^
  • Kør-selv på Tasmanien

    Udforsk Tasmaniens rå og smukke natur på denne kør-selv tur i bil.

Kør-selv på Tasmanien

6 dage fra kr. 4.295
Pris pr. person, når 2 voksne rejser sammen

Ofte bliver Tasmanien overset, når rejsen til Australien planlægges. Men det er synd. For øen viser en helt anden side af Australiens natur. På dette 6-dages kør-selv eventyr fra Hobart til Launceston oplever du Tasmaniens rå skønhed fra sin vildeste side, når du udforsker den baske vestkyst og dramatiske Cradle Mountain National Park. Ruten er lagt, og hotellerne er bestilt. Så du skal bare slappe af og nyde naturen.

Du bestemmer selv hvilke oplevelser, du vil have på din rejse. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

70 12 50 11

Program

Dag 1: Hobart

Bilen står klar ved ankomsten til Hobart, så du kan bruge resten af dagen på at udforske Tasmaniens hyggelige, lille statshovedstad, der ligger smukt ned til vandet i skyggen af Mount Wellington. Nyd stemningen på de mange caféer, eller besøg den botaniske have, det historiske kvarter Battery Point eller gaden Salamanca Place, der flankeres af smukke stenbygninger. Eller tag bilen og kør de ca. 100 km ud til fængselsruinerne ved Port Arthur, der fortæller historien om dengang, Australien var beboet af straffefanger.

Dag 2: Hobart til Strahan

I dag begynder eventyret for alvor, når du forlader Hobart og kører tværs over Tasmanien mod landsbyen Strahan. Landskaberne undervejs er intet mindre end forrygende. Ikke mindst når vejen fører dig gennem Franklin-Gordon Wild Rivers National Park, der er på UNESCO's liste over verdens naturarv. Stop eventuelt i Queenstown, der ligger omgivet af rå bjerge, inden du fortsætter til afsidesliggende Strahan på Tasmaniens rå og utæmmede vestkyst.

Distance: ca. 300 km fra Hobart til Strahan.

Dag 3: Strathan til Cradle Mountain National Park

Flere store naturoplevelser venter i dag. Start eventuelt dagen med en sejltur op ad Gordon River, inden du forsætter via landsbyerne Zeehan, Rosebery og Tullah mod Cradle Mountain National Park. Også denne vildmark er optaget på UNESCO's verdensnaturarvsliste. Så du har meget i vente. Mere end 25 bjergtoppe rejser sig mod himlen i parkens højland, mens andre områder er dækket af birkeskove, tempererede regnskove og alpine hedelandskaber. Iskolde bække snor sig ned ad bjergsiderne og samler sig i smukke bjergsøer, der er et yndet tilholdssted for parkens dyr.

Distance: ca. 140 km fra Strahan til Cradle Mountain National Park.

Dag 4: Cradle Mountain National Park

Du har hele dagen til at udforske den fantastiske natur i Cradle Mountain National Park på de mange vandrestier, der snor sig i alle retninger. Eller prøv lykken med en fiskestang. Hvordan du end vælger at bruge dagen, er du garanteret en storslået naturoplevelse og masser af frisk luft.

Dag 5: Cradle Mountain National Park til Launceston

Fra Cradle Mountain fører en flot køretur til byerne Sheffield, Railton og Deloraine. På vejen er det værd at stoppe for at prøvesmage de lokale gourmet-oste og hindbær. Fortsæt til øens næststørste by Launceston, der er kendt for sine smukke parker, glimrende restauranter og elegante historiske bygninger. Du har god tid til at nyde herlighederne, for du overnatter i byen.

Distance: ca. 150 km fra Cradle Mountain National Park til Launceston.

Dag 6: Bilen afleveres i Launceston

Bilen afleveres denne morgen. Det er vigtigt at aflevere bilen inden det klokkeslæt, hvor du samlede bilen op på dag 1. Afleverer du bilen senere, vil du blive opkrævet et gebyr for den ekstra lejetid. Bliv eventuelt i Launceston et par dage for at nyde byen, inden du fortsætter rejsen rundt i Australien.

Pris pr. person

6 dage fra kr. 4.295

Prisen inkluderer

  • 5 nætter på hotel
  • 5 dages billeje inkl. forsikringer og fri km
  • GPS