^
 • Det bedste af Kangaroo Island

  Oplev det bedste af Kangaroo Islands storslåede natur og rige dyreliv på denne 2-dages tur fra Adelaide.

 • Det bedste af Kangaroo Island

  Oplev det bedste af Kangaroo Islands storslåede natur og rige dyreliv på denne 2-dages tur fra Adelaide.

 • Det bedste af Kangaroo Island

  Oplev det bedste af Kangaroo Islands storslåede natur og rige dyreliv på denne 2-dages tur fra Adelaide.

Det bedste af Kangaroo Island

2 dage fra kr. 3.300

Oplev det bedste af Kangaroo Islands storslåede natur og rige dyreliv på denne 2-dages tur fra Adelaide, der tager dig til alle øens højdepunkter. Fokus er på naturen og dyrene, så du kan se frem til en naturoplevelse i absolut verdensklasse. 

Du bestemmer selv hvilke oplevelser, du vil have på din rejse. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

Få et tilbud

Program

Dag 1: Adelaide – Kangaroo Island

Tidligt om morgenen går turen fra Adelaide mod Cape Jervis, hvor færgen mod Kangaroo Island ligger klar til afgang. Vel fremme på øen stiger du om bord på bussen og sætter kursen mod Clifford`s honningfarm. Her hører du om bierne, der har en interessant historie, og du får mulighed for at prøve honning-is og nogle af de skønhedsprodukter, de gyldne dråber bruges i. Turen fortsætter mod Vivonne Bay Bistro, der ligger omgivet af vild natur. Efter en skøn to-retters frokost besøges Seal Bay, hvor sjældne australske søløver ligger og soler sig på stranden. Næste stop har fokus på Australiens rovfugle, når du overværer et spændende og informativt rovfugleshow. Fuglene flyver frit omkring, så her er en unik mulighed for at komme tæt på de formidable jægere. Tilbage i byen Kingscote oplever du de lokale pelikaner, inden bussen tager dig til dit hotel for natten. 

Dag 2: Kangaroo Island - Adelaide

Endnu en spændende dag venter, når du fra morgenstunden besøger eukalyptusdestilleriet Emu Ridge. Her producerer man ikke kun eukalyptusolie til bolsjer. Men også til en række andre anvendelser, du næppe havde forestillet dig. Efter smagsprøverne besøger du en Wildlife Park, hvor du kan fodre kænguruer og klappe en koala. Næste stop er Hanson Bay Wildlife Sanctuary, hvor du nyder en god frokost og kigger efter vilde koalaer i eukalyptustræerne.

Flere højdepunkter venter om eftermiddagen, når turen går til Flinders Chase National Park på den vestlige del af øen. En tredjedel af Kangaroo Islands areal er aldrig blevet ryddet, så naturen her giver et sjældent billede af, hvordan store dele af det sydlige Australien så ud, før de første hvide mænd lagde til ud for kysten. Dyrelivet er tilsvarende rigt, og det er værd at holde øje med både kænguruer, wallabys, koalaer, hulepindsvin samt en række andre dyrearter, der har fundet sig et fristed i Kangaroo Islands uberørte natur. Du fortsætter langs sydkysten, hvor en kort gåtur fører dig til de dramatiske klippeformationer Remarkable Rocks og Admiral’s Arch. Ved sidstnævnte ses ofte pelssæler boltre sig i bølgerne eller sole sig på klipperne. Turen slutter ved Penneshaw, hvor du har tid til at købe aftensmad, inden turen går med færge og bus tilbage mod Adelaide. Du er tilbage i storbyen sidst på aftenen. Alternativt er det muligt at flyve tilbage.

 

Pris pr. person

2 dage fra kr. 3.300

Prisen inkluderer

 • Transport fra Adelaide med bus og færge
 • Overnatning
 • Guide under hele turen
 • Clifford's Honey Farm
 • Seal Bay Guidet gåtur
 • Emu Ridge Eucalyptus Distillery
 • Wildlife Park
 • Flinders Chase National Park 
 • Transport til udvalgte hoteller i Adelaide
 • 1 x morgenmad og 2 x frokost