^
 • Krydstogt i Stillehavet og Sydney

  18 dage fra kr. 19.500 Inkl. fly, krydstogt, hotel to dagsturer

 • Krydstogt i Stillehavet og Sydney

  18 dage fra kr. 19.500 Inkl. fly, krydstogt, hotel to dagsturer

 • Krydstogt i Stillehavet og Sydney

  18 dage fra kr. 19.500 Inkl. fly, krydstogt, hotel to dagsturer

 • Krydstogt i Stillehavet og Sydney

  18 dage fra kr. 19.500 Inkl. fly, krydstogt, hotel to dagsturer

 • Krydstogt i Stillehavet og Sydney

  18 dage fra kr. 19.500 Inkl. fly, krydstogt, hotel to dagsturer

Krydstogt i Stillehavet og Sydney

Denne rejse tager dig fra Australiens smukke storby Sydney til tropiske paradisøer i Stillehavet om bord på krydstogtskibet Explorer of the Seas.

18 dage fra kr. 19.500
Pris per person ved 2 voksne

Prisen inkluderer: fly, krydstogt, hotel to dagsturer

Din rejse begynder i fantastiske Sydney; Australiens største og mest berømte by. Her finder du blandt andet Utzons Operahus, Sydney Harbour Bridge, Bondi og Manly Beach, Circular Quay og meget mere. Du har hele fire dage til at udforske alt hvad denne fantastiske by har at byde på. For et godt overblik over byen kan du tage på en guidet byrundtur. En dagstur til den smukke nationalpark Blue Mountains lige uden for Sydney indgår også i rejsen.

Efter Sydney venter nogle skønne dage i Stillehavet om bord på Royal Caribbean Cruise Lines skib Explorer of the Seas. Skibet har et bredt udvalg af aktiviteter og faciliteter. Der er noget for alle aldre. Nogle af højdepunkterne ombord er det store shoppingområde Royal Promenade, en skøjtebane, restauranterne, som tilbyder udsøgt mad og vine, klatrevæggen, de fire poolområder og spaen. Udover de sjove oplevelser ombord venter der dig en række spændende stop undervejs, hvor du får indblik i lokale kulturer og kan nyde nogle afslappende timer på de smukke strande.

Find parktisk information om Royal Caribbean her

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

70 12 50 11

Rejsen dag for dag

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag går du om bord på flyet mod Australien og Stillehavet. Rejsen går via Asien, hvor du kan vælge at gøre stop i et par dage i for eksempel Hong Kong, Dubai, Singapore eller Bangkok.

Dag 2: Mellemlanding i Asien

Når flyet mellemlander i Asien er der mulighed for at strække benene, inden du fortsætter videre mod Australien.

Dag 3: Ankomst Sydney, Australien

Endelig er du fremme i fantastiske Sydney. Du bor på et centralt beliggende hotel og er derfor aldrig langt fra byens seværdigheder og attraktioner, som du har fire dage til at udforske.

Dag 4: Sydney byrundtur

Den bedste måde at få et godt overblik over byen og alle seværdighederne er at tage en guidet byrundtur. Du kommer til byens mest kendte steder som området The Rocks, Darling Harbour, Sydney Operahus, Harbour Bridge og Circular Quay. Du besøger også den kendte strand Bondi Beach, hvor du kan nyde en kop kaffe med udsigt over stranden. Turen tilbage til Sydney går via Double Bay, Kings Cross og Mrs. Macquarie’s Point, hvorfra du har en enestående udsigt til havnen og Operahuset. Denne formiddagstur kan med fordel kombineres med et frokostkrydstogt i Sydney havn.

Dag 5: Sydney og Blue Mountains

I dag går turen til nationalparken Blue Mountains, som er et smukt naturområde, der er at finde på UNESCO’s verdensarvsliste. Parken er hjem for mange eukalyptustræer, og når varmen rammer Blue Mountains fordamper olien fra eukalyptustræerne og danner en dis over landskaberne. Denne dis har et blåligt skær, og det er den parken har fået sit navn fra. Du bliver hentet om morgenen ved dit hotel, og derefter går turen over Sydney Harbour Bridge. På vejen op i bjergene gøres der stop, så du kan nyde en kop morgenkaffe i den australske bush, hvor kænguruer, kakaduer og papegøjer holder til. Med lidt held får du nogle at se allerede mens du drikker din morgenkaffe. På denne guidede dagstur kører du i firehjulstrækker, hvilket gør, at du kan komme længere ind i parken end de store turistbusser. Turen går fra klippeformationen Three Sisters, som er et af Australiens mest kendte naturfænomener, til spektakulære kløfter og vandfald. Frokosten bliver serveret på et smukt historisk bjerghotel. Om eftermiddagen går turen til Katoomba, hvor verdens stejleste jernbane afgår fra. Efter Katoomba venter et besøg i Featherdale Wildlife Park, som er hjem for både koalaer og kænguruer. Turen afsluttes med en sejltur tilbage til Sydney og Circular Quay.

Dag 6: Sydney på egen hånd

Du har hele dagen til at udforske byen på egen hånd. Det kan være du har lyst til at få en rundvisning i Operahuset. Eller hvad med at opleve en af de imponerende forestillinger? Du kan også tage færgen ud til Manly Beach, nyde en herlig middag på en af de fantastiske restauranter ved Circular Quay eller besøge Sydney Aquarium. Der findes desuden flere smukke naturområder unden for Sydney, som er et besøg værd. Du kan smage vin på vingårdene i Hunter Valley, eller spejde efter vilde dyr i bushen syd for Sydney. Flere foreslag til udflugter i Sydney kan du se nederst på siden.

Dag 7: Krydstogt i Stillehavet

I dag kan du bruge formiddagen på at nyde de sidste timer i Sydney, inden det er tid til at tage hul på rejsens anden del – nemlig krydstogtet i Stillehavet. Du skal rejse med skibet Explorer of the Seas, som forlader Sydney havn kl. 18:45. Husk, at du skal være klar til at tjekke ind senest nogle timer inden afgang. Når du er kommet om bord kan du finde dig til rette i din kahyt, nyde en drink og forberede dig på det eventyr, der venter dig i Stillehavets øhav.

Dag 8 - 9: Til havs

Du har nu to hele dage til havs, hvor du har mulighed for at udnytte alle de fantastiske faciliteter, som skibet har at byde på. Foruden at nyde solen, poolen og afslapning i en liggestol kan du for eksempel prøve kræfter med klatrevæggen, tage et spil minigolf eller måske løbe en runde på løbebanen. Her findes noget for både store og små lige meget hvor aktiv man ønsker at være. Du kan desuden se frem til underholdning i verdensklasse og et stort udvalg af restauranter.

Dag 10: Isle of Pines, Ny Kaledonien

Du ankommer til Isle of Pines kl. 8.00 om morgenen. Øen er dækket af høje slanke nåletræer – deraf navnet Isle of Pines, som betyder ”nåletræernes ø”. Træerne skaber et smukt landskab, men det er i høj grad de azurblå laguner, det bløde hvide sand og det rige liv under havoverfladen, der gør øen unik. Det er derfor ikke så svært at forstå, hvorfor øen ofte kaldes ”øen tættest på paradis”. Oplev denne lille del af Ny Kaledonien, og lad dig fortrylle af dens skønhed og charme. Skibet sejler videre igen kl. 17.00 om eftermiddagen.

Dag 11: Mystery Island, Vanuatu

Efter en god nattesøvn er du nu nået til den næste paradisø på dit krydstogt; Mystery Island. Du ankommer allerede kl. 8.00 om morgenen og har helt til kl. 17.00 til at nyde denne skønne plet. Øen er ubeboet og ligger i det sydligste Vanuatu, og blev under Anden Verdenskrig brugt som landingsplads for de allierede styrker. I dag finder du kun palmer og skønne, hvide sandstrande. Dette er med andre ord det helt perfekte sted for par, strandelskere og alle som bare vil koble af på et smukt sted.

Dag 12: Nouméa, Ny Kaledonien

Dagens stop, som du ankommer til kl. 8.00, er Ny Kaledoniens charmerende hovedstad Nouméa. Dette er den tredje største ø i Stillehavet, og her finder du blandt andet verdens største lagune og andet største koralrev. Desuden er øen delvis fransk, hvilket betyder at køkkenet er fabelagtigt, og du har aldrig langt til et glas fyldig, fransk vin. Klokken 17.00 sejler du videre mod nye eventyr.

Dag 13: Lifou, Loyalitetsøerne

Dagen i dag skal du tilbringe ved Lifou, som er hovedstaden på Loyalitetsøerne. Disse øer ligger ud for Ny Kaledonien, og Lifou er kendt for sin skønhed og sin venlige indbyggere. Stemningen er afslappet og øen er en sand paradisø.

Dag 14 - 15: Til havs

Efter fire stop på spændende stillehavsøer venter et par herlige dage på skibet, hvor du kan slappe af og nyde gode måltider i skibets restauranter. Oplev et show i teateret, tag en tur på skøjtebanen og i spillearkaden, eller lav dine egne smykker i smykkeværkstedet. To dage går hurtigt, for her er aktiviteter nok.

Dag 16: Ankomst Sydney

Efter en sidste nat om bord på Explorer of the Seas ankommer du til Sydneys havn kl. 6.30 om morgenen. Et skønt krydstogt med oplevelser både til havs og på nogle af Stillehavets smukkeste øer tager sin afslutning. Nu venter en sidste dag med oplevelser og måske lidt shopping i Sydney, inden du begynder rejsen tilbage til Danmark.

Sydney Opera House, Sydney, New South Wales, Australien

Dag 17: Afrejse Sydney

I dag går flyet hjem til Danmark igen. Måske vil du gøre stop i Asien på vejen hjem eller forlænge besøget i Australien. Mulighederne er mange.

Dag 18: Ankomst Danmark

I dag lander du hjemme i Danmark igen, fyldt med oplevelser fra både smukke Stillhavsøer og skønne Sydney.

Kort

Pris pr. person

Rejseperiode Ved 2 voksne
 Hele året*  fra kr. 19.500

*Priserne på krydstogtet kan variere meget over året, da de afhænger af udbud og efterspørgsel.

Krydstogtet kan bestilles op til to år i forvejen, men flybilletterne frigives typisk 11-12 måneder inden afrejse. Derfor booker vi krydstogtet så tidligt som muligt, og så bestiller vi flybilletterne, når det er muligt.  

Prisen inkluderer

 • Fly Danmark – Sydney t/r
 • Flyskatter
 • ​4 nætter i Sydney
 • Guidet byrundtur i Sydney inkl. guide, transport, transfer og wi-fi i bussen
 • Dagstur til nationalparken Blue Mountains inkl. 2-retters frokost, entre til nationalparken, besøg i Warah Cultural Center og Featherdale Wildlife Park samt Harbour Cruise Homebush Bay - Circular Quay
 • 9-nætters krydstogt om bord på Explorer of the Seas, Royal Caribbean Cruise Line inkl:
  • 9 overnatninger i delt indvendig dobbeltkahyt
  • Alle måltider, kaffe/te/juice
  • Underholdning
  • Drikkepenge
  • Læs mere om, hvad der er inkluderet her
 •  1 nat i Sydney
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere her

Tilkøb

 • Dansk indenrigstilslutning
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
Rejselængde og indhold

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses dine ønsker. Det samme kan antallet af rejsedeltagere.

Børn på rejsen

Priserne er baseret på børn i alderen 2-11 år, som overnatter i eksisterende senge sammen med voksne. Dette gælder kun hotellerne og ikke krydstogtet, hvor børnene får hver sin seng.