^
 • 3-dages ophold på Myella Farm

  Kom helt tæt på naturen og en ægte kvægfarm på dette ophold på den charmerende Myella Farm.

 • 3-dages ophold på Myella Farm

  Kom helt tæt på naturen og en ægte kvægfarm på dette ophold på den charmerende Myella Farm.

3-dages ophold på Myella Farm

3 dage fra 1.495 kr.

På dette 3-dages ophold til Myella Farm i Queensland kommer ud til at opleve livet på en ægte outback kvægfarm på nært hold. Du bydes velkommen af familien, der ejer stedet, og der venter dig en oplevelse udover det sædvanlige.

I løbet af dit ophold kommer du blandt andet til at ride gennem outbacken på hesteryg, møde kænguruer og malke køer. Du kan også få en tur i firehjulstrækker og hjælpe til med at fodre gårdens dyr, som tæller 300 styk kødkvæg, 10 malkekøer og deres kalve, 1 tyr, 20 høns, 1 hund og 3 talende papegøjer. Derudover er gården midlertidigt hjem for forældreløse kænguruer, der lever en beskyttet tilværelse her, indtil de er klar til at klare sig på egen hånd i outbacken.

Du bestemmer selv hvilke oplevelser, du vil have på din rejse. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

Få et tilbud

Program

Dag 1: Ankomst til Myella Farm

Du kører til Myella Farm og ankommer kl. 16.00 om eftermiddagen. Her bydes du velkommen af familien og bliver indlogeret på dit værelse for de kommende to nætter. Til aftensmad venter et godt hjemmelavet aftensmåltid, som du nyder sammen med familien og de ansatte. Efter et hyggeligt måltid kan du trække ud til bålet, hvor ilden knitrer under den mørke nattehimmel. Snart er det tid til at gå i seng, for det venter en aktiv dag forude. 

Dag 2: Myella Farm

Du vågner til en spændende dag fyldt med gode oplevelser. Gå tur i den friske morgenluft, mens solen står op, og vilde kænguruer krydser outbackens røde jord. Start dagen med en god morgenmad, inden det er tid til at samle æg hos hønsene og genne hestene sammen, så de kan blive fodret og striglet. Du er velkommen til at tage en ridetur gennem de åbne vidder omkring gården, eller lær at køre på motorcykel i de tørre landskaber. Der bliver lige tid til en hurtig dukkert, inden en lækker salat-buffet venter til frokost. Herefter kan du komme på en rundtur på gården i firehjulstrækker eller prøve kræfter med lasso og pisk. Hen på eftermiddagen er det blevet malketid, og det får du naturligvis lov til at være med til. Efter arbejdet kan du nyde en fantastisk solnedgang over outbacken, inden du igen sætter dig til bords til en gang hjemmelavet aftensmad.

Dag 3: Afrejse Myella Farm

Efter morgenmaden er det tid at tage afsked med familien på Myella Farm.

Pris pr. person

3 dage fra kr. 1.495

Prisen inkluderer

 • 2 overnatninger på Myella Farm i flersengsværelse
 • 2 x morgenmad, 1 frokost buffet og 2 x aftensmad
 • Ridetur på hest eller motorcykel lektion
 • Rundtur i firehjulstrækker eller lektion i pisk og lasso
 • Malkning af køer
 • Afslapning ved bålet

 

Hvis I rejser flere sammen kan I vælge mellem følgende muligheder:

 

 Antal personer  Samlet pris
 2 voksne (dobbeltværelse m. bad)  Fra kr. 3.530
 2 voksne & 2 børn (familieværelse u. bad)  Fra kr. 5.395
 2 voksne & 2 børn (familieværelse m. bad)  Fra kr. 6.895