^
 • Kør-selv tur fra Sydney til Cairns

  25 dage fra kr. 23.700

 • Australien - Koala
  Kør-selv tur fra Sydney til Cairns

  25 dage fra kr. 23.700

 • Kør-selv tur fra Sydney til Cairns

  25 dage fra kr. 23.700

 • Kør-selv tur fra Sydney til Cairns

  25 dage fra kr. 23.700

Kør-selv tur fra Sydney til Cairns

På dette kør-selv eventyr fra Sydney til Cairns, oplever du vidunderlige kyststrækninger, den pulserende storby Sydney, samt en unik natur ved Fraser Island og Great Barrier Reef.

25 dage fra kr. 23.700

Pris pr. person, når 2 voksne og 2 børn rejser sammen
Fra kr. 27.600 ved 2 voksne. 
Prisen inkluderer: Fly, lejebil og overnatninger

Dette kør-selv eventyr starter i den pulserende storby Sydney, inden du i bil begiver dig videre op ad Australiens Østkyst. I bil har du mulighed for at nyde rejsen i eget tempo og bestemmer selv hvilke steder du vil stoppe undervejs. På turen fra Sydney til Cairns kommer du forbi enestående landskaber med frodige regnskove, hvide sandstrande og en helt igennem fantastisk natur. Du har desuden mulighed for at opleve verdens største sandø Fraser Island, samt det unikke og farvestrålende koralrev Great Barrier Reef. Der er samtidig også rig mulighed for at gå på opdagelse i de små og hyggelige kystbyer undervejs, som byder på spændende historie, fascinerende kultur og populære seværdigheder.

Kom til rejseforedrag om Australien
I løbet af året holder vi foredrag om rejser til Australien. Tilmeld dig foredraget i dag, og få en masse inspiration, gode råd og tips med hjem. Tilmeld dig her.

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Få et tilbud

Rejsen dag for dag

Dag 1: Afrejse Danmark

Fra Danmark flyver du mod Sydney med en mellemlanding i Østen. Du har gode muligheder for at tage nogle ekstra dages stop i f.eks. Bangkok, Singapore eller Hong Kong.

Dag 2-3: Sydney

Du ankommer til Sydney og efter indlogering på et centralt beliggende hotel, har du mulighed for at gå på opdagelse og få de første indtryk af den fascinerende storby. Hele to dage har du til rådighed i denne fantastiske by, som byder på mange spændende oplevelser. Du kan for eksempel vælge at slappe af oven på flyrejsen ved den populære strand, Bondi Beach, hvor de lokale nyder solen og surfere boltrer sig i bølgerne. Eller hvad med en afslappet gåtur forbi Operahuset med udsigt til den kendte Sydney Harbour Bridge? Mulighederne er mange i Sydney og der vil uden tvivl findes noget for enhver smag.

Dag 4: Sydney - Hunter Valley

Det er blevet tid til at afhente din lejebil og fra Sydney går turen nordpå over Harbour Bridge og videre ad Pacific Highway mod Hunter Valley. Undervejs kommer du igennem byerne Gosford og Newcastle, hvor du i Newcastle, som er Australiens sjette største by, kan nyde en enestående gåtur langs strandpromenaden i byen. Fra Newcastle går turen videre gennem Maitland, inden du når frem til Hunter Valley. Hunter Valley er kendt for sine mange vingårde og du kan med fordel udforske Australiens glimrende udvalg af vin på en vinsmagning i området.  

Distance: ca. 247 km fra Sydney til Hunter Valley

Dag 5: Hunter Valley - Port Macquarie

Du tager afsked med Hunter Valley og begiver dig igen mod Newcastle, inden du laver en kovending mod nord ad Pacific Highway. Port Macquarie ligger som en idyllisk kystby ved Hastings River og det Tasmanske hav, og du har resten af dagen til at besøge en af de mange glimrende restauranter, forkæle dig selv med en lokal spabehandling eller slappe af ved den fantastiske sandstrand, hvor du med lidt held har mulighed for at spotte delfiner svømme rundt i havet. 

Distance: ca. 339 km fra Hunter Valley til Port Macquarie

Dag 6: Port Macquarie - Byron Bay

Turen går i dag nordpå mod Byron Bay, hvor du undervejs passerer solkystens hovedstad, Coffs Harbour, samt kystbyen Woolgoolga. Byron Bay er kendt for sine vidunderlige sandstrande, hvor du med fordel kan surfe, svømme eller nyde en afslappet gåtur i de fantastiske omgivelser. I nærheden af Byron Bay ligger Cape Byron, som er det østligste punkt på Australiens kyst, hvor du desuden kan opleve Australiens mest kraftfulde fyrtårn

Distance: ca. 396 km fra Port Macquarie til Byron Bay

Dag 7: Byron Bay - Gold Coast

En kortere køretur venter, når du i dag bevæger dig videre op ad Pacific Highway mod den charmerende by Gold Coast. Du har god tid til at holde stop ved en af de mange kystbyer undervejs, som f.eks. Hastings Point eller Kingscliff, hvor du kan nyde et lækkert måltid i ro og mag, inden du passerer grænsen til Queensland og ankommer til Gold Coast.

Dag 8: Gold Coast

Hele dagen er fri til at udforske Gold Coast og de fantastiske omgivelser. Du kan med fordel lufte kreditkortet på Cavill Avenue, inden du besøger det verdenskendte Surfers Paradise, hvor du kan slappe af i solen eller nyde en svømmetur i det azurblå hav. Du vil bestemt ikke komme til at kede dig og med de mange barer og restauranter i gaderne, er der gode muligheder for at afslutte dagen med et lækkert måltid mad. 

Dag 9: Gold Coast - Brisbane

Du begiver dig i dag ud på Pacific Motorway på vejen mod Queenslands hovedstad Brisbane. Du kan med fordel køre tidligt om morgenen, så du har god tid til at besøge Queensland Museum, de mange spændende butikker i Queen Street Mall eller slentre en tur langs South Banks og udforske de mange hyggelige markeder.

Distance: ca. 81 km fra Gold Coast til Brisbane

Australien - Queensland - Noosa Beach

Dag 10: Brisbane - Noosa

Dit eventyr fortsætter i dag til Noosa på Sunshine Coast. Undervejs kan du lægge vejen forbi Australia Zoo, hvor du kan opleve en bid af Australiens vilde dyreliv, inden turen går videre til den rolige kystby Noosa, hvor du har resten af dagen til at udforske området.

Distance: ca. 141 km fra Brisbane til Noosa

Australien - Queensland - Fraser Island - Lake MacKenzie

Dag 11: Noosa - Fraser Island

I dag venter der unikke naturoplevelser, når du kører mod River Heads hvor en katamaran vil transportere dig videre mod verdens største sandø, Fraser Island. Selvom sejlturen ikke er lang, vil det stadig føles som at komme til en helt anden verden. En stor del af øen er dækket af store bregner og tæt skov, der samtidig er hjem for en stor bestand af dingoer samt andre spændende dyr og fugle. Du har resten af dagen til at gå på opdagelse i området.

Distance: ca. 258 km fra Noosa til Fraser Island

Dag 12: Fraser Island

En hel dag har du til rådighed på Fraser Island. Besøg en af øens største seværdigheder, 75 Mile Beach, der er så lang og bred, at et fly kan lande på den. Du har samtidig mulighed for at tage med på hvalsafari eller udforske den vidunderlige natur på en vandretur i området.

Dag 13: Fraser Island - Agnes Waters

Næste morgen vil katamaranen transportere dig tilbage til River Heads, hvor du fortsætter ad Bruce Highway mod Agnes Water. Kør nordpå ad Childers Road til den historiske by, Bundaberg, som er hjemstaden for Bundaberg rom. Frodige grønne sukkerrør baner vejen til dagens destination, nemlig den maleriske by Agnes Waters, der byder på kilometer lange sandstrande og 267 solskinsdage om året.

Distance: ca. 448 km fra Fraser Island til Agnes Waters

Dag 14: Agnes Waters - Capricorn Caves

I dag kører du ind i landet, hvor du besøger Henderson Park Farm og ser, hvordan en rigtig australsk gård fungerer. Du kommer også til Boyne Island og nogle af ​​de andre små byer langs ruten, hvor du kan spise frokost. Det endelige mål i dag er de smukke kalkstenshuler Capricorn Caves, som du kan udforske til fods.

Distance: ca. 254 km fra Agnes Waters til Capricorn Caves

Dag 15: Capricorn Caves- Airlie Beach

Du fortsætter i dag ad Bruce Highway langs kysten, på vejen mod Airlie Beach. Igen fyldes landskaberne med frodige sukkerør, alt imens du passerer landbrugsbyen Mackay og dernæst ankommer til Airlie Beach, der også er kendt som porten til Whitsundays.

Distance: ca. 469 km fra Capricorn Caves til Airlie Beach

Dag 16: Airlie Beach

Hele dagen er til fri disposition i Airlie Beach, hvor du har mulighed for at gå på opdagelse i området og opleve alt hvad enestående Whitsundays har at byde på. Du kunne eventuelt tage på sejltur, og bruge dagen på en af de mange smukke øer i området. Der findes mange forskellige ruter og kombinationer af sejlture, så der findes noget for enhver smag. 

Australien - Queensland - Great Barrier Reef

Dag 17: Airlie Beach - Townsville

Turen fortsætter nordpå gennem byen Bowen, samt de to byer Home Hill og Ayr syd for Townsville. Den moderne og tropiske by Townsville, bliver blandt de lokale, betragtet som den nordlige del af Queenslands hovedstad. Det anbefales at besøge Great Barrier Reef Wonderland, hvor du har mulighed for blandt andet at opleve verdens største koral-akvarium. Du kan bruge aftenen på en gåtur med de lokale langs havnefronten Esplanade, som også er kendt som ”The Strand”.

Distance: ca. 273 km fra Airlie Beach til Townsville

Dag 18: Townsville - Mission Beach

Fortsæt rejsen ad Queenslands betagende kyststrækning, først gennem byen Ingham, som også er kendt som ”Little Italy” og dernæst gennem byen Cardwell inden du når frem til Mission Beach. Fremme ved Mission Beach bliver du mødt af fantastiske landskaber, hvor frodige regnskove møder de vidunderlige, hvide sandstrande.

Distance: ca. 235 km fra Townsville til Mission Beach

Dag 19: Mission Beach

Du har hele dagen til rådighed i Mission Beach, hvor du blandt andet har mulighed for at udforske de forskellige markeder i byen, som finder sted den første- og tredje søndag i hver måned. Du kunne også lægge vejen forbi Paronella Park, et fantastisk spansk slot fra 1913, som har beliggenhed ved siden af et brusende, smukt vandfald.

Dag 20: Mission Beach - Port Douglas

I dag begiver du dig videre gennem landsbyen Innisfail og Cairns, inden du ankommer til den afslappende og tropiske oase Port Douglas. Brug resten af dagen på at nyde klimaet med en kold drink ved poolen eller på en af de lokale barer.

Distance: ca. 204 km fra Mission Beach til Port Douglas

Dag 21: Port Douglas

Hele dagen er til fri disposition i Port Douglas. Nyd en heldagstur til Great Barrier Reef eller udforsk enestående Mossman Gorge, som ligger i nærheden.

Australien - Queensland - Cape Tribulation

Dag 22: Port Douglas - Cape Tribulation

En kortere køretur venter, når du i dag begiver dig videre mod Cape Tribulation, hvor de frodige, grønne regnskove møder det azurblå hav på en helt igennem spektakulær måde. Vel fremme i byen Cape Tribulation, kan du på en vandretur opleve de enorme træer Curtain Figs, som er en af de mest kendte seværdigheder i området. Du kommer også på en guidet gåtur gennem regnskoven og Mossman Gorge til hellige ceremonipladser. Undervejs lærer du om planter og buske samt de indfødtes kultur og skikke fra din dygtige guide.

Distance: ca. 86 km fra Port Douglas til Cape Tribulation

Dag 23: Cape Tribulation - Cairns

Du begiver dig i dag tilbage mod Cairns ad den naturskønne kyst, hvor du kan forkæle dig selv med en shoppetur, en vandretur rundt om Lagunen eller tage på udflugt til den lille by Kuranda, hvor du kan opleve de lokale daglige markeder. Brug resten af dagen på at nyde området og se tilbage på en rejse fyldt med uforglemmelige oplevelser. Du har en enkelt overnatning i Cairns inden rejsen går mod Danmark. 

Distance: ca. 139 km fra Cape Tribulation til Cairns

Dag 24: Afrejse Australien

Det er blevet tid til at tage afsked med Australien og du begiver dig mod lufthavnen hvor din hjemrejse mod Danmark begynder. 

Dag 25: Ankomst Danmark

Du ankommer til Danmark.

Kort

Pris pr. person

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og 2 børn
 Hele året  Fra kr. 27.600   Fra kr. 23.700
Prisen inkluderer
 • Flyrejse fra Danmark til Australien tur/retur 
 • 20 dages billeje med ubegrænset antal km og standard forsikringer
 • Kørselsvejledning og kort
 • 2 nætter i Sydney
 • 1 nat i Hunter Valley
 • 1 nat i Port Macquarie
 • 1 nat i Byron Bay
 • 2 nætter ved Gold Coast
 • 1 nat i Brisbane
 • 1 nat i Noosa
 • 2 nætter på Fraser Island
 • 1 nat i Agnes Water
 • 1 nat i Capricorn Caves  
 • 2 nætter i Airlie Beach
 • 1 nat i Townsville
 • 2 nætter i Mission Beach
 • 2 nætter i Port Douglas
 • 1 nat i Cape Tribulation
 • 1 nat i Cairns
 • 1 x middag og 4 x morgenmad
 • Katamaran transfer River Heads – Fraser Island t/r
 • Dreamtime Gorge Walk i Cape Tribulation
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere her
Tilkøb
 • Dansk indenrigstilslutning
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
 • Gebyr for envejsleje af bil fra Sydney til Cairns
Højsæson

Højsæson i Australien er i folkeskolernes sommerferie samt fra december til marts. Australien er dog et stort land, og der er stor forskel på sæsonerne i de forskellige dele af landet. Går rejsen til Sydney, Adelaide, Melbourne og den sydlige del af landet, er den australske sommer fra december til februar en populær periode. Det centrale og nordlige Australien har derimod højsæson fra maj til september. 

Rejselængde og indhold

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses dine ønsker. Det samme kan antallet af rejsedeltagere. 

Børn på rejsen

Priserne er baseret på børn i alderen 2-11 år, som overnatter i eksisterende senge sammen med voksne.