^
 • 5 dages krydstogt ved revet

  Snorkling i verdensklasse, fantastiske Lizard Island og afsidesliggende Georgetown venter på dette fem-dages krydstogt ved Great Barrier Reef fra Cairns.

 • 5 dages krydstogt ved revet

  Snorkling i verdensklasse, fantastiske Lizard Island og afsidesliggende Georgetown venter på dette fem-dages krydstogt ved Great Barrier Reef fra Cairns.

5 dages krydstogt ved revet

5 dage fra kr. 11.800

Drømmer du om at snorkle ved uberørte koralrev og slappe af på vidunderlige tropeøer langt væk fra dagstursturisterne? Så bliver det ikke bedre end dette krydstogt ved Great Barrier Reef. Fra Cairns sejler du nordpå til den historiske by Georgetown, inden skibet sætter kurs via ubeboede tropeøer til vidunderlige Lizard Island og nogle af de mest afsidesliggende dele af Great Barrier Reef. 

Du bestemmer selv hvilke oplevelser, du vil have på din rejse. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

Få et tilbud

Program

Dag 1: Afsejling fra Cairns

Sidst på eftermiddagen går du om bord på det lille ekspeditionsskib fra Coral Expeditions I. Skibet har kun plads til 44 passagerer, og du er derfor sikret en hyggelig og afslappet stemning om bord. Den lille størrelse gør det også muligt at lægge til ved koralrev og øer, der kun sjældent besøges af mennesker. Men trods den lille størrelse er komforten høj. De hyggelige kahytter har både bad og toilet, alle måltider er inkluderet, og du kan se frem til masser af spændende oplevelser ledet af skibets egen marinebiolog. Kursen sættes nordpå, og mens solen går ned over de jungleklædte bjerge i Macalister Range, serveres den lækre middag i restauranten. 

Dag 2: Historiske Cooktown og Great Barrier Reef

Formiddagen bruges på at udforske Cooktown, der trods sin afsides beliggenhed på Cape York har en ganske særlig plads i Australiens historie. Det var her den opdagelsesrejsende James Cook gik i land i 1770 for at reparere sit ødelagte skib. I dag er Cooktown en hyggelig historisk by med smukke træhuse fra slutningen af 1800tallet, et godt museum og en fin botanisk have. Du kan nyde byen eller tage den flotte vandresti til det udsigtspunkt, hvor James Cook forsøgte at kortlægge en vej ud gennem Great Barrier Reef.

Fra Cooktown sættes kursen ud over havet mod Great Barrier Reef, der ligger som en 2.600 km lang undersøisk mur ud for det nordlige Queensland. Revet er hjemsted for omkring 1.500 fiskearter og et væld af andet marineliv. Du får mulighed for at udforske denne forunderlige verden senere på dagen, når skibet ligger til ved en af de mange ubeboede tropeøer langs revet. Vandet omkring øen er rolig, så dette er et godt sted at lære at snorkle med hjælp fra skibets dygtige personale. Foretrækker du at blive oven vande, kan du nyde solen fra dækket eller tage en tur i den medbragte båd med glasbund. 

Dag 3: Lizard Island og Great Barrier Reef

Når du vågner denne morgen ligger skibet for anker ud for Lizard Island, der er en stærk kandidat til titlen som Australiens smukkeste ø. Dagen starter tidligt med en gåtur til toppen af øens lille bjerg for at nyde den fabelagtige udsigt over øen og de omkringliggende koralrev, der ligger badet i morgenlyset. Der bliver naturligvis også tid til at nyde Lizard Islands mennesketomme strande og fantastiske snorklemuligheder, inden mere spektakulær snorkling venter ved sjældent besøgte Ribbon Reef no. 9.

Dag 4: Snorkling ved Great Barrier Reef

Dagen byder på mere exceptionel snorkling, når skibet lægger til ved yderligere to af revets bedst bevarede hemmeligheder: Ribbon Reef no. 3 og Rachel Carson Reef. Men der bliver også tid at slappe af på soldækket, eventuelt med en tur i den udendørs jacuzzi, inden det er tid til endnu en lækker middag, mens natten sænker sig over Australien. 

Dag 5: Ankomst til Cairns

Omkring klokken otte ligger skibet til kaj i Cairns, og det er tid at tage afsked med besætningen og de øvrige passagerer.

Læs artikel om Great Barrier Reef
Læs også om vores 4 dages krydstogt ved Great Barrier Reef. De to kan kombineres for den ultimative oplevelse af dette fantastiske sted. 

Pris pr. person

5 dage fra kr. 11.800

Prisen inkluderer

 • Overnatning ombord i valgte kahyttype
 • Alle måltider
 • Te- og kaffe hele døgnet
 • Brug af snorkeling udstyr
 • Ture med glasbundsbåd og guidede snorkelture
 • Foredrag med marinebiolog
 • Adgang til øer, marine- og nationalparker
 • Gratis lån af bøger og DVD'er