^
 • Ayers Rock og Kings Canyon

  På denne tre-dages tur til Ayers Rock og Kings Canyon venter der dig en række smukke naturoplevelser.

 • Ayers Rock og Kings Canyon

  På denne tre-dages tur til Ayers Rock og Kings Canyon venter der dig en række smukke naturoplevelser.

 • Ayers Rock og Kings Canyon

  På denne tre-dages tur til Ayers Rock og Kings Canyon venter der dig en række smukke naturoplevelser.

Ayers Rock og Kings Canyon

3 dage fra kr. 5.890 

På denne tre-dages tur til Australiens røde ørken venter der dig en række smukke naturoplevelser. Du rejser i en gruppe med guide, og hele turen er planlagt på forhånd. Alt du skal gøre er at følge med og nyde de mange spændende oplevelser, der venter dig ved Kata Tjuta, Ayers Rock og Kings Canyon.

Bestem selv hvilke oplevelser, du vil have på din rejse. Lad dig inspirere her, og kontakt os.

Få et tilbud

Program

Dag 1: Kata Tjuta

Du bliver hentet på hotellet i Alice Springs, og kursen sættes mod Kata Tjuta (The Olgas). På vejen gøres der stop ved en kamel farm, hvor du har mulighed for at få en ridetur på det forunderlige dyr (ikke inkluderet). Om eftermiddagen når du frem til Kata Tjutas eroderede klippeformationer, der udforskes på en vandretur mellem de store runde klippetoppe. Senere går turen mod Ayers Rock i tide til at opleve den smukke solnedgang over monolitten.

Dag 2: Ayers Rock

Næste morgen står du tidligt op for at opleve solopgangen over Ayers Rock fra udsigtspunktet Talinguru Nyakunytjaku. Efter en kop varm te eller kaffe er det tid til en gåtur rundt om klippen sammen med din guide. Efterfølgende venter mødet med det smukke Mutitjulu vandhul, hvor du kan bade. I området finder du desuden klippemalerier lavet af lokale aboriginere for mange generationer siden, og guiden fortæller undervejs om stedets spændende historie. Aboriginere lever også i området i dag, og ved Uluru - Kata Tjuta Cultural Centre kan du lære endnu mere om deres kultur og kunsthåndværk. Om eftermiddagen går turen videre til Kings Canyon.

Dag 3: Kings Canyon

Næste formiddag byder på en af de smukkeste vandreture i Australien, når du udforsker Kings Canyon på en guidet tur. Stien fører dig helt hen til kløftens kant, hvor du kan se direkte ned i dybet. Det er en tur på tre timer, der kræver, at du er i god form. Alternativt kan du udforske kløftens bund mellem de imponerende røde klippesider. Fra Kings Canyon køres du tilbage til dit hotel i Alice Springs, hvor eventyret i den røde ørken tager sin afslutning.

Bemærk venligst, at rangerne i nationalparken kan vælge at lukke for gåturen langs kanten af Kings Canyon på ekstremt varme dage i periode fra oktober til marts. Skulle det ske, vælges en anden rute ind i bunden af kløften. 

Pris pr. person

3 dage fra kr. 5.890 

Prisen inkluderer

 • Transport fra/til hotel
 • 2 nætter på hotel
 • Besøg ved Camel Farm
 • Uluru solnedgang med snacks og vin
 • Uluru solopgang med te/kaffe
 • Besøg ved Kings Canyon og Kata Tjuta
 • Al transport i bus