^
  • Mød den oprindelige befolkning

    Få et enestående indblik i aboriginernes kultur, og oplev den fantastiske regnskov ved Mossman Gorge.

Mød den oprindelige befolkning

Fra Port Douglas går turen nordpå mod Kuku Yalanji, hvor en lokal aboriginal står klar til at introducere sit folks urgamle kultur. Først udforsker du områdets tropiske sumpskov til fods, hvor du hjælper guiden med at fange fisk med spyd og grave i mudderet efter krabber. Præcis som aboriginerne har gjort det på disse kanter i tusindvis af år. Du lærer også om spiselige planter og lokal naturmedicin, inden turen går tilbage til familiens hus, hvor dagens fangst tilberedes. 

Herefter fortsætter turen til Mossman Gorge, hvor du bydes velkommen med en traditionel ceremoni, der har til formål at beskytte dig, mens du er gæst i Kuku Yalanji-folkets område. Herefter venter en lækker frokost i skønne omgivelser, inden det er tid til at udforske en af verdens ældste regnskove. Her føres du igennem regnskoven af små stier, boardwalks og broer, der beskytter det skrøbelige økosystem, der domineres af jungleklædte bjerge, brusende vandfald og snoede floder. Undervejs vil guiden fortælle om regnskovens rige plante- og dyreliv, inden det er tid at vaske rejsestøvet af i en af skovens naturlige swimmingpools. Herefter går turen tilbage mod hotellet i Port Douglas efter en dag med ekstraordinære oplevelser. 

Du bestemmer selv hvilke oplevelser, du vil have på din rejse. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

Få et tilbud

Pris pr. person

Dagstur fra kr. 1.234

Prisen inkluderer

  • 2 timers gåtur med Kuku Yalanji Cultural Habitat Tours
  • Guidet gåtur i regnskoven 
  • Velkomst ceremoni ved Mossman Gorge og mulighed for at svømme
  • Picnic frokost og kaffe/te
  • Transport fra/til hotel i Port Douglas eller Cairns