^
 • Kakadu og Arnhem Land

  Oplev natur og kultur i Kakadu National Park og sjældent besøgte Arnhem Land med guide.

 • Kakadu og Arnhem Land

  Oplev natur og kultur i Kakadu National Park og sjældent besøgte Arnhem Land med guide.

 • Kakadu og Arnhem Land

  Oplev natur og kultur i Kakadu National Park og sjældent besøgte Arnhem Land med guide.

Kakadu og Arnhem Land

2 dage fra kr. 4.480

Udforsk det fascinerende dyreliv, ældgamle klippemalerier og rig aboriginerkultur i nogle af Australiens vildeste og mest uberørte landskaber. På denne 2-dagestur oplever du både den verdensberømte nationalpark Kakadu samt det isolerede område Arnhem land, hvor de lokale aboriginere stadig holder fast i mange af de gamle traditioner. Således er turen ideel for både natur- og kulturelskere, der kan se frem til oplevelser i absolut verdensklasse. Vel at mærke uden at gå på kompromis med komforten. Køreturene foregår i en luksuriøs bus samt firehjulstrækker, guiden sørger for alt det praktiske, og natten tilbringes på hotel. 

Særligt om turen

Denne tur kan variere grundet de sæsonmæssige forhold, og et alternativt dagsprogram kan blive aktuelt. Rækkefølgen af oplevelserne undervejs kan ligeledes variere. 

Det er muligt at opgradere til en højere hotelstandard mod et gebyr. Kontakt os venligst for mere information. 

Du bestemmer selv hvilke oplevelser, du vil have på din rejse. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

70 12 50 11

Program

Dag 1: Darwin til Kakadu National Park

Fra Darwin går turen ad Arnhem Highway mod Kakadu National Park. Den 20.000 kvadratkilometer store park huser noget af den smukkeste natur i Australien med dramatiske klippevægge, fantastiske klippemalerier og frodige flodsletter fyldt med liv. Lær om de lokale aboriginers traditioner og levevis på Warradjan Cultural Center, inden en sejltur på søen Yellow Water giver en god introduktion til Kakadus rige dyreliv. Spejd efter de store saltvandskrokodiller, der lurer i den spejlblanke overflade. Men hold også udkig efter vilde heste og vandbøfler langs bredden samt områdets mange fugle. Efter frokost gør du stop i Nourlangie, hvor en guidet tur til de fascinerende klippemalerier venter. Sidst på dagen går turen til hotellet, hvor natten tilbringes. 

Australien - Northern Territory - Kakadu National Park

Dag 2: Arnhem Land til Darwin

Dagen starter tidligt, hvor en firehjulstrækker holder klar til at køre dig mod Arnhem Land og Mikinj-dalen. Arnhem Land er et de mest afsidesliggende og isolerede områder af Australien. Forskere mener, at aboriginere kan have boet her i op mod 50.000 år, og nogle af verdens ældste klippemalerier og stenværktøjer stammer herfra. Den dag i dag er Arnhem Land stadig særdeles rig på aboriginer kultur. Langt størstedelen af områdets indbyggere er aboriginere, og de gør meget for at holde deres traditionelle kultur i live. Eksempelvis kan Arnhem Land kun besøges med en særlig tilladelse, hvilket begrænser antallet af besøgende betydeligt. Vel fremme bliver du mødt af en lokal aboriginer-guide, der vil fortælle om sin kultur samt vise nogle af de kundskaber, der skal til for at overleve i disse øjensynligt ugæstfrie landskaber. Du ser også flere af de ældgamle aboriginske klippekunstværker og oplever Arnhem Lands uberørte landskaber, inden turen atter går tilbage mod Darwin hen på eftermiddagen.

Pris pr. person

2 dage fra kr. 4.480

Prisen inkluderer

 • Fuldt sightseeingsprogram med guide jf. beskrivelse
 • Transport i luksusbus samt firehjulstrækker
 • 1 nat på hotel
 • 2 x frokost
 • Entré til Kakadu National Park og Arnhem Land
 • Yellow Water Billabong Cruise
 • Warradjan Aboriginal Cultural Centre 
 • Mikinj Valley
 • Transport fra/til hotel eller lufthavn i Darwin