^
  • Rejser til Queensland

    Vi sammensætter din rejse til Queensland i Australien helt efter dine ønsker. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

Rejser til Queensland

Oplev Cairns, Brisbane, masser af regnskov og Great Barrier Reef på en uforglemmelig rejse til Queensland, Australien.

 

Drømmer du om tropiske palmestrande, krystalklart vand og rige koralrev, vil du elske en rejse til Queensland. Langs Queenslands kyst indbyder verdens største koralrev, Great Barrier Reef, til dykning og snorkling i verdensklasse, mens tusindvis af tropeøer lokker med Australiens bedste strande. Ikke mindst omkring øgruppen Whitsundays, der bedst udforskes med båd. Læs også artiklen 5 unikke Queensland oplevelser

 

Rigt på dyreliv

Men Queensland har meget mere at byde på end badeferie. Kig efter dingoer, og svøm i smukke ferskvandssøer på verdens største sandø, Fraser Island. Søg mod jungleklædte bjerge i Lamington National Park, eller kig efter næbdyr i den lille og relativt ukendte Eungella National Park. En helt anden mulighed er en spændende hvalsafari fra Harvey Bay og shopping i Brisbanes mange butikker. 

Australiens smukkeste togrejse

Omkring byen Cairns i det nordlige Queensland venter der også mange spændende oplevelser. En dagstur til Great Barrier Reef er et must. Men du kan også tage på Australiens smukkeste togrejse til markedsbyen Kurunda i junglen.

Regnskov og krokodiller

Længere inde i landet ligger de forunderlige Undara Lava-tunneller, og mod nord kan du udforske regnskoven i Cape Tribulation, kigge efter krokodiller i Daintree River eller kaste dig ud i et eventyr i firehjulstrækker gennem uberørte Cape York til Australiens nordligste punkt.

Vi tilpasser rejsen til dig

Nedenfor ser du nogle forslag til, hvordan en rejse til Queensland i Australien kan se ud. Her kan du finde masser af inspiration til, hvordan din personlige rejse skal sammensættes.

Ring på 70 12 50 11eller send en forespørgsel, når du har brug for en snak med en rejsekonsulent, som har været der selv. Så tilpasser vi sammen rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.