^
  • Shopping i Singapore

  • Shopping i Singapore

  • Shopping i Singapore

  • Shopping i Singapore

  • Shopping i Singapore

Shopping i Singapore

Enorme shoppingcentre

Det var handel, der grundlagde Singapores succes, og shopping synes stadig at være den nationale yndlingshobby. Ikke mindst langs boulevarden Orchard Road, hvor shoppingcentrene ligger side om side. Udbuddet er enormt, og du kan let bruge dagevis på at udforske de mange butikker med alt fra mærketøj til det nyeste elektronik. Heldigvis findes der caféer overalt, hvis du trænger til en pause. Eller gå en tur i den botaniske have, der ligger cirka 20 minutters gang fra den nordlige ende af Orchard Road.

Også væk fra Orchard Road er Singapore fyldt med store shoppingcentre. VivoCity er en helt by i sig selv, mens Raffles City Shopping Centre er et godt sted at kigge efter eksklusive mærkevarer. Ofte er centrene en oplevelse i sig selv med deres moderne arkitektur og innovative designs. Det gælder ikke mindst The Shoppes at Marina Bay Sands, hvor en kanal løber tværs gennem centeret. 

Lokale butikker i massevis

Singapore har naturligvis også masser af små, individuelle butikker. Haji Lane i det muslimske kvarter er et spændende sted at kigge efter unikke fund. Det samme er de små sidegader i Chinatown, hvor alt fra kinesisk medicin til buddhastatuer står til skue i vinduerne. Fra Chinatown er det kun en kort gåtur til Ann Siang Hill, hvor sjove butikker og hyggelige caféer er indrettet i smukke gamle byhuse. Mustafa Centre i Little India er også et besøg værd. Især hvis ønskerne går i retning af billige parfumer, solbriller eller ure. For ikke at snakke om CD’er med de seneste Bollywoodhits. 

Tiong Bahru er et andet fint område, hvor den koloniale arkitektur går hånd i hånd med trendy caféer, designerbutikker og glimrende boghandlere. Lidt mere upmarket er Dempsey Hill med sine hippe restauranter, kunstgallerier og antikvitetshandlere. Flere butikker i denne dele af byen er indrettet i de tidligere barakker for den britiske hær. Området er desuden kendt for sit populære loppemarked, der afholdes i weekenden. 

Det er ualmindelig let at få fyldt kufferten op i Singapore. Men heldigvis sælges ekstra kufferter i de fleste shoppingcentre.