^
  • Heldagstur til Kuranda

    Lær om aboriginal-kultur og kør med historisk bjergtog og svævebane til Kuranda i regnskoven.

Heldagstur til Kuranda

Store kultur- og naturoplevelser venter på denne heldagstur til Kuranda. Du bliver hentet på hotellet fra morgenstunden og kørt til Tjapukai Aboriginal Cultural Park, hvor områdets oprindelige befolkning giver en god og underholdende introduktion til deres kultur og myter. Herefter er det tid at stige om bord i den syv en halv kilometer lange svævebane, der fører dig lavt hen over regnskovens trætoppe mod Kuranda i bjergene bag Cairns. 

Kuranda er en hyggelig lille markedsby, og der er god tid til at udforske de mange boder og naturen på egen hånd, inden endnu et højdepunkt venter. Ud på eftermiddagen sætter du dig til rette i det berømte historiske tog, der snor sig henover de regnskovsklædte bjerge. Turen fører tæt forbi vandfald, og nogle steder synes skinnerne nærmest at klynge sig til bjergsiderne. Det er en fantastisk togrejse, og inden du ved af det, tøffer toget ind på stationen i Cairns. Her holder en bus klar til at køre dig tilbage til hotellet. 

Turen er også mulig fra Port Douglas og Northern Beaches. Kontakt os venligst for at høre mere om denne mulighed. 

Du bestemmer selv hvilke oplevelser, du vil have på din rejse. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

70 12 50 11

Pris pr. person

Dagstur fra kr. 1.250

Prisen inkluderer

  • Transfer til Cairns t/r
  • Tjapukai
  • Svævebane til Kuranda
  • Historisk togrejse