^
 • 4 dages krydstogt ved Fiji

  Kom på eventyrligt krydstogt i Stillehavet og oplev de fantastiske Fiji-øer

 • 4 dages krydstogt ved Fiji

  Kom på eventyrligt krydstogt i Stillehavet og oplev de fantastiske Fiji-øer

4 dages krydstogt ved Fiji

4 dage fra kr. 7.700 

Oplev svajende palmer, hvide sandstrande og azurblåt hav, når du på dette 4-dages krydstogt sejler fra ø til ø i Stillehavet. Undervejs er der god tid til at nyde de vidunderlige strande, udforske den lokale kultur på afsidesliggende øer samt snorkle ved farvestrålende koralrev. Med held oplever du måske de elegante og ufarlige revhajer, der glider gennem det klare, varme vand.

Krydstogtet foregår om bord på den moderne katamaran Fiji Princess. Skibet har plads til blot 68 passager, hvilket giver en mere intim og personlig stemning, og gør det muligt at besøge bugte og strande, som store krydstogtskibe ikke kan lægge til ved. Kahytterne er komfortable med gode faciliteter, privat badeværelse og havudsigt.

 

Du bestemmer selv hvilke oplevelser, du vil have på din rejse. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

70 12 50 11

Program

Dag 1: Afgang fra Denarau

Eventyret starter i Denarau nær Nadi, hvor du går om bord på katamaranen Fiji Princess. Ankeret lettes, og kaptajnen sætter kurs over det azurblå hav mod Modriki Island. Imens byder besætningen dig velkommen om bord, og efter indlogering i de komfortable kahytter er det tid til at møde de øvrige passagerer over en kop eftermiddagste. Tom Hanks film ”Cast Away” er optaget på Modriki Island, og du har her mulighed for at komme helt tæt på kulisserne og nyde de fantastiske omgivelser. Tidligt på aftenen bydes der på cocktails og kanapés på soldækket, efterfulgt af kaptajnens velkomstmiddag som serveres i skibets spisesalon. Den talentfulde besætning vil underholde med guitarspil, dans og sang i løbet af aftenen.

Dag 2: Modriki Island – Soso Bay

Den efterfølgende morgen vågner du op til duften af friskmalet kaffe og har mulighed for at nyde den sidste snorkeltur eller gåtur langs stranden, inden ankeret lettes, og skibet sejler videre mod Soso Bay. Undervejs stopper skibet ved et helt specielt område, hvor du har mulighed for at svømme med revhajer. Hajerne er ufarlige for mennesker, men det er alligevel en meget speciel oplevelse at se dem glide elegant gennem vandet ganske tæt ved. De, der hellere vil opleve hajerne på afstand, får mulighed for at nyde synet af dem fra den medbragte båd med glasbund. Efter en velsmagende frokost kan du deltage i aktiviteter efter eget valg. Du kan eksempelvis besøge høvdingens by på Soso, hvor du får et indblik i de lokales hverdag. Du kan også tage på fisketur med en lokal fisker, som kender alle de gode steder i området (ikke inklusiv). Tilbage på skibet byder besætningen på cocktail hour efterfulgt af traditionel indisk thali-middag, alt imens du nyder aftenens underholdning i form af ægte Bollywood-dans og de bedste Bollywood-film.

Dag 3: Soso Bay – Naukacuvu Island

Du kan starte dagen med en kop kaffe eller en svømmetur i havet, inden skibet fortsætter mod Naukacuvu Island. Undervejs bliver der serveret en vaskeægte Roast Lunch, mens skibet glider stille og roligt gennem paradiset. Vel fremme ved Naukacuvu Island har du mulighed for at komme på madkursus, hvor du lærer, hvordan man tilbereder en traditionel Fiji-ret og får et indblik i det lokale køkken. 

Eftermiddagen kan bruges på en snorkeltur i havet eller til at slappe af med en god bog i de fantastiske omgivelser. Du kan også gå på opdagelse i tropiske skove og nyde udsigten over det azurblå hav.

Aftenen byder igen på cocktails og kanapés på soldækket efterfulgt af en lækker buffet med lokale og europæiske retter. Aftenens underholdning er bingo i ægte Fiji-stil med masser af grin og gode præmier. 

Dag 4: Naukacuvu Island – Denarau

Morgenen kan starte med en fisketur sammen med besætningen eller en morgendukkert, inden morgenmaden bliver serveret om bord. Der vil være rig mulighed for at nå den sidste badetur, snorkeltur eller sejltur i skibet, medbragte kajakker, inden du forlader øen og begiver dig tilbage mod Denarau efter 4 dage med fantastiske oplevelser.

Har du lyst til mere tid i paradis? Se vores 5-dages krydstogt med samme skib. Eller kombiner de to til det ultimative krydstogt ved Fiji. Læs mere her

Pris pr. person

4 dage fra kr. 7.700 

 

Prisen inkluderer

 • Krydstogt jf. program
 • 3 nætter i kahyt på Hibiscus-dæk med privat badeværelse. Mulighed for opgradering
 • Fuldpension fra middag dag 1 til morgenmad dag 4
 • Te, kaffe, vand og juice
 • Beskrevne udflugter, aktiviteter og oplevelser
 • Lån af snorkeludstyr
 • Kaptajnens cocktailparty