^
 • Ayers Rock og Kings Canyon

  På denne tre-dages tur til Ayers Rock og Kings Canyon venter der dig en række smukke naturoplevelser.

 • Australien - Northern Territory - Kata Tjuta - The Olgas
  Ayers Rock og Kings Canyon

  På denne tre-dages tur til Ayers Rock og Kings Canyon venter der dig en række smukke naturoplevelser.

 • Ayers Rock og Kings Canyon

  På denne tre-dages tur til Ayers Rock og Kings Canyon venter der dig en række smukke naturoplevelser.

Ayers Rock og Kings Canyon

3 dage fra kr. 5.990 

På denne tre-dages tur til Australiens røde ørken venter der dig en række smukke naturoplevelser. Du rejser i en gruppe med guide, og hele turen er planlagt på forhånd. Alt du skal gøre er at følge med og nyde de mange spændende oplevelser, der venter dig ved Kata Tjuta, Ayers Rock og Kings Canyon.

Du bestemmer selv hvilke oplevelser, du vil have på din rejse. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

Få et tilbud

Program

Australien - Northern Territory - Kata Tjuta - The Olgas

Dag 1: Ayers Rock

Du bliver hentet på hotellet i Alice Springs, og kursen sættes mod Ayers Rock. Du ankommer til Ayers Rock ved frokosttid, og herefter venter en gåtur rundt om klippen sammen med din guide. Turen går videre til Kuniya Walk, der tager dig til det smukke Mutitjulu vandhul, hvor du kan bade. I området finder du desuden klippemalerier lavet af lokale aboriginere for mange generationer siden, og guiden fortæller undervejs om stedets spændende historie. Aboriginere lever også i området i dag, og ved Uluru - Kata Tjuta Cultural Centre kan du lære endnu mere om deres kultur og kunsthåndværk. Det er blevet sen eftermiddag og tid til at nye et glas vin og den fantastiske solnedgang over Ayers Rock.

Ayers Rock, Uluru, Northern Territory

Dag 2: Kata Tjuta

Næste morgen står du tidligt op for at opleve solopgangen over Ayers Rock fra udsigtspunktet Talinguru Nyakunytjaku. Nyd din morgenkaffe inden turen går videre til Kata Tjutas eroderede klippeformationer. Du går gennem Walpa Gorge, hvor en lille å løber mellem to af de største monolitter. Det er en fantastisk smuk gåtur, hvor du virkelig fornemmer, hvor store monolitterne er. Frokosten nydes på Ayers Rock Resort (ikke inkluderet), og herefter rejser du videre gennem Outbacken mod Kings Canyon Resort. Måske er du heldig at nå det i tide til at nyde solnedgangen over Carmichaels Crag og den prisvindende gourmetoplevelse Under the Desert Moon Dinner under stjernerne (ikke inkluderet).

Dag 3: Kings Canyon

Næste formiddag byder på en af de smukkeste vandreture i Australien, når du udforsker Kings Canyon på en guidet tur. Stien fører dig helt hen til kløftens kant, hvor du kan se direkte ned i dybet, og er der tid til det, kan du også udforske oasen i bunden af kløften, Garden of Eden. Det er en tur på tre timer, der kræver, at du er i god form. Alternativt kan du udforske kløftens bund mellem de imponerende røde klippesider. Fra Kings Canyon køres du til Kings Creek Station, hvor du kan købe frokost og opleve livet på en ægte kvægfarm. Turen går herfra tilbage til dit hotel i Alice Springs, hvor eventyret i den røde ørken tager sin afslutning.

Pris pr. person

3 dage fra kr. 5.990 

Prisen inkluderer

 

 • 2 nætter på hotel
 • Uluru solnedgang med snacks og vin
 • Uluru solopgang med te/kaffe
 • Besøg ved Kings Canyon og Kata Tjuta
 • Al transport i bus
 • Transport fra/til hotel