^
 • 4 dages krydstogt ved revet

  Oplev fantastiske tropeøer og snorkling i verdensklasse på dette fire-dages krydstogt langs Great Barrier Reef fra Cairns.

4 dages krydstogt ved revet

4 dage fra kr. 8.990

Drømmer du om at snorkle i Great Barrier Reefs farvestrålende verden og slappe af på vidunderlige tropeøer uden at skulle dele oplevelsen med hundredvis af dagstursturister? Så er dette krydstogt om bord på en katamaran med plads til blot 44 passagerer helt ideelt. Ruten tager dig fra Cairns gennem smukke Hinchinbrook Channel til øerne Dunk og Fitzroy samt uberørte områder af Great Barrier Reef.

Du bestemmer selv hvilke oplevelser, du vil have på din rejse. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

Få et tilbud

Program

Dag 1: Afsejling fra Cairns og Thetford Reef

Midt på formiddagen går du om bord på det lille ekspeditionsskib fra Coral Expeditions. Skibet har kun plads til 44 passagerer, hvilket sikrer en hyggelig og afslappet stemning ombord. De hyggelige kahytter har både bad og toilet, alle måltider er inkluderet, og du kan se frem til masser af spændende oplevelser ledet af skibets egen marinebiolog. 

Skibets lille størrelse gør det også muligt at lægge til ved afsidesliggende koralrev og små øer, der kun sjældent besøges af turister. Det får du glæde af allerede efter frokost, hvor skibet lægger til ved Thetford Reef og Sudbury Cay. Her får du den første oplevelse af Great Barrier Reef, der ligger som en 2.600 km lang undersøisk mur ud for det nordlige Queensland. Revet er hjemsted for omkring 1.500 fiskearter, så at snorkle ved Great Barrier Reef føles mest af alt som at svømme i et gigantisk akvarium. Vandet omkring revet er næsten altid roligt, så dette er et godt sted at lære at snorkle eller prøve at dykke, hvis du skulle have lyst til det. Foretrækker du at blive oven vande, kan du nyde solen fra dækket eller tage en tur i den mindre båd med glasbund. 

Dag 2: Hinchinbrook Channel og tropestrande

Når du vågner næste morgen, bevæger skibet sig støt og roligt ind gennem det smalle stræde, Hinchinbrook Channel, der flankeres af dramatiske jungleklædte bjerge. Landskaberne er spektakulære, men hold også øje med det lave vand, hvor krokodiller, delfiner, havskildpadder og søkøer til tider ses.  

Dagens næste mål er en af områdets ægte tropeøer med smukke strande, turkisblåt vand og frodig jungle. Mens kaptajnen tænder op i grillen på stranden, kan du udforske junglen sammen med din guide, nyde solen på stranden eller snorkle på det lave vand. Skulle du have lyst til at prøve at dykke, er dette et fantastisk sted. Skibet har sin egen dykkerinstruktør med, så du er i de bedste hænder. 

Dag 3: Dunk Island og Nathan Reef

I dag venter endnu en af Great Barrier Reefs smukke perler, Dunk Island. Sammen med din guide udforsker du øens jungle, der er beskyttet som nationalpark og hjem for mere end 100 forskellige fuglearter. Hold også udkig efter de store blå Ulysses sommerfugle, der flakker mellem skovens blomster. 

Efter frokost fortsætter du til fantastiske Nathan Reef. Mere end 400 arter af koraler kan opleves her, og det tiltrækker fisk i alle tænkelige størrelser, farver og faconer. Tag en tur i glasbundsbåden, eller udforsk koralrevets forunderlige verden med maske og snorkel. Du kan også nyde solen på dækket, evt. med en tur i den udendørs jacuzzi, inden det er tid til endnu en lækker middag, mens natten sænker sig over Australien.

Dag 4: Fitzroy Island og Cairns

I løbet af morgenen lægger skibet til ved Fitzroy Island, hvis omkringliggende koralrev er del af Great Barrier Reef Marine Park. Snorklemulighederne direkte fra stranden er i verdensklasse, men øen byder også på indbydende tropiske strande og frodig natur, der kan udforskes på en gåtur. Efter frokost går turen tilbage mod Cairns, hvor skibet lægger til først på eftermiddagen. 

Læs artikel om Great Barrier Reef
Læs også om vores 5 dages krydstogt ved Great Barrier Reef. De to kan kombineres for den ultimative oplevelse af dette fantastiske sted. 

Pris pr. person

4 dage fra kr. 8.990

Prisen inkluderer

 • Overnatning om bord i i delt dobbeltkahyt
 • Alle måltider
 • Te- og kaffe hele døgnet
 • Brug af snorkeludstyr
 • Ture med glasbundsbåd og guidede snorkelture
 • Foredrag med marinebiolog
 • Adgang til øer, marine- og nationalparker
 • Gratis lån af bøger og DVD'er

Bemærk venligst at der skal betales en miljøskat om bord på AUD 19,50 pr. person.