^
  • Rikke Bechmanns Australien

Rikke Bechmanns Australien

Hos MyPlanet er vi mange Australien entusiaster. En af vores mest begejstrede Australieneksperter er rejsekonsulent Rikke Beckmann. Siden 1995 har hun rejst landet tyndt. Hun har snorklet på verdens største koralrev og besøgt lokale aboriginersamfund på Tiwi Island. Og selvom hun har været i de fjerneste egne af Australien, har hun altid endnu en Australien-tur på tegnebrættet. Her er et par af Rikkes bedste tips til en Australienrejse.

Bliv inspireret af artiklen og se vores rejser til Australien.

Hvad bør en rejse i Australien indeholde?
Australien er mangfoldighedernes land. Sammensæt rejsen, så du oplever nogle af alle de mange forskellige seværdigheder, naturområder og klimazoner landet byder på.

Hvad er din bedste oplevelse?
Den storslåede natur, de imødekommende australiere, det enestående dyreliv og den fantastiske australske outback. Dét får jeg aldrig nok af! 

Hvad er vigtig, når du planlægger rejsen? 
Du er nødt til at vælge! Man kan ikke nå det hele - men heldigvis kan du jo altid tage til Australien igen.

Hvornår er det bedst at tage af sted?
Det afhænger af, hvor du skal hen. Vores sommerhalvår er bedst for besøg i den nordlige halvdel af Australien (som er deres vinter og dermed tør-tid). Til gengæld er vores vinterhalvår bedst til besøg i den sydlige del af Australien. Vil du gerne hele vejen rundt, er medio september til medio november som tommelfingerregel en godt tidspunkt.

Rikke's top 5

Husk...

  • Afstandene. Der kan være langt mellem tingene i Australien
  • At der også skal være tid til at slappe af undervejs
  • At det er nemt og bekvemt at stoppe undervejs på rejsen til Australien - f.eks. i Hong Kong, Bangkok eller Singapore