^
 • Whitsundays med luksusyacht

  Udforsk Whitsundays paradisiske tropeøer om bord på en luksusyacht med plads til blot seks gæster.

 • Whitsundays med luksusyacht

  Udforsk Whitsundays paradisiske tropeøer om bord på en luksusyacht med plads til blot seks gæster.

Whitsundays med luksusyacht

3 dage fra kr. 7.290

Udlev drømmen om at sejle fra tropeø til tropeø om bord på en ægte luksusyacht. Øgruppen Whitsundays består af 74 øer omgivet af fantastisk koralrev i den sydlige del af Great Barrier Reef. Med plads til blot 6 passagerer er der tale om en meget privat oplevelse, og du har naturligvis både kaptajn og kok med til at tage sig af det praktiske. 

Sejlruten kan variere fra det her beskrevne program som følge af vejr og vind. Du er også velkommen til at komme med forslag, hvis du har særlige ønsker, men den endelige rute er altid kaptajnens beslutning. 

De tre kahytter om bord kan lejes individuelt. Eller det er muligt at leje alle tre kahytter og derved hele skibet med besætning. Perfekt for eventyrlystne familier eller flere par, der rejser sammen. 

Se video om båden her

Du bestemmer selv hvilke oplevelser, du vil have på din rejse. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

Få et tilbud

Program

Dag 1: Airlie Beach – Whitehaven Beach

Fra Abell Point Marina nær Airlie Beach sættes kurs mod Tongue Bay på Whitsunday Island. På vejen har du god tid til at lære skibet og de øvrige passagerer at kende. Yachten Whitsunday Bliss er en 60 fods luksusyacht med blot tre soveværelser, der alle byder på privat badeværelse, aircondition, TV og andre moderne faciliteter. Fællesarealerne er også imponerende, og fra dækket har du en fantastisk udsigt over havet og de øer, du sejler forbi. Skibets kok står for måltiderne, mens kaptajnen styrer roret og sejlene med sikker hånd. 

Efter frokost lægger skibet til i Tongue Bay. Her venter en fantastisk udsigt over Whitehaven Beach fra Hill Inlet Lookout, inden det er tid at nyde det kridhvide pulversand og turkisblå vand, der gør Whitehaven Beach til en af verdens flotteste strande. Tilbage på skibet sættes kursen nordpå. Middagen serveres om bord, og inden længe tændes de første stjerner på himlen over dig. 

Dag 2: Snorkling og Hayman Island

Næste morgen vågner du til duften af friskbrygget kaffe og lyden af bølgernes sagte skvulpen mod skroget. Forude venter en hel dag med solbadning og fantastisk snorkling, mens skibet stille og roligt sejler fra koralrev til koralrev med kurs mod Hayman Island. Det er også muligt at dykke, hvis det er arrangeret på forhånd. 

Dag 3: Langford Reef - Airlie Beach

Mere snorkling og solbadning venter om formiddagen. Eller nyd en gåtur langs stranden, hvis skibet lægger til land, inden turen efter frokost går tilbage mod fastlandet. Du ankommer til Abell Point Marina omkring kl. 16.

Pris pr. person

3 dage fra kr. 7.290

Prisen inkluderer

 • 3 dages krydstogt på Whitsunday Bliss jf. program
 • Skipper og kok
 • Fuldpension
 • Brug af snorklingudstyr
 • Nationalparksafgifter og marina-gebyrer