^
 • Sommerferie i Australien

  17 dage fra kr. 19.400

 • Sommerferie i Australien

  17 dage fra kr. 19.400

 • Sydney Opera House, Sydney, New South Wales, Australien
  Sommerferie i Australien

  17 dage fra kr. 19.400

 • Sommerferie i Australien

  17 dage fra kr. 19.400

 • Australien - Northern Territory - Kakadu National Park
  Sommerferie i Australien

  17 dage fra kr. 19.400

Sommerferie i Australien

Hold sommerferie i Australien og oplev Sydneys spændende storbyliv, fascinerende krokodiller i Kakadu National Park samt smukke Great Barrier Reef.

17 dage fra kr. 19.400

Pris pr. person, når 2 voksne og 2 børn rejser sammen
Fra kr. 23.400 ved 2 voksne. 
Prisen inkluderer: Fly, overnatninger, transport og flere udflugter

Oplev en række af Australiens højdepunkter
Oplev Crocodile Dundees hjemland, se store krokodiller, tag på krabbefangst med en lokal aboriginer, oplev verdens største koralrev og slap af på den flotte strand ved Trinity Beach. Vi har desuden tilsat et ophold i Sydney, da denne dejlige by bare skal opleves, nu du er i Australien.

Det perfekte tidspunkt
En ferie fyldt med oplevelser der gør kolleger og kammerater misundelige! De danske sommermåneder er perfekte til et besøg i den tropiske nordlige Australien. Vejret er skønt, vandet er varmt, naturen anderledes og enestående - og prisen overkommelig. 

En rejse for alle
Rejsen egner sig både til familier og par uden børn, og den kan naturligvis også foretages på andre tider af året.

Kom til rejseforedrag om Australien
I løbet af året holder vi foredrag om rejser til Australien. Tilmeld dig foredraget i dag, og få en masse inspiration, gode råd og tips med hjem. Tilmeld dig her.

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Få et tilbud

Rejsen dag for dag

Dag 1-2: Afrejse Danmark

Afrejse fra Danmark. Du flyver via stop i Østen, hvor det også er muligt at gøre ophold nogle dage inden rejsen går videre til Australien. Læs mere her.

Sydney Opera House, Sydney, New South Wales, Australien

Dag 3: Ankomst Sydney

Efter flyveturen er det dejligt med en slentretur, og den kunne passende gå til området ved Operahuset. Du tilbringer 3 nætter i Sydney.

Dag 4-5: Sydney

Dagene er til rådighed til at opleve Australiens største by.

Dag 6: Sydney - Darwin

Der er afrejse fra Sydney mod den nordlige by, Darwin. Her har du to overnatninger, inden du skal opleve Australiens største nationalpark; Kakadu National Park.

Dag 7: Darwin

Dagen er til fri disposition i Darwin. Hver torsdag aften mellem april og oktober afholdes der et stort marked på Mindil Beach, som virkelig er et besøg værd. Her sælges alt mellem himmel og jord, og der er madboder med de lækreste - og meget billige - madretter. Køb en indisk curry eller en thaisuppe og sæt dig ned på stranden og nyd solnedgangen. Dét er ferie!

Australien - Northern Territory - Kakadu National Park

Dag 8: Darwin – Kakadu National Park

I den nordlige del af Australien ligger landets største nationalpark: Kakadu National Park med en størrelse, som svarer til ca. halvdelen af Danmarks areal. Området har et rigt dyreliv; her er papegøjer, storke og naturligvis kakaduer i massevis og floderne bugner af krokodiller. Det er ikke noget tilfælde, at 80'ernes filmhit "Crocodile Dundee" blev optaget her i Kakadu nationalparken.

Du henter en lejebil i Darwin og sætter kursen mod Kakadu National Park. Køreturen tager ca. 3 timer, så der er god tid til at stoppe undervejs. Du har en enkelt overnatning i Kakadu. Næste morgen er inkluderet en sejltur på Yellow Waters - et af de bedste steder at tage på krokodille-spotting cruise.

Dag 9: Kakadu National Park – Katherine Gorge

Fra Kakadu kører du videre til nationalparken Nitmiluk, som rummer ikke mindre end 13 forskellige vandfyldte kløfter, hvoraf den mest kendte er Katherine Gorge. Her har du endnu en overnatning og naturligvis en sejltur i en af kløfterne.

Dag 10: Katherine Gorge – Darwin

Turen går retur til Darwin, hvor bilen afleveres, og du har endnu en overnatning.

Dag 11: Darwin – Trinity Beach

Fra Darwin flyver du til Cairns, hvor du bliver hentet i lufthavnen og kørt til den lille, hyggelige badeby Trinity Beach lige nord for Cairns. Her tilbringer du de næste 5 nætter på et dejligt resort beliggende tæt på stranden.

Dag 12: Trinity Beach

Dagen er til rådighed i Trinity Beach. Brug dagen ved stranden eller udforsk de eksotiske omgivelser.

Australien - Queensland - Great Barrier Reef

Dag 13: Great Barrier Reef

Du skal naturligvis også opleve det fantastiske Great Barrier Reef. Dette er et koralrevs- og ø-krydstogt til Low Isles, en beskyttet koralø ved Great Barrier Reef. Her kan du slappe af på hvide sandstrande, solbade samt snorkle mellem de betagende koralhaver i den blå lagune. Med lidt held er der også mulighed for at svømme med de betagende havskildpadder i deres naturlige omgivelser. Tag en tur med glasbunds-båden og bliv introduceret til koralrevet af skipperen uden selv at blive våd. Frokost inkluderet.

Australien - Northern Territory - Kakadu National Park

Dag 14: Mød den oprindelige befolkning

I dag får du et enestående indblik i aboriginernes kultur og levevis - samtidig med at du oplever den fantastiske regnskov i det nordlige Australien. Du går sammen med en lokal aboriginer gennem mangroven og fanger fisk med spyd og graver i mudderet efter krabber - som aboriginerne har gjort det i tusindvis af år. 

I Mossman møder du Binna, en lokal aboriginer-kunstner, som vil fortælle dig mere om de lokale kunstarter og deres betydning for aboriginerne gennem årtusinder. Efter frokost (som i øvrigt nydes med en fantastisk udsigt til regnskoven) er det tid til et besøg i Daintree National Park, som er på UNESCOs liste over bevaringsværdig natur. Tag på en guidet gåtur i regnskoven og vask rejsestøvet af dig i en af de mange vandfald inden turen går retur til Trinity Beach efter en dag med store og ekstraordinære oplevelser.

Dag 15: Trinity Beach

Dagen er fri til at nyde Trinity Beach og hotellet. Eller tag på en udflugt ind i landet til eksempelvis markedsbyen Kuranda, der kan nås fra Cairns med svævebane og en fantastisk togrejse over bjergene. 

Dag 16: Afrejse Cairns

Der er transport til Cairns, hvorfra du begynder hjemrejsen.

Dag 17: Ankomst Danmark

Efter et flyskifte i Østen ankommer du til Danmark.

Kort

Pris pr. person

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og 2 børn
 Hele året  Fra kr. 23.400   Fra kr. 19.400 

Prisen inkluderer

 • Flyrejse København - Australien t/r
 • 2 indenrigsfly i Australien. Sydney - Darwin og Darwin - Cairns
 • Flyskatter
 • 3 nætter på godt turistklasse hotel i Sydney
 • 3 nætter på godt turistklasse hotel i Darwin
 • 3 dages/2 nætters kør-selv tur til Kakadu National Park inkl. billeje, overnatninger samt to udflugter
 • Transport fra Cairns - Trinity Beach t/r
 • 5 nætter på førsteklasses resort ved Trinity Beach
 • Heldagstur med aborginer guide til bl.a. Daintree National Park inkl. frokost
 • Heldagstur til Great Barrier Reef inkl. frokost
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere her
Højsæson

Højsæson i Australien er i folkeskolernes sommerferie samt fra december til marts. Australien er dog et stort land, og der er stor forskel på sæsonerne i de forskellige dele af landet. Går rejsen til Sydney, Adelaide, Melbourne og den sydlige del af landet, er den australske sommer fra december til februar en populær periode. Det centrale og nordlige Australien har derimod højsæson fra maj til september. 

Rejselængde og indhold

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses dine ønsker. Det samme kan antallet af rejsedeltagere.

Børn på rejsen

Priserne er baseret på børn i alderen 2-11 år, som overnatter i eksisterende senge sammen med voksne.