^
 • Luksus i tropiske Queensland

  14 dage fra kr. 41.900

 • Luksus i tropiske Queensland

  14 dage fra kr. 41.900

 • Luksus i tropiske Queensland

  14 dage fra kr. 41.900

 • Luksus i tropiske Queensland

  14 dage fra kr. 41.900

 • Luksus i tropiske Queensland

  14 dage fra kr. 41.900

 • Luksus i tropiske Queensland

  14 dage fra kr. 41.900

Luksus i tropiske Queensland

På denne rejse til Queensland får du ægte australsk luksus i hele 14 dage, hvor du bor på nøje udvalgt lodges undervejs.

14 dage fra kr. 41.900
Pris pr. person, når 2 voksne rejser sammen i Economy
Fra kr. 45.800 ved 2 voksne i Premium Economy. 
Prisen inkluderer: Fly, overnatninger og privat transport

Denne luksuriøse rejse til Queensland begynder på den skønne Thala Beach, som ligger en kort køretur fra Cairns i den tropiske del af Queensland. Du bor på Thala Beach Nature Reserve i din helt egen bungalow, hvorfra du har en fantastiske udsigt over havet til den ene side og regnskoven til den anden. Nyd roen og den fantastiske udsigt fra terrassen, tag på vandreture i regnskoven, slap af ved den smukke pool, tag på en dagstur ud på koralrevet, eller besøg Port Douglas, der ligger kun 15 minutters kørsel fra resortet. Som prikken over i’et serverer hotellets restaurant gourmetmad i smukke omgivelser.

Fra kysten bevæger du dig ind i landet mod Daintree National Park. Her, i verdens ældste regnskov, skal du tilbringe to dage med vandreture og afslapning på den luksuriøse Silky Oaks Lodge. Herfra går turen videre ud på Great Barrier Reef til Lizard Island Resort, som er blandt Australiens absolut bedste resorts. Der venter dig intet mindre end 24 kridhvide sandstrande, snorkling i verdensklasse og et ophold i smukke omgivelser, hvor servicen er i top. På Resortet er der all inclusive med mad og drikke af høj standard. Du kan se frem til gourmet-morgenmad, -frokost og -aftensmad, en åben bar og mulighed for at få en picninc-frokost med på sin udflugt. Bedre bliver det simpelthen ikke.

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Få et tilbud

Rejsen dag for dag

Dag 1: Afrejse Danmark

Det er blevet tid til at sætte sig om bord på flyet og begynde rejsen mod Australien. Ruten tager dig via Asien.

Dag 2: Cairns

Velkommen til Australien og det tropiske Queensland. Fra Cairns lufthavn køres du til Thala Beach Nature Reserve, hvor du tjekker ind. Du kan vælge at udforske området eller bare nyde at være fremme i paradis og slappe af ved poolen.

Dag 3-6: Thala Beach Nature Reserve

Her på Thala Beach er det helt op til dig, om du blot vil nyde den fantastiske service, ligge på stranden eller ved poolen eller udforske den skønne natur, som omgiver resortet. Thala har en helt unik atmosfære og en fantastisk beliggenhed. De charmerende og rustikke bungalower ligger spredt ud på en skovdækket skråning, som fører ned til den indbydende strand. Bungalowerne er bygget på pæle, og det er derfor næsten som at bo i regnskovens trækroner. Alle har de en privat terrasse, hvorfor du kan nyde en stille stund og den fantastiske udsigt. Poolen er også i en klasse for sig. Den arkitekttegnede pool er smukt udformet, så den smelter sammen med de tropiske omgivelser. Det er næsten som at tage en dukkert i en naturlig lagune midt i regnskoven.

Resortet ligger blot 15 minutters kørsel syd for Port Douglas og 45 minutters kørsel nord for Cairns. Det er med andre ord det ideelle udgangspunkt for dagsudflugter i området.

Dag 6-9: Silky Oaks Lodge

Fra Queensland skønne kyst går turen ind i verdens ældste regnskov Daintree og til Silky Oaks Lodge. Lodgen ligger i hjertet af den smukke Daintree Rainforest og tilbyder luksuriøse værelser midt i den frodige regnskov. Værelserne er hævet fra jorden og har udsigt til de grønne trækroner. Du vågner op til fuglenes kvidren og duften af skovens træer og planter.

Nyd nogle afslappende dage i de smukke omgivelser ved lodgen, inden du kan se frem til en heldagstur med guide i Daintree og Cape Tribulation. Første stop på turen er Mill Walk i Cape Tribulation National Park - en privat vandrerute langt fra de gængse turistruter. Her kan du nyde omgivelserne og lære mere om naturen og dyrelivet undervejs. Du kører videre til Myall Beach, hvor du kan tage en rolig gåtur med udsigt til Cape Tribulation og Great Dividing Range. Herefter venter en lækker barbecue-frokost og en dukkert i et ferskvandsbassin i regnskoven. Eftermiddagen byder på safari, hvor du kigger efter krokodiller og andet dyreliv på Daintree River efterfulgt at eftermiddagsthe/-kaffe på Silky Oaks Lodge. 

Dag 9-12: Lizard Island Resort

I dag tjekker du ud fra Silky Oaks Lodge og flyver til Lizard Island, hvor der venter dig et ophold på et af Australiens bedste resorts: Lizard Island Resort. Du befinder dig midt på det imponerende Great Barrier Reef omgivet af levende koralrev og 24 kridhvide sandstrande. Nyd at udforske øens strande på en dagstur til fods med en picnic-frokost i tasken, og snyd ikke dig selv for snorkling og dykning fra strandkanten eller ved det verdenskendte ”Cod hole”. Tag på en bush-walk til toppen af øens lille bjerg, eller sejl ud på det turkisblå hav i kajak. Du kan også prøve lykken på en fisketur eller opleve livet under havoverfladen fra en båd med glasbund. Efter en dag fyldt med spændende oplevelser kan du passende slappe af i det luksuriøse Azure Spa. Maden er endnu en ting, du kan se frem til på Lizard Island Lodge. Menuen skifter hver dag og er kreativ og fyldt med friske råvarer fra området. Om aftenen kan du gå til ro i en af de 40 villaer, som alle er elegant indrettet og har udsigt over havet eller stranden. Alle måltider og drikkevarer samt flere aktiviteter er inkluderet i prisen.

Dag 12: Fly til Cairns

Det er tid at forlade Lizard Island og vende tilbage til Cairns, hvor du afslutter din rejse med en overnatning på Shangri-La The Marina. Slenter en tur på Esplanaden, og nyd en god middag på en af de mange caféer og restauranter.

Dag 13: Afrejse fra Cairns

Du tjekker ud fra hotellet og tager en taxi til lufthavnen, hvorfra du flyver hjem til Danmark.

Dag 14: Ankomst Danmark

Ankomst til Danmark om eftermiddagen.

Kort

Pris pr. person

Rejseperiode Economy Premium Economy
 Hele året  Fra kr. 41.900  Fra kr. 45.800

Prisen inkluderer

 • Flyrejse fra Danmark til Cairns tur/retur
 • Privat transport i bil fra Cairns lufthavn til Thala Beach
 • 4 nætter på Thala Beach Nature Reserve i Jungle Walk Bungalow
 • Privat transport i bil fra Thala Beach til Silky Oaks Lodge
 • 3 nætter på Silky Oaks Lodge inkl:
  • 3 x morgenmad
  • Heldagsudflugt til Daintree og Cape Tribulation
 • Privat transport i bil fra Silky Oaks Lodge til Cairns lufthavn
 • Flyrejse fra Cairns til Lizard Island
 • 3 nætter på Lizard Island Lodge med all inclusive
  • Gourmet-morgenmad
  • Frokost
  • Gourmet-middag
  • Udvalgte vine, øl og alkohol
  • Gratis lån af kajak, små både, paddle boards mm.
  • Gratis picnickurv til strandbesøg
 • Flyrejse fra Lizard Island til Cairns
 • Privat transport i bil fra Cairns lufthavn til hotel
 • 1 nat på Shangri-La Hotel The Marina i Cairns
 • Privat transport i bil fra hotel til Cairns lufthavn

Tilkøb

 • Dansk indenrigstilslutning
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum

 

Højsæson

Højsæson i Australien er i folkeskolernes sommerferie samt fra december til marts. Australien er dog et stort land, og der er stor forskel på sæsonerne i de forskellige dele af landet. Går rejsen til Sydney, Adelaide, Melbourne og den sydlige del af landet, er den australske sommer fra december til februar en populær periode. Det centrale og nordlige Australien har derimod højsæson fra maj til september. 

Rejselængde og indhold

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses dine ønsker. Det samme kan antallet af rejsedeltagere.

Børn på rejsen

Priserne er baseret på børn i alderen 2-11 år, som overnatter i eksisterende senge sammen med voksne.