^
  • Gratis rejsemagasin om Australien

Gratis rejsemagasin om Australien

Hos MyPlanet elsker vi Australien. Vi har selv rejst landet tyndt på kryds og tværs og haft ufattelig mange store oplevelser i det skønne land. Det er nogle af disse oplevelser, vi gerne vil give videre i vores nye store Australien-magasin på 100 sider fyldt med spændende artikler, inspiration og rejselyst. Her kan du læse om alt fra de bedste strande til australsk mad. Du kan også læse om safaritur ved Ayers Rock, krydstogt ved Great Barrier Reef samt hvordan det er at køre i autocamper i Australien med børn. Eller kom tæt på Australiens forunderlige dyr, lær aussie english, og hør lokale australiere fortælle om, hvad du bør opleve i deres hjembyer. Med andre ord hylder magasinet Australiens mangfoldighed af oplevelser og alt det, der gør landet så dragende. 

Rigtig god læselyst!
 

Sådan får du magasinet

Læs magasinet online – klik her.

Du er velkommen til at komme forbi vores kontor i Valby eller Aarhus og hente magasinet gratis. Se adresserne på vores kontorer og åbningstider her.

Alternativt tager vi det også med på messer samt til vores mange foredrag, som vi holder rundt om i landet. Du kan se datoer for foredrag her.