^
  • Adelaide’s bedste rooftop barer

Adelaide’s bedste rooftop barer

Nyd en drink på en af disse fantastiske barer, der alle ligger på tagterrasser højt over Adelaides travle gader.

Hennessy Lounge

På Mayfeir Hotel finder du Hennessy Lounge på 13. etage. Baren kan betegnes som et lille stilfuldt paradis midt i storbyen. Stedet emmer af mystik og eksklusivitet, og Mr. Bond selv ville befinde sig godt i denne ramme. Nyd den varme aftenluft på den store terrasse, hvorfra du har udsigt til den indre by. Udsigten i sig selv er ikke fantastisk, men følelsen af at være under åben himmel, hævet over jorden med udsigt til lysene fra nabobygningerne er dog stadig helt speciel. Indenfor i baren serveres der lokale vine, specialøl, og bartenderne mikser lækre cocktails ved den smukke marmorbar.

2KW

På 8. etage af en tidligere bankbygning ligger 2KW, som byder på udsigt hele vejen fra havet til Adelaide Hills. Herfra kan du desuden se Government House, Adelaide Oval, River Torrens og spirene på St. Peter’s Cathedral, som er oplyst om aftenen. I restauranten serveres der lækre små anretninger, der er perfekt til at dele mellem sig. Baren byder på vine fra South Australia, fremstillet specielt til stedet. Der er også et spændende udbud af øl som for eksempel den lokale Prancing Pony Double Red Ale. Selv menuen i baren ligger et niveau over normalen med retter som pizza med røget regnbueørred og rå broccolipesto.

The Gallery

På Waymouth Street finder du The Gallery, som er en lidt anderledes rooftop bar. For at komme til baren må du gennem et kunstgalleri. Baren har grønne vægge og er et behageligt og hyggeligt sted, hvilket står i stærk kontrast til de omkringliggende moderne kontorbygninger, der lyser i mørket. Mange af de lokale kommer her efter arbejde. Så det er et godt sted at få det seneste sladder fra erhvervslivet i Adelaide. Men det er samtidig et godt sted at invitere kæresten eller konen med hen til en romantisk aften.

Rocket Rooftop Bar

Tæt på byens nattescene ligger Rocket Rooftop Bar. Her finder du blandt andet Rocket Bar, som er et spillested og helt det rette sted for dig, der er ude efter en festlig aften i byen. Ovenpå finder du Rocket Rooftop Bar, som er et lidt mere roligt sted at nyde en drink eller to. Gamle retro havemøbler, kulørte lamper og et stort palmetræ i midten af terrassen skaber en stemning, der mest af alt minder om en havefest fra 70’erne. Det er ganske hyggeligt. Om sommeren vises der film som Cocktail og Dazed and Confused på storskærm på terrassen, hvilket er en rigtig hyggelig oplevelse.