^
  • Svøm med delfiner ved Adelaide

    Hvem har ikke lyst til at møde de nysgerrige og legesyge delfiner på allernærmeste hold?

Svøm med delfiner ved Adelaide

Fra strandforstaden Glenelg i udkanten af Adelaide står du til søs på en 57 fods katamaran med sejl. Havet ud for Adelaide er særdeles rigt på liv, og adskillige delfinflokke holder til langs kysten. Kaptajnen kender dyrene godt, så det varer sjældent længe, før den første flok er fundet. Delfiner er yderst nysgerrige og legesyge dyr, og ofte kommer de helt op til båden for at se dig an, allerede inden du når at komme i vandet. Det er fantastisk at svømme rundt mellem de intelligente dyr. Du kan tydeligt fornemme dem lege i vandet omkring dig og høre deres karakteristiske lyde. Når delfinerne forsvinder i det blå, hopper du igen om bord på båden og sejler videre på udkig efter andre flokke. Oftest tilbringes en time eller mere i vandet fordelt over flere delfinflokke, så mødet foregår på delfinernes præmisser. 

Selv hvis du ikke ønsker at svømme med delfinerne, er du velkommen til at sejle med og opleve delfinerne fra båden. Dette er også en stor oplevelse, og mødet giver gode muligheder for at fotografere disse fantastiske dyr på nært hold. 

Du bestemmer selv hvilke oplevelser, du vil have på din rejse. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

70 12 50 11

Pris pr. person

3,5 time fra kr. 650

Prisen inkluderer

  • Ca. 3,5 timers sejltur
  • Guide
  • Leje af snorkel, maske og våddragt