^
 • Sydney til Melbourne i bil

  Forude venter en forrygende kør-selv tur fra Sydney til Melbourne.

 • Sydney til Melbourne i bil

  Forude venter en forrygende kør-selv tur fra Sydney til Melbourne.

 • Sydney til Melbourne i bil

  Forude venter en forrygende kør-selv tur fra Sydney til Melbourne.

 • Sydney til Melbourne i bil

  Forude venter en forrygende kør-selv tur fra Sydney til Melbourne.

Sydney til Melbourne i bil

5 dage fra kr. 4.500

Forude venter en forrygende kør-selv tur fra Sydney til Melbourne. Denne del af Australiens østkyst byder på fantastiske rå kyststrækninger, dybe skove, et rigt dyreliv og charmerende små kystbyer, som indbyder til afslapning i solen. Du kan også se frem til at køre ad den smukke Grand Pacific Drive, bo midt i naturen i et luksustelt i Paperbark Camp, slentre ad 90 Mile Beach, lede efter koalaer i det fri og nyde det forunderlige landskab med blå laguner ved Merimbula. Du kører i bil og har friheden til at stoppe, når du har lyst og udforske områderne nærmere.

Du bestemmer selv hvilke oplevelser, du vil have på din rejse. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

70 12 50 11

Program

Dag 1: Sydney - Jervis Bay

I dag forlader du Sydney og kører sydpå langs kysten mod den smukke Jervis Bay. Turen tager dig gennem Royal National Park og videre ad Grand Pacific Drive, som byder på den ene smukke udsigt over havet efter den anden. På ruten kører du over den imponerende Sea Cliff Bridge, gennem regnskov og til små charmerende kystbyer. Gør stop undervejs, og nyd landskabet med de rå klipper og små bugter med skønne sandstrande og azurblåt vand. Du overnatter på den skønne Paperbark Camp, som er en fredfyldt lodge omgivet af tæt vegetation og et rigt dyreliv. Her bor du i komfortable permanente luksustelte, som er hævet over jorden. Teltene har egen terrasse og alle tænkelige moderne faciliteter. Til aften kan du se frem til en skøn middag i lodgens fantastiske restaurant. Under dit ophold kan du blandt andet benytte dig af paddle-boards, cykler og gratis wi-fi. Morgenmad indgår også i prisen.

Distance: ca. 200 km fra Sydney til Jervis Bay

Dag 2: Jervis Bay - Batemans Bay

I dag fortsætter turen langs den smukke kyststrækning, hvor nationalparkerne byder sig til mod højre, og den smukke kyst trækker til venstre. På ruten kommer du til Bateman’s Bay, hvor du kan nyde en kop kaffe på stranden og tage på udkig efter dyrelivet, som er særlig rigt her. Det er også i Batemans Bay du overnatter.

Distance: ca. 150 km fra Jervis Bay til Batemans Bay

Dag 3: Batemans Bay - Gipsy Point

I dag fortsætter du sydpå langs kysten. Du kan vælge at stoppe i de små kystbyer Broulee, Tuross Heads, Narooma eller Tilba på vejen, men gør dig selv den tjeneste at udforkse de smukke landskaber ved Merimbula. Her møder havet de smukke hvide sandbanker, som omgiver blå laguner og blanke søer, der støder op til et frodigt bushlandskab og bjergene længere inde i landet. Du kører videre ad Princes Highway, som snor sig gennem dybe skove og videre til små byer mod grænsen til Victoria. Målet for i dag er Gipsy Point, som ligger smukt ved Mallacoota Inlets klare blå vand.

Distance: ca. 275 km fra Batemans Bay til Gipsy Point

Dag 4: Gipsy Point – Lake Entrance

Ruten sydpå gennem Victoria byder på endnu flere nationalparker med vild natur, smukke kyster og tæt vegetation. En af de mest kendte er Croajungolong National Park, hvor du passende kan gøre stop og opleve området til fods. Du ankommer til Lakes Entrance, og har god tid til at udforske byen og 90 mile beach, som strækker sig, så langt øjet rækker sydpå.

Distance: ca. 200 km fra Gipsy Point til Lake Entrance

Dag 5: Lakes Entrance – Melbourne

Du forlader Lakes Entrance og fortsætter mod den charmerende lille landsby Metung, som ligger lige ved Gippsland Lakes. Ikke langt derfra ved Bairnsdale er der rigtig gode chancer for at spotte koalaer i det fri, så på med vandreskoene og kig op! Du fortsætter gennem bushlandet til Victorias hovedstad Melbourne, som er målet for dette kør-selv eventyr.

Distance: ca. 325 km fra Lakes Entrance til Melbourne

Kort

Pris pr. person

5 dage fra kr. 4.500*

*Denne rejse kan bestilles som standard eller superior. Prisen her er baseret på superior, hvilket betyder at overnatningsstederne er nøje udvalgte og af høj kvalitet. 

 

Prisen inkluderer

 • 5 dages billeje med ubegrænset antal km og standard forsikringer
 • 1 nat på Paperbark Camp i Jervis Bay
 • 1 nat i Batemans Bay
 • 1 nat i Gipsy Point
 • 1 nat i Lakes Entrance

Tilkøb

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring