^
 • Kakadu og Litchfield nationalparker

  Oplev kultur, dyreliv og klippemalerier i Kakadu og Litchfield uden at gå på kompromis med komforten.

 • Kakadu og Litchfield nationalparker

  Oplev kultur, dyreliv og klippemalerier i Kakadu og Litchfield uden at gå på kompromis med komforten.

 • Kakadu og Litchfield nationalparker

  Oplev kultur, dyreliv og klippemalerier i Kakadu og Litchfield uden at gå på kompromis med komforten.

 • Kakadu og Litchfield nationalparker

  Oplev kultur, dyreliv og klippemalerier i Kakadu og Litchfield uden at gå på kompromis med komforten.

Kakadu og Litchfield nationalparker

3 dage fra kr. 4.700

Udforsk to af det nordlige Australiens bedste nationalparker med guide. I Kakadu oplever du fantastiske klippemalerier og sejler på udkig efter farvestrålende papegøjer, mægtige krokodiller og alle de andre dyr, der lever her. Du sejler også på East Alligator River med en aboriginer-guide og kommer på en kort gåtur i isolerede Arnhem Land, der kun kan besøges med særlig tilladelse. Litchfield derimod byder på fantastiske termitboer og billedskønne vandfald, der indbyder til en dukkert omgivet af den storslåede natur. Turen igennem bor du på gode hoteller, og transport foregår i en komfortabel bus. Guiden sørger for alt det praktiske, så det eneste du skal gøre, er at læne dig tilbage og nyde det. 

Særligt om turen

Denne tur kan variere grundet de sæsonmæssige forhold, og et alternativt dagsprogram kan blive aktuelt. Rækkefølgen af oplevelserne undervejs kan ligeledes variere. 

Det er muligt at opgradere til en højere hotelstandard mod et gebyr. Kontakt os venligst for mere information. 

Du bestemmer selv hvilke oplevelser, du vil have på din rejse. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

Få et tilbud

Program

Dag 1: Darwin til Kakadu

Du bliver afhentet på hotellet i Darwin tidligt om morgen, og inden længe har du lagt byen bag dig med kurs mod Kakadu National Park. Med et areal på knap halvdelen af Danmarks størrelse er Kakadu et gigantisk vildnis med mægtige vådområder, brusende vandfald og et særdeles rigt dyreliv. Men Kakadu er også et af bedste steder i Australien at stifte bekendtskab med landets oprindelige befolkning. Aboriginere har levet her i op mod 50.000 år, og det er deres historie og kultur, der er i fokus på dagens første stop ved Warradjan Cultural Centre. 

Helt andre oplevelser venter ved Yellow Water Billabong, hvor du på en sejltur holder øje med de mægtige saltvandskrokodiller, der lurer i vandskorpen. Hold også udkig efter de vilde heste og vandbøfler på bredden, og de mange fugle, der lever langs vandet. 

Turen fortsætter til Nourlangie Rock, der skjuler nogle af områdets smukkeste klippemalerier fyldt med legender og historier. Det er muligt at afslutte dagen med en fantastisk flyvetur over Kakadus frodige landskaber (ikke inklusiv), inden indlogering på hotel.  

Dag 2: Kakadu til Darwin

Flere eventyr venter i dag, når du sætter dig til rette i bussen. Dagens første mål er Ubirr Rock, der prydes af flere fantastiske klippemalerier. Tusindvis af klippemalerier er fundet rundt om i Kakadu, men disse er blandt de absolut flotteste. Fra galleriet fører en lille sti op til et udsigtspunkt, hvorfra der er en storslået udsigt over Kakadus flodsletter.  

Du hører meget mere om aborigineres historie, når du står til søs med en aborigin-guide på East Alligator River. Det er en flot sejltur, og der er gode chancer for at se dyreliv undervejs, mens guiden fortæller om sin kultur og de landskaber, du sejler igennem. Som noget helt særligt får du lov til at gå i land i Arnhem Land (gælder i Dry Season). Dette enorme område bestyres af aboriginere og kan kun besøges med særlig tilladelse. Her fører guiden dig på en kort gåtur gennem de uberørte landskaber, inden kursen lige så stille sættes tilbage mod Darwin. På vejen gøres stop ved Bowali Visitor Centre, der giver en god introduktion til områdets rige natur. Tilbage i storbyen indlogeres du igen på hotel. Aftenen er fri til at nyde byens mange restauranter og caféer på egen hånd.

Dag 3: Litchfield National Park

Litchfield er ikke nær så berømt som Kakadu. Men området byder på dyreliv og landskaber, der fint kan måle sig med den berømte nabo. Det oplever du ved selvsyn på dagens heldagstur, der tager dig til en række af parkens største attraktioner. Deriblandt de fantastiske termitboer. Nogle er mere end 5 meter høje, mens andre står på ræd og række som gravsten rettet ind efter verdenshjørnerne. Du besøger også en perlerække af parkens flotteste vandfald. Deriblandt Florence Falls, der falder spektakulært ned i en lille kløft omgivet af høje mure. En sti fører ned til vandet, hvor rejsestøvet kan vaskes af med en dukkert, hvis forholdene er til det. En del dyr holder til i området, så hold øje med bevægelser i krattet. Fortsæt til Tolmer Falls, hvorefter frokosten serveres. Der er mulighed for endnu en svømmetur i den smukke lagune ved Wangi Falls. Eller snør vandreskoene og tag den stejle sti gennem regnskoven til toppen af vandfaldene, inden turen går tilbage mod Darwin. 

Pris pr. person

3 dage fra kr. 4.700

Prisen inkluderer

 • Fuldt sightseeingsprogram med guide jf. beskrivelse
 • Transport i luksusbus
 • 2 nætter på hotel
 • 3 x frokost
 • Entré til Kakadu og Litchfield National Park
 • Warradjan Aboriginal Cultural Centre
 • Yellow Water Billabong Cruise
 • Nourlangie Rock
 • Ubirr Rock
 • East Alligator River Cruise
 • Bowali Visitor Centre
 • Transport fra/til hotel eller lufthavn i Darwin