^
  • Natur og dyreliv fra Perth

    Oplev dramatiske landskaber, kør med firehjulstrækker i sandklitter, og kom tæt på Australiens rige dyreliv på denne dagstur.

Natur og dyreliv fra Perth

Fra Perth kører du nordpå gennem Swan Valley til Caversham Wildlife Park, hvor du kommer helt tæt på kænguruer, koalaer og en række andre australske dyr. Fortsæt til Indian Ocean Rock Lobster Factory i Cervantes, hvor du hører om opdræt af hummere. Her nydes den medbragte frokost, inden turen fortsætter nordpå mod Nambung National Park, hvor mystiske orange klippeformationer i hundredvis stikker op ad ørkensandet. Det meste af året er landskaberne her rå og vilde. Men kom i august, september, november eller december, og du vil opleve ørkenen vakt til live, når vilde blomster pibler frem og dækker jorden med stærke farver.

Du har god tid til at udforske området både fra bilen og til fods, inden du skifter bussen ud med en firehjulstrækker og sætter kurs ad ujævne jordveje mod sandhavet nær Lancelin. Her bliver der god brug for firehjulstrækket, når du kæmper dig op og ned ad de stejle sandklitter, der også er særdeles velegnet til surfing. Der bliver rig mulighed for at afprøve dine sandboardfærdigheder, inden turen går tilbage mod Perth. På vejen gøres der stop ved et lokalt roadhouse, hvor der er mulighed for at købe aftensmad.

Bemærk venligst, at turen ikke er velegnet for gravide kvinder, folk med rygproblemer eller små børn. Turens program kan eventuel vendes rundt, så turen i firehjulstrækker kommer før The Pinnacles. 

 

Du bestemmer selv hvilke oplevelser, du vil have på din rejse. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

70 12 50 11

Pris pr. person

Dagstur fra kr. 1.100

Prisen inkluderer

  • Transport til og fra hotellet
  • Entré til Caversham Wildlife Park
  • Fuldt program som beskrevet
  • Frokost