eller Singapore, hvis du ønsker det.

Australien - Western Australia - Broome - Cable Beach

Dag 2: Ankomst til Broome

Ved ankomsten til Broome indlogeres du på dit hotel, hvorefter resten af dagen er fri til at slappe af oven på rejsen eller udforske byen på egen hånd. Broome blev grundlagt af perlefiskere i 1880’erne, og byen blev hurtig storproducent af perlemor. I dag er det dog de skønne strande, det turkisblå vand og de dramatiske ørkenlandskaber omkring byen, der lokker eventyrer, kunstnere og rejsende til denne ekstremt afsidesliggende by. Omdrejningspunktet for mange besøgende er den 22 km lange Cable Beach, hvor kamelture langs stranden er en populær attraktion. Ikke mindst ved solnedgang, når solen forsvinder i Det Indiske Ocean som en stor flammende ildkugle.

Dag 3: Broome - Imintji

Eventyret begynder for alvor i dag, når du henter firehjulstrækkeren og lægger civilisationen bag dig. Kør mod nordvest til grotterne ved Tunnel Creek National Park og videre til smukke Windjana Gorge National Park. Første del af af ture går ad en god hovedvej, men det ændrer sig hurtigt, når du svinger ind på Gibb River Road. Du kører af en grusvej til Saddlers Creek Crossing og videre mod Imintji Safari Camp. Du overnatter i Imintji på Bell George Wilderness Lodge. Lodgen ligger smukt, og der bliver rig mulighed for at nyde de skønne omgivelser. På lodgen er der en bar og lounge, hvor du kan slappe af efter dagens oplevelser.

Distance: ca. 575 km.

Dag 4: Imintji - Mt. Elizabeth Station

Efter morgenmad drejer du igen ud på støvede Gibb River Road, der fører dig dybere ind i Kimberleys solbagte landskaber med røde klipper og spredte baobabtræer, der på forunderlig vis formår at overleve i den stenede jord. Du kan vaske støvet af i Galvans Gorge eller Barnett River Gorge. Husk at fylde benzin på ved Mt. Barnett Road House, inden du fortsætter til Mt. Elizabeth Station. Der er langt mellem tankstationerne i denne del af landet. Vel fremme ved Mt. Elizabeth Station indlogeres du på en ægte kvægfarm. Cowboys, der på australsk hedder jackaroos, findes stadig i Kimberleys, og det er ikke ualmindeligt at se kvæget blive indfanget fra hesteryg. Dog får de i dag ofte hjælp fra folk i helikoptere og på motorcykler.

Distance: ca. 150 km.

Australien - Kænguru

Dag 5: Mt. Elizabeth - El Questro

Fra Mt. Elizabeth fortsættes mod en af Kimberleys mest berømte kvægfarme, El Questro Station, der ligger omgivet af vild natur. En række scener til filmen ”Australia – The Movie” fra 2008 blev optaget i dette område, som byder på masser af rå og utæmmet natur. Her er masser at give sig til, og derfor tilbringer du de næste to nætter i lejren ved Emma Gorge Creek, der består af store kanvastelte med rigtige senge og eget toilet omgivet af Australiens vilde natur. 

Distance: ca. 330 km.

Australien - Western Australia - Galah Pink cockatoo

Dag 6: El Questro

Du har hele dagen til at udforske de rustrøde klippelandskaber omkring lejren. Gå en tur til skjulte vandhuller, eller tag på en af de mange organiserede ture, der varierer fra vandreture, sejlture og rideture til ekspeditioner i firehjulstrækker til afsides hjørner af kvægfarmens område. Du er naturligvis også velkommen til at blive i lejren og nyde en stille og rolig dag omkring poolen efterfulgt af en god middag i den hyggelige restaurant, mens natten sænker sig over ørkenen. 

Australien - Western Australia - Kimberley

Dag 7: El Questro - Kununurra

Fra El Questro fortsættes østpå, hvor Gibb River Road genforenes med hovedvejen mod Kununurra. Med sine ca. 6.000 indbyggere er Kununurra en ægte storby på disse kanter, og det er værd at benytte muligheden for at tanke og købe ind til de kommende dage. Brug eftermiddagen på at udforske nærliggende Mirima National Park, der byder på eroderede klipper og et rigt dyreliv. Eller bestig Kelly’s Knob Lookout, og nyd en fantastisk solnedgang med udsigt over byen og de omkringliggende landskaber. 

Distance: ca. 125 km.

Dag 8: Kununurra - Katherine

Det er tid at lægge Kimberleys tørre landskaber bag dig, og begive dig ind i et langt mere frodigt område. Dagens mål er Katherine i Northern Territory, der er en travl lille by på hovedvejen mellem Adelaide og Darwin. Byen har en spændende historie, der går tilbage til telegraflinjen og de store opdagelsesrejsers tid. Men i dag er den bedst kendt som udgangspunkt for besøg ved den spektakulære Katherine Gorge i Nitmiluk National Park. 

Distance: ca. 525 km.

Australien - Northern Territory - Kakadu National Park

Dag 9: Katherine - Kakadu National Park

Start dagen med en sejltur gennem Katherine Gorge, hvor lodrette klippevægge rejser sig på begge sider af floden og danner en række dramatiske kløfter. Sejlturen er særlig flot i det bløde morgenlys, når solens stråler får de orange klipper til at gløde. Fra Katherine går turen nordpå mod endnu et af turens helt store højdepunkter. Kakadu National Park er et gigantisk vildnis med vidtstrakte vådområder, frodige sletter og klippeformationer, der skjuler fantastiske klippemalerier fra tidernes morgen. Dyrelivet er også særdeles rigt. Så hold øje med kænguruer, dingoer og sågar vilde heste langs vejen. Fuglelivet er et kapitel for sig, og både kakaduer, rovfugle, papegøjer og vadefugle ses hyppigt i trækronerne og på himlen. Denne aften overnatter du på et hotel, der er formet som en gigantisk krokodille. 

Distance: ca. 325 km.

Dag 10: Kakadu National Park

Hele dagen er fri til at udforske Kakadu. En god start på dagen kunne være en sejltur på Yellow Water Lagoon, hvor gigantiske saltvandskrokodiller lurer i vandskorpen og vadefugle søger føde i vandkanten. Helt andre oplevelser venter ved Ubirr og Noulangie Rock, der gemmer på nogle af de bedste klippemalerier i hele Australien. Nogle malerier i Kakadu er over 20.000 år gamle, og de fortæller fantastiske historier om mytiske væsener og en rig kultur, der har blomstret her i utallige generationer. 

Har du mod på mere eventyr, kan du snøre vandreskoene og gå fra Nourlangie til udsigtspunktet Gunwarddehwardde, hvorfra du belønnes med en fabelagtig udsigt over Kakadus åbne sletter. Udsigten fra Nadab nær Ubirr er lige så storslået. Eller sæt bilens firehjulstræk på en prøve og kør til de afsidesliggende og svært tilgængelige vandfald Jim Jim Falls og Twin Falls. Det sidste stykke til vandfaldene må selv bilen give op, og du er nød til at fortsætte med båd eller til fods. 

Dag 11: Kakadu til Darwin

Nyd formiddagen i Kakadu, inden turen går tilbage mod Darwin. På vejen er der mulighed for at stoppe ved Fogg Dam og Window on the Wetlands Visitor Centre. Eller sluk tørsten på den farverige, lokale pub, Bark Hut. Tag dig bare god tid om køreturen, for du har bilen helt til i morgen. Vel fremme i Darwin indlogeres du igen på dit hotel, hvorefter aftenen er fri til at nyde storbyens glæder. Gå en tur i den fine botaniske have, udforsk midtbyens butikker og caféer, og nyd den smukke solnedgang fra stranden.

Distance: ca. 260 km

Dag 12: Hjemrejse

Nyd morgenen i fred og ro inden hjemrejsen. Sørg dog for at aflevere bilen inden det tidspunkt, hvor du hentede den på dag 3 for at undgå ekstra gebyrer. Herefter går turen mod lufthavnen, hvor hjemrejsen begynder.

Dag 13: Ankomst til Danmark

Efter et flyskifte i Østen lander du i Danmark. Velkommen hjem!

Kort

Pris pr. person

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og 2 børn
 Maj - september  Fra kr. 25.100   Fra kr. 20.700 

 

Prisen inkluderer

 • Flyrejse til Broome samt retur fra Darwin
 • 1 nat på Seashells Broome
 • 9 dages leje af firehjulstrækker inkl. fri km, forsikringer samt detaljerede vejkort og kørselsmanual
 • 1 nat på Bell Gorge Wilderness Lodge, Imintji
 • 1 nat på Mt Elizabeth Station inkl. middag og morgenmad
 • 2 nætter på El Questro, Emma Gorge-Deluxe Tented Cabin
 • 1 nat på Ibis Styles Kununurra
 • 1 nat på Ibis Styles Katherine
 • 2 nætter på Mercure Crocodile Hotel Kakadu
 • 1 nat i Darwin
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere her

Tilkøb

 • Dansk indenrigstilslutning
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
Sæson

Denne tur kan gennemføres mellem maj og september. Denne periode er præget af tørtid i det nordlige Australien, og vejene er farbare.

Rejselængde og indhold

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses dine ønsker. Det samme kan antallet af rejsedeltagere.

Børn på rejsen

Priserne er baseret på børn i alderen 2-11 år, som overnatter i eksisterende senge sammen med voksne.

Specielt om rejsen

Kimberleys er et af de vildeste og mest afsidesliggende områder i Australien og mange veje er ikke asfalteret. Derfor foregår turen i en kraftig og veludstyret i firehjulstrækker. Bemærk, at mange veje er lukkede i regntiden fra november til april. Derfor er sommerhalvåret det oplagte tidspunkt at tage denne tur.