^
  • Tre dage i Margaret River

    Med tre dage til rådighed i Margaret River, har du god tid til at opleve områdets berømte vingårde, hyggelige småbyer og dramatiske kyster.

  • Tre dage i Margaret River

    Med tre dage til rådighed i Margaret River, har du god tid til at opleve områdets berømte vingårde, hyggelige småbyer og dramatiske kyster.

Tre dage i Margaret River

3 dage fra kr. 4.750

Med tre dage til rådighed i Margaret River, har du god tid til at opleve området største seværdigheder. Foreude venter sjove dyreoplevelser, når du tager på kængurusafari og spejder efter delfiner ud for kysten ved Bunbury. Du kommer til berømte vingårde, hvor du kan smage på de forskellige vine, og får også mulighed for at smage på oste og prisvindende olivenolier. Undervejs kan du nyde nogle fantstiske udsiger langs kysten, og der gøres stop i små hyggelige kystbyer på ruten.

Du bestemmer selv hvilke oplevelser, du vil have på din rejse. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

Få et tilbud

Program

Dag 1: Langs sydkysten

Du bliver hentet på hotellet i Perth eller Fremantle fra morgenstunden, og snart har du lagt storbyen bag dig. Det er en flot tur til kystbyen Mandurah, hvor der gøres et kort kaffestop (for egen regning). Herfra fortsættes mod Bunbury, hvor flokke af vilde delfiner holder til i bugten ud for byen. Du kan lære meget mere om disse intelligente dyr på Bunbury Dolphin Discovery Centre, inden turen fortsætter sydpå mod Busselton. Her venter en lækker frokost på en lokal café samt besøg ved byens imponerende 1,8 kilometer lange badebro i træ. Nær Brusselton besøger du også Vasse Virgin Olive Oil, hvor du hører om produktionen af olier. Dagen slutter med en spændende kænguru-safari omkring solnedgang, hvor kænguruerne kommer frem fra skyggerne for at søge føde i de kølige aftentimer. I perioden fra april til oktober er kænguru-safarien ikke mulig, og den erstattes derfor af en smuk solnedgangstur. Sidst på dagen indlogeres du på Margarets Beach Resort Studio Apartment. Et lækkert lejlighedshotel med en fantastisk beliggenhed få minutters gang fra kysten og en flot sandstrand.

Australien - Western Australia - Margaret River

Dag 2: Vinsmagning i Margaret River

Smagsløgene bliver for alvor forkælet i dag, når du besøger nogle af områdets bedste vingårde. Både rød- og hvidvine af høj kvalitet produceres i Margaret River, hvor en række forskellige druesorter trives. Men det er først og fremmest vine på Cabernet Sauvignon og Chardonnay, der har placeret området i den absolutte verdenselite. Du besøger fire udvalgte vingårde, deriblandt Fermoy Estate og verdensberømte Leeuwin Estate, hvor de lokale vinbønder fortæller om den seneste høst og serverer smagsprøver på herlighederne. 

Men det er ikke vin det hele. På Yahava Koffee Works lærer du, hvordan man laver den perfekte kop kaffe. Frokosten på bryggeriet Cowaramup er også en lækker oplevelse, der naturligvis akkompagneres af et glas vin, øl eller champagne. Ved Olio Bello er der mulighed for at smage på de prisvindende olivenolier, mens osteelskere roligt kan glæde sig til smagsprøver på The Margaret River Cheese Company. En anden klar favorit er chokoladesmagningen på Margaret River Chocolate Company, inden dagen slutter ved Surfers Point, hvor frygtløse surfere kommer for at ride på bølgerne. Herefter går turen tilbage til hotellet

Dag 3: Tilbage mod Perth

Formiddagen er dedikeret til områdets fantastiske natur. Besøg de vilde kyster, og hør historier om skibsvrag. Kør gennem Boranup-skoven med sine høje karri-træer, og besøg Boranup Gallery, hvor smukke træmøbler produceres. Du besøger også hulen Jewel Cave, der prydes af fantastiske stenformationer, inden turen fortsætter mod det berømte Leeuwin fyrtårn. Fyrtårnet er det højeste på det australsk fastland og står med en spektakulær placering på Australiens sydvestligste punkt, hvor Det Indiske Ocean og Det Sydlige Ocean mødes. Herfra sættes kurs gennem vindistrikter og landbrugsområder tilbage mod Perth, hvor du ankommer først på aftenen.

Pris pr. person

3 dage fra kr. 4.750

Prisen inkluderer

  • 2 nætter på Margarets Beach Resort eller lignende
  • 3 dages sightseeing inkl. entréer, smagninger osv. jf. program. 
  • 2 x morgenmad og 3 x frokost
  • Transport i minibus med max. 18 personer i gruppen