^
  • Sounds of Silence middag

    Oplev en fortryllende BBQ-middag i solnedgangens skær omgivet af Australiens røde ørken.

Sounds of Silence middag

Der er lagt op til en uforglemmelig aften. Når solen nærmer sig horisonten, bliver du ført til toppen af en sandklit, hvor mousserende vin og gourmet canapeer serveres til den fabelagtige solnedgang over ørkenen og Uluru (Ayers Rock), der stråler i flammende røde nuancer mod den stadig mørkere himmel. Fra klitten fører en sti til dit bord midt i ørkenen, hvor der er dækket op til middag med levende lys og en storslået udsigt mod Uluru (Ayers Rock). Kokkene er i fuld gang ved grillen, og duften af grillet barramundi, kænguru, emu og krokodille fylder ørkenluften. Til grillbuffetten serveres en bush salat, lækre desserter samt nøje udvalgte australske vine. Gradvist forsvinder solen under horisonten, og nattens funklende stjernehimmel tager over. Nattehimlen i ørkenen er ubeskrivelig smuk. Antallet af stjerner synes at være mangedoblet, og de stråler klart og tydeligt på den mørke baggrund.

Efter middagen vil en astronom indføre dig i himmelrummets hemmeligheder, inden det er tid til at afslutte middagen med kaffe, te eller portvin. På kolde vinteraftener slutter aftenen omkring bålet med et glas varmt gløgg. 

Du bestemmer selv hvilke oplevelser, du vil have på din rejse. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

Få et tilbud

Pris pr. person

4 timer fra kr. 1.180

Prisen inkluderer

  • Barbeque buffet
  • Dessert
  • Øl, vin og ikke-alkoholiske drikke
  • Fortælling om stjernehimlen 
  • Transport fra/til Ayers Rock Resort