^
  • Kør selv ad Great Ocean Road

    Begiv dig ud på en uforglemmelig køretur langs Great Ocean Road i Australien.

  • Kør selv ad Great Ocean Road

    Begiv dig ud på en uforglemmelig køretur langs Great Ocean Road i Australien.

Kør selv ad Great Ocean Road

5 dage fra kr. 3.625

Du begiver dig ud på en af de smukkeste køreture i Australien, når du kører fra Melbourne til Adelaide i bil ad den smukke Great Ocean Road. På ruten venter dramatiske kyststrækninger, tempereret regnskov og brusende vandfald.

Du besøger også vinområdet Barossa Valley, som er et smukt område med små hyggelige byer og vinmarker, så langt øjet rækker. Smag på forskellige vine, og bliv klogere på, hvordan vinen bliver til.

Turen kan køres både fra Melbourne til Adelaide og omvendt.

Du bestemmer selv hvilke oplevelser, du vil have på din rejse. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

70 12 50 11

Program

Dag 1: Melbourne

Fra Melbourne begiver du dig af sted mod Torwuay, hvor Great Ocean Road tager sin begyndelse, og hvor surfere strømmer til for at boltre sig på de store bølger. Gør holdt ved den berømte Bells Beach eller ved Erskine Falls, som ligger smukt i grønne omgivelser ikke langt fra kysten.

Dag 2: Mod Port Fairy

På anden dag kommer du til en af Australiens mest kendte attraktioner; De Tolv Apostle. Spredt langs kysten står de enorme klippesøljer, som den voldsomme brænding gennem tiden har formet. Videre på din vej møder du London Bridge, som er endnu en bemærkelsesværdig klippeformation. Langs kysten er det også værd at udforske Great Otway National Park, der byder på tæt tempereret regnskov og smukke vandfald. Langs dagens sidste strækning fra Port Campbell til Port Fairy ligger der mere end 200 skibsvrag i havet, og stedet har af samme årsag fået tilnavnet "Shipwreck Coast".

Australien - victoria - Grampians national park

Dag 3: Mod Robe

Du kan vælge mellem to forskellige ruter på dag tre. Den korte rute tager dig langs kysten direkte til vinområdet Coonawarra, Mount Gambier og videre til Robe, som er dagens mål. Den noget længere rute belønnes til gengæld med et besøg i Grampians National Park, hvor du blandt andet finder de smukke McKenzie Falls og de to udsigtspunkter Reids Lookout og the Balconies, hvorfra du har en spektakulær udsigt over bjergene.

Dag 4: Mod Barossa Valley

På dag fire fortsætter du mod Barossa Valley. Turen går blandt andet langs sjældent besøgte Coorong National Park og gennem byen Tailem Bend til Mannum, som er en af de ældste byer langs Murray Floden. I dag slutter ruten i Barossa Valley, som er et af Australiens mest berømte vindistrikter. Det er et dejligt område med hyggelige små byer og vinmarker så langt, øjet rækker. Nyd den sidste aften og et godt glas rødvin i de smukke omgivelser.

Dag 5: Mod Adelaide

Brug din sidste dag på at udforske Barossa Valley. Besøg for eksempel et par af de mange vingårde, og nyd områdets mange andre lækre råvarer og delikatesser. Turen går videre mod "The City of Churches", som Adelaide også kaldes. Her slutter fem dages mindeværdig køretur fyldt med smuk natur og vin i verdensklasse.

Pris pr. person

5 dage fra kr. 3.625

Prisen inkluderer

  • 5 dages billeje inkl. fri kilometer, standard forsikring og envejstillæg
  • 4 overnatninger
  • Diverse informationsmateriale