^
  • Guidet tur til Kangaroo Island

    Mød sæler, koalaer, pingviner, kænguruer og wallabies på denne to-dages tur til Kangaroo Island.

Guidet tur til Kangaroo Island

2 dage fra kr. 2.550

Sælerne slænger sig på stranden, koalaerne daser i eukalyptustræerne, og flere steder møder du wallabies og kænguruer. På denne to-dages tur til det tyndt befolkede Kangaroo Island, syd for Adelaide, får du mulighed for at komme helt tæt på øens rige dyreliv, dejlige strande og særprægede klipper, som er formet af vinden.

Turen er for den eventyrlystne naturelsker og byder bl.a. på sandboarding på Little Saharas sandbanker, kajaksejlads på Harriet River samt flere fantastiske naturopleveler.

Du bestemmer selv hvilke oplevelser, du vil have på din rejse. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

Få et tilbud

Program

Dag 1: Ankomst til Kangaroo Islands smukke natur

Turen starter med en naturskøn bustur gennem halvøen, Fleurieu, til den lille havneby, Cape Jervis. Efter en 45 minutters sejltur gennem Backstairs Passage strædet, ankommer du til Kangaroo Island, hvor du møder din lokale chauffør og guide.

Første stop og oplevelse på Kangaroo Island er en vaskeægte fåreklipning udført af en rigtig aussie på Rob’s Sheep Shearing. Bagefter går turen mod den fantastiske strand, Pennington Bay, og senere til det eneste kommercielle eukalyptusdestilleri i Sydaustralien, Emu Ridge Eucalyptus Distillery. Forude venter mødet med en stor, vild koloni af de sjældne australske søløver ved Seal Bay samt en sandboarding tur på Little Saharas enorme sandbanker. 

Du ankommer hen på eftermiddagen til Vivonne Bay Lodge, hvor du skal overnatte. Her har du mulighed for at sejle kajak, at tage på vandre- eller cykelture eller bare slappe af. Tilberedelsen af aftenens BBQ foregår i fællesskab. Som mørket falder på, har du mulighed for at se de nataktive dyr; kænguruer, wallabies og possums, og efter en dag fyldt med oplevelser kan du nyde et lokalt glas vin ved bålet i dine rejsefællers selskab.

Dag 2: Oplevelser på Kangaroo Island og retur til Adelaide

Efter morgenmaden vil du møde koalaer og kænguruer i deres naturlige omgivelser i Hanson Bay Wildlife Sanctuary. Du fortsætter til Flinders Chase National Park, hvor du kan beundre de flotte Remarkable Rocks; kæmpe granitsten, som er formet af naturen. Du får herefter mulighed for rigtig at nyde den fantastiske kyst og havudsigt på vejen til grotten og udsigtspunktet, Admirals Arch. Her kan du se de lokale pelssæler lege i havet eller slikke sol på klipperne. Frokosten er en lækker BBQ ved Flinders Chase Visitor Centre.

Efter frokosten bevæger du dig mod den smukke og afsidesliggende strand, Stokes Bay. Hvis tiden tillader det, har du også mulighed for at vandre ved Ironstone Hill for at spotte wallabies og beundre den fantastiske udsigt over til fastlandet. Du vil have flere stop på vejen til endestationen, Penneshaw, med mulighed for at købe aftensmad (egen omkostning), hvis vejret og tiden tillader det. Herefter går turen tilbage mod Adelaide, hvor turen slutter.

Pris pr. person

2 dage fra kr. 2.550

Prisen inkluderer

  • Transfer fra hotellet i Adelaide til Kangaroo Island t/r
  • Færge til Kangaroo Island t/r
  • Fuldt program som beskrevet
  • Entréer
  • 1 overnatning
  • 1 x morgenmad, 2 x frokost, 1 x BBQ-middag