^
  • Gør stop i Singapore

  • Gør stop i Singapore

  • Gør stop i Singapore

Gør stop i Singapore

Flyver I med Singapore Airlines via Singapore til eksempelvis Australien, New Zealand eller Asien, er der mulighed for at fuldende rejsen med et par dage i Singapore. Ikke blot bryder det flyveturen op. Det er også en oplagt chance for at opleve en af Asiens mest spændende og multikulturelle storbyer. 

I Singapore står topmoderne skyskrabere side om side med kinesiske templer, smukke moskeer og indiske markeder. Byen syder af liv fra morgen til aften, og der er altid et væld af spændende kulturoplevelser og seværdigheder at vælge imellem. For ikke at snakke om shopping i absolut verdensklasse. Her er alt fra små, familiedrevne butikker i sidegaderne til enorme shoppingscentre fyldt med gode tilbud. 

Oplev Singapores seværdigheder

Få overblikket på en sejltur ad Singapores flod, besøg byens spændende etniske kvarterer, eller kast dig ud i labyrinten af gigantiske indkøbscentre og skyskrabere i stål og glas. En hel anden atmosfære hviler over det legendariske Raffles Hotel, hvor forfatterne Rudyard Kipling og Somerset Maugham har siddet under viftefanerne i The Long Bar og nippet til Gin Sling, mens de skrev notater til kommende romaner. I kan også besøge byens berømte zoologiske have, forlystelsesområdet Sentosa eller se det hele fra oven i pariserhjulet Singapore Flyer. Udsigten over Singapores skyline er også flot fra Esplanaden foran det ikoniske musikhus Theaters on the Bay. Herfra er der heller ikke langt til det imponerende parkområde Gardens by the Bay eller byens varetegn; The Merlion. 

Singapore for madelskere

Også madelskere har meget at glæde sig til i Singapore. På byens utallige restauranter serveres lækkerier fra hele verden, og kvaliteten er ekstremt høj. Det gælder ikke mindst på Michelin-restauranterne, hvor innovative stjernekokke fremtryller det seneste nye inden for asiatisk gourmet-cuisine. Men gem også lidt appetit til byens berømte gadekøkkener, hvor Singapores etniske mangfoldighed for alvor får lov at udfolde sig i et væld af eksotiske retter. 

En stopoverpakke inkluderer

Det er nemt at gøre stop i Singapore på vejen med en stopoverpakke. Pakken inkluderer:

  • 2 eller flere nætter på et godt centralt beliggende hotel
  • Gratis kørsel med byens hop-on-hop-off busser
  • Gratis indgang ved mere end 15 af Singapores største attraktioner.

Så er det bare at vælge, hvordan dagene i Singapore skal bruges. Kontakt os venligst for priser og mere information på 70 12 50 11.