^
 • Australien - Queensland - Fraser Island - Lake MacKenzie
  Two Wonders in One

  Oplev to af Australiens naturvidundere: Regnskov i Lamington nationalparken og verdens største sandø, Fraser Island.

 • Two Wonders in One

  Oplev to af Australiens naturvidundere: Regnskov i Lamington nationalparken og verdens største sandø, Fraser Island.

 • Two Wonders in One

  Oplev to af Australiens naturvidundere: Regnskov i Lamington nationalparken og verdens største sandø, Fraser Island.

Two Wonders in One

5 dage fra kr. 8.995

Two Wonders in One - navnet siger det hele. Her har vi kombineret to fantastiske naturoplevelser og gjort det nemt for dig at opleve dem begge. Først udforsker du den frodige regnskov i Lamington nationalparken efterfulgt af storslåede naturoplevelser på verdens største sandø, Fraser Island. Begge steder er på Unescos liste over bevaringsværdig natur, og begge resorts, du skal bo på, har vundet adskillige priser inden for øko-turisme. Pakken indeholder to nætter på O'Reilly's Rainforest Retreat og to nætter på Kingfisher Bay Resort.

Du bestemmer selv hvilke oplevelser, du vil have på din rejse. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

Få et tilbud

Program

Australien - Queensland - Great Barrier Reef -Frankland Island

Dag 1: O'Reilly's Rainforest Retreat

Du bliver hentet i lufthavnen eller på hotellet i Brisbane, og kursen sættes mod Lamington National Park, der byder på Australiens største subtropiske regnskov. Efter ankomsten på O'Reilly's Rainforest Guesthouse får du en kort introduktion til stedets faciliteter og områdets attraktioner. Besøg den berømte Tree Top Walk, hvor en gangbro spændt ud mellem trækronerne lader dig komme tæt på livet i junglen, eller udforsk de mange tropiske planter i den botaniske have. Er du til mere afdæmpede aktiviteter, er et glimrende alternativ at nyde solnedgangen med et glas mousserende vin på værelsets balkon. 

Overnatning de kommende 2 nætter på O'Reilly's Rainforest Retreat i et Mountain View Room.

Dag 2: O'Reilly's Rainforest Retreat

Begynd dagen med O'Reilly's berømte fugletur, og oplev de mange farvestrålende fugle, der kommer til foderbrættet hver morgen. Efter morgenmaden kan du deltage i en spændende guidet halvdags-vandretur i regnskoven eller en tur i 4-hjulstrukken bus til en række af nationalparkens udsigtspunkter. Herefter er resten af dagen fri til at nyde de frodige omgivelser på egen hånd. Om aftenen er det værd at deltage i en guidet nattevandring i junglen, hvor nogle dyr går til ro, mens andre gør klar til natten.  

Dag 3: Kingfisher Bay Resort

I dag er det tid til at tage afsked med regnskoven. Efter en tidlig morgenmad er der transfer fra O'Reilly's til Roma Station i Brisbane, hvorfra du kører med Tilt-toget til Maryborough. Herfra fortsætter turen i bus til Hervey Bay, hvor personalet fra Kingfisher Bay venter. Det sidste stykke til Kingfisher Bay Resort på Fraser Island foregår med katamaran, og inden længe du omgivet af en helt anden type natur på verdens største sandø. Brug eftermiddagen på at nyde resortets mange tilbud, svøm en tur i den pragtfulde pool, og slap af omkring Maheno Lounge inden middagen.

Australien - Queensland - Fraser Island - Lake MacKenzie

Dag 4: Kingfisher Bay Resort

For de morgenfriske er der mulighed for en guidet fugletur, inden du klokken 08.45 sætter dig til rette i en 4-hjulstrækker og triller ud på øens sandende hjulspor. Forude venter en forrygende heldagstur til en række af Fraser Islands højdepunkter. Oplev den tætte bevoksning midt på øen, de krystalklare ferskvandssøer og - vandløb, skibsvragene langs kysten, det farvede sand og en køretur langs 75 Mile Beach, der er så stor, at den også fungerer som landingsbane for fly. Frokost og forfriskninger er inkluderet i dagens tur.

Dag 5: Retur til Brisbane

Efter morgenmaden er der afgang med katamaranen til Urangan Boat Harbour, hvorfra turen går tilbage mod Brisbane med bus og tog.

Pris pr. person

5 dage fra kr. 8.995

Prisen inkluderer

 • Transfer fra Brisbane lufthavn til O'Reilly Rainforest Retreat
 • 2 nætter på O'Reillys Retreat i Montain View Room
 • Mousserende vin ved ankomst
 • 2 x morgenmadsbuffet på O'Reillys
 • Formiddags- og eftermiddagskaffe alle dage på O'Reillys Rainforest Retreat
 • Fuldt program som beskrevet
 • Transfer fra O'Reillys Rainforest Retreat til Roma Street Transit Center i Brisbane
 • Tog fra Brisbane til Maryborough t/r
 • Katamaran til Fraser Island t/r
 • 2 nætter på Kingfisher Bay Resort på Fraser Island
 • 2 x morgenmadsbuffet på Kingfisher Bay Resort
 • Guidet heldagstur på Fraser Island inkl. frokost