^
 • 5 dages rev og regnskov

  Frodige regnskove, hvide sandstrande og det fantastiske koralrev, Great Barrier Reef, er højdepunkterne på denne tur.

 • 5 dages rev og regnskov

  Frodige regnskove, hvide sandstrande og det fantastiske koralrev, Great Barrier Reef, er højdepunkterne på denne tur.

 • 5 dages rev og regnskov

  Frodige regnskove, hvide sandstrande og det fantastiske koralrev, Great Barrier Reef, er højdepunkterne på denne tur.

5 dages rev og regnskov

5 dage fra kr. 7.500

Oplev det bedste af Australiens natur og det farverige koralrev Great Barrier Reef, på denne rejse gennem den nordlige del af Queensland. Du bor på nøje udvalgte lodges, hvor du kommer helt tæt på naturen og de omkringliggende, frodige regnskove. Du kommer desuden på heldagstur til det verdenskendte koralrev, Great Barrier Reef, hvor du har mulighed for at udforske det fantastiske liv undervands.

Du bestemmer selv hvilke oplevelser, du vil have på din rejse. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

70 12 50 11

Program

Dag 1: Ankomst Kewarra Beach Resort & Spa

Med en placering lige ned til hvide sandstrande og svajende palmer, findes det luksuriøse resort, Kewarra Beach Resort & Spa. Resortet byder på lækre og komfortable suiter, med en fantastisk havudsigt eller en udsigt mod den vidunderlige, grønne regnskov. Brug resten af dagen på at slappe af ovenpå rejsen eller på at få de første indtryk af området.

Dag 2: Kewarra Beach Resort & Spa

Du har hele dagen til rådighed til at nyde området og de fantastiske omgivelser. Gå en tur langs den kridhvide sandstrand, tag en dukkert i resortets swimmingpool eller forkæl dig selv med en behandling i spa-området. Mulighederne er mange og du vil med garanti ikke komme til at kede dig.

Dag 3: Kewarra Beach Resort & Spa – Silky Oaks Lodge

Efter morgenmaden er det blevet tid til at tage afsked med Kewarra Beach Resort og du begiver dig videre mod et af turens helt store højdepunkter, nemlig Great Barrier Reef. Great Barrier Reef er verdens største koralrev og du vil på denne dagsudflugt komme helt tæt på det farverige rev og opleve det fantastiske liv under vands. Du besøger op til 3 rev i løbet af dagen. Efter en uforglemmelig dag i det store koralrev bliver du kørt til Silky Oaks Lodge, hvor din bagage allerede venter.

Dag 4: Silky Oaks Lodge

Den luksuriøse lodge, Siky Oaks Lodge, ligger med en enestående placering i hjertet af det nordlige Queenslands tropiske omgivelser. Du har hele dagen til fri disposition i området. Udforsk en af de mange vandrestier omkring lodgen, hvor du kommer helt tæt på Australiens vidunderlige natur. Du kunne også nyde en rolig kanotur, leje en cykel eller bare slappe af ved lodgens swimmingpool. Der er mange muligheder for oplevelser i området.

Dag 5: Afgang Silky Oaks Lodge

Nyd de sidste timer ved Silky Oaks Lodge inden turen går tilbage mod Cairns, efter 5 dage med uforglemmelige oplevelser.

Pris pr. person

5 dage fra kr. 7.500

Prisen inkluderer

 • 2 nætter på Kewarra Beach Resort and Spa i Deluxe Pandanus Bungalow inkl. morgenmad
 • 2 nætter på Silky Oaks Lodge i Garden Tree House inkl. morgenmad
 • Morgenmad alle dage
 • Heldagstur på Great Barrier Reef inkl. leje af udstyr, frokost buffet og kaffe/te
 • Transport fra/til lufthavnen