^
  • Australien - Kænguru
    Rejser til New South Wales

    Vi sammensætter din rejse til New South Wales i Australien helt efter dine ønsker. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

Rejser til New South Wales

Oplev australske New South Wales med højdepunkterne Sydney og Canberra.

Det var i Sydney, at de første kolonister gik i land, og byen i staten New South Wales er stadig Australiens førende, og således bør enhver rejse til Australien gå forbi Sydney - især hvis du rejser til Australien for første gang.

Besøg Operahuset - Sydneys ubestridte ikon

Operahuset i Sydney er blandt landets største ikoner. Men denne ualmindelig smukke storby byder også på pulserende gadeliv, god shopping og dejlige badestrande.

Tæt på dyreliv og natur

Ikke langt fra Sydneys menneskemylder kan du i fred og ro udforske det rige dyreliv i de dramatiske Blue Mountains, eller tage på vinsmagning i Hunter Valley. Besøg kystbyer som Coffs Harbour og surferbyen Byron Bay nord for Sydney, hvor de imponerende strande indbyder til vandsport af enhver art.

I syd venter Canberra

Du kan også sætte kursen sydpå, hvor bjergene hurtigt bliver højere og vildere. Ikke mindst omkring Snowy Mountains og Australiens højeste bjerg Mount Kosciuszko. Det er her Australiens flotte arkitekttegnede hovedstad, Canberra ligger.

Vi tilpasser rejsen til dig

Nedenfor ser du nogle forslag til, hvordan en rejse til New South Wales i Australien kan se ud. Her kan du finde masser af inspiration til, hvordan din personlige rejse skal sammensættes.

Ring på 70 12 50 11eller send en forespørgsel, når du har brug for en snak med en rejsekonsulent, som har været der selv. Så tilpasser vi sammen rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Områder i New South Wales