^
  • Vandreture i Australien

Vandreture i Australien

Australien er særdeles rig på naturoplevelser i verdensklasse, og mange turister drager hvert år til Australien for at opleve landets enestående natur. Australien er desuden perfekt til vandreture, hvor der er mulighed for at komme helt tæt på landets unikke landskaber og rige dyreliv. Alle kan være med, når det gælder vandreture i Australien. Turene er meget varierede og findes i forskellige sværhedsgrader, så der findes noget for enhver smag. Du kan her få et overblik over nogle af de bedste vandreture, Australien har at byde på. Disse ture kan endda opleves på et komfortniveau, man ikke normalt forbinder med vandreture i så uberørte landskaber. 

The Larapinta Trail, Northern Territory
Denne legendariske 6-dages vandretur tager dig fra Alice Springs gennem bjergkæden Macdonnall Ranges. Undervejs oplever du Centralaustraliens gyldne ørkenlandskaber fra sin vildeste side, og du vil opdage, hvor rig på liv denne ørken virkelig er. Landskaberne, varmen og distancerne på denne tur vil udfordrer selv den mest erfarne vandrer.

Scenic Rim Trail, Queensland
Denne spændende 4-dages vandretur tager dig gennem dramatiske klippelandskaber, grønklædte bjerge og dybe skove i Scenic Rim. Denne nationalpark i det sydøstlige Queensland byder på mere end 30.000 hektar vildnis, der er hjem for et rigt dyreliv. 

The Arkaba Walk, Sydaustralien
På The Arakaba Walk kommer du helt ind under huden på Flinders Ranges’ 600 millioner år gamle geologiske vidundere. Turen fører dig fra Wilpena Pound gennem Sydaustraliens stenede bjerglandskaber med udtørrede floder, eroderede sandsten og et rigt dyreliv. Med på turen har du en passioneret guide, der brænder for at formidle den vilde natur til sine gæster. 

Twelve Apostles Lodge Walk, Victoria
På denne 4-dages vandretur oplever du Victoria’s gamle regnskove, afsides strande og dramatiske kyster, når du vandrer 55km mod Twelve Apostles og de mange andre flotte kalkstensformationer langs Great Ocean Road. Med på vandreturen er en lokal kok, der vil præsentere dig for det lokale køkken samt nogle af Victoria’s bedste vine. Oplevelsen fuldendes med en helikoptertur over den kyststrækning, som du har vandret langs de seneste dage.  

Bay of Fires Lodge Walk, Tasmanien
Oplev den vilde natur på Tasmaniens nordøstlige hjørne, der er hjem for både vombatter, kænguruer, hvaler, delfiner og echidnaer. Undervejs kan du også komme på kajaktur på Ansons River, lære om områdets aborigine kultur, og nyde freden på øde, hvide sandstrande. Denne tur henvender sig til de fleste, og undervejs er der rig mulighed for aktiviteter for enhver smag.

Freycinet Experience Walk, Tasmanien
Denne 4-dages vandretur førere dig gennem Freycinet National Park på Tasmaniens østkyst. Pink granitbjerge og postkortsmukke turkise bugter er blot nogle få af de fantastiske landskaber, du vil opleve, når du begiver dig ud på denne 37km lange vandretur i Tasmaniens fascinerende natur.

The Maria Island Walk, Tasmanien
Nationalparken Maria Island byder på en fantastisk kombination af sjældne dyrearter, vilde kystlandskaber og elegante indkvarteringsmuligheder. Dette er et godt sted at opleve en række af Tasmaniens sjældne dyrearter såsom tasmanske djævle. Sværhedsgraden og længden af vandreturen kan tilpasses dine ønsker. 

Cradle Mountain Huts Walk, Tasmanien
Denne tur gennem Cradle Mountain er for den mere erfarne vandrer, der ønsker at udforske et af Australiens mest uberørte og spektakulære naturområder. I nationalparken kan du blandt andet opleve brusende vandfald, tasmanske djævle, vombats, pungdyr og et væld af forskellige fuglearter, der lever i de dramatiske landskaber.

Læs meget mere om de forskellige vandreture i dette online katalog – klik her.

Se video om vandreturene – klik her.