^
  • Dagstur til Port Arthur og Richmond

    Spændende dagstur til Port Arthur, Richmond og Tasman Peninsula.

Dagstur til Port Arthur og Richmond

Oplev Tasmaniens rige historie og dramatiske natur på denne heldagstur til Port Arthur og Richmond. På vejen bliver der rig mulighed for at strække benene på en vandretur langs kystlinjen ved Waterfall Bay, der regnes for at være blandt Tasmaniens bedste kortere vandreture.

Vel fremme ved Port Arthur har du omkring fire timer til at udforske ruinerne af den tidligere straffekoloni, der fra 1833 til 1877 husede nogle af Australiens og Englands værste kriminelle. Stedet var kendt som umuligt at flygte fra, og den dag i dag er de fotogene ruiner nogle af de bedst bevarede minder fra europæernes tidlige historie i Australien. Dette har sikret Port Arthur en plads på UNESCOs kulturarvsliste. Fortsæt herfra langs den dramatiske kyststrækning med højdepunkter som Tasman Arch, Devils Kitchen, Doo Town og Pirate's Bay Lookout på vej mod den charmerende by Richmond. Her er der mulighed for at kigge sig lidt omkring, inden turen går tilbage mod Hobart. 

Du bestemmer selv hvilke oplevelser, du vil have på din rejse. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

Få et tilbud

Pris pr. person

Dagstur fra kr. 720

Prisen inkluderer

  • Entré till Port Arthur Historic Site 
  • Guidet vandring ved Port Arthur Historic Site
  • Sejltur
  • Transport fra/til centralt beliggende Hobart hotel