^
  • Qantas Airways - Spirit of Australia

  • Qantas Airways - Spirit of Australia

Qantas Airways - Spirit of AustraliaFlyv til Australien, New Zealand og Jorden rundt med Qantas, som er eksperter i oversøiske rejser. Flyselskabet har en moderne flyflåde, prisbelønnet service i alle fire klasser om bord samt gode priser. Det gør Qantas til et førende langdistance-flyselskab og dermed det oplagte valg, når rejsen går ”Down Under”.

Verdens første nonstop fly til Australien

Fra marts 2018 kan du flyve nonstop mellem Europa og Australien med Qantas Airways og deres nye Boeing 787 Dreamliner. Du flyver fra London til Perth og det kommer til at vare 16 timer og 45 minutter.Fra Perth kan du nemt flyve videre til andre destinationer i Australien som for eksempel Adelaide, Melbourne, Sydney, Darwin og Brisbane. Ombord på flyet kan du vælge at lyve på Economy, Premium Economy eller en helt ny Business Class.

Mange muligheder for stop

Hvorfor ikke bryde rejsen til Australien op og gøre stop i eksempelvis Dubai, Singapore, Hong Kong, Bangkok, Bali, Shanghai, Beijing, Manila eller Tokyo på vejen? Det er muligt med hjælp fra vores partner Emirates.

Vel ankommet til Australien og New Zealand kan vi tilbyde mere end 60 forskellige destinationer i de to lande. Med et ”Walkabout Pass” er det nemt og billigt at flyve rundt i Australien.

Komforten er i højsædet

Qantas råder over 12 af de store Airbus A380. Disse bruges blandt andet på ruten mellem London og Australien. I økonomiklassen tilbydes gratis mad og drikkevarer, og vi har afskaffet plastikbakkerne og serverer i stedet med porcelænsservice. Det giver en mere personlig service á la Business Class.Nyd ekstra meget benplads og gode sæder, der er designet med hjælp fra en læge. Komfortabel nakkestøtte og fodstøtte hjælper også på den lange rejse, ligesom vores snackbarer klarer sulten undervejs. Så er du klar til det store udvalg af underholdning. På flytyperne A380 og B474 kan du vælge mellem mere end 1.500 titler direkte på din personlige touch screen-skærm. På mindre flyvemaskiner tilbyder vi mere end 500 titler.

Premium economy

Hvorfor ikke forkæle dig selv med en opgradering til Premium Economy på den lange rejse. På denne klasse mellem økonomi og Business Class kan du nyde ekstra af det hele.Blandt andet mere benplads og større sæder, der kan lægges længere ned. Måltiderne er også anderledes, og du får prioriteret indtjekning og boarding. Det er muligt at kombinere, så du flyver Premium Economy den ene vej til Australien og på økonomi-klasse den anden.

For de kræsne

Ønsker du endnu mere komfort har vi Qantas Business Class, og på vores A380 endda første klasse. Her kan du se frem til en rigtig seng og alt, hvad man kan ønske sig. Deriblandt ekstra madrasser og pyjamas.Læs mere om rejser til Australien - klik her.