^
  • Rejser til Litchfield National Park

    Vi sammensætter din rejse til Litchfield i Australien helt efter dine ønsker. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

Rejser til Litchfield National Park

Spektakulære landskaber og rigt dyreliv. Det er essensens af Litchfield National Park, der helt ufortjent står i skyggen af den mere kendte park Kakadu.

Nationalparken Litchfield står ofte i skyggen af den større og mere berømte nabo, Kakadu. Men det er synd. For landskaberne i Litchfield er lige så spektakulære, og dyrelivet er fantastisk. 

Bad i vandfald

Litchfields største attraktion er de mange smukke vandfald såsom Florence Falls og Wangi Falls, der falder fra stenplateauet ned i naturlige swimmingpools. Her er ingen saltvandskrokodiller, så find badetøjet frem, og nyd en forfriskende dukkert omgivet at frodig vegetation. Et andet godt sted er Buley Rockholes, hvor floden fylder små bassiner i klipperne med klart, rent vand.  

Fascinerende termitboer i Litchfield

Der er gode chancer for at opleve dyr i Litchfield. Fuglelivet er rigt overalt i parken, og små nuttede rock wallabies ses ofte langs stien ned til Florence Falls. Men parkens mest berømte beboere er termitterne. Nogle termitter bygger gigantiske termitboer, der kan blive over 4 meter høje, mens andre bygger mindre boer på ræd og række rettet ind efter verdenshjørnerne. 

Kombinér Litchfield med Kakadu og Katherine Gorge

Det er værd at kombinere Litchfield med et besøg i Kakadu og Katherine Gorge, hvor høje klippevægge indrammer floden og danner en serie på 13 dramatiske kløfter. Dette gøres bedst på en organiseret guidet tur på 3 til 5 dage med overnatning i velorganiserede og komfortable teltlejre. 

Vi tilpasser rejsen til dig

Nedenfor ser du nogle forslag til, hvordan en rejse til Litchfield i Australien kan se ud. Her kan du finde masser af inspiration til, hvordan din personlige rejse skal sammensættes.

Ring på 70 12 50 11eller send en forespørgsel, når du har brug for en snak med en rejsekonsulent, som har været der selv. Så tilpasser vi sammen rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Kort