^
 • Australien i camper

  17 dage fra kr. 13.200

 • Australien i camper

  17 dage fra kr. 13.200

Australien i camper

Læs mere autocampere og find den rute, der passer perfekt til din næste kør-selv ferie i Australien.

17 dage fra kr. 13.200

Pris pr. person, når 2 voksne og 2 børn rejser sammen
Fra kr. 16.600 ved 2 voksne. Tillæg i højsæson fra kr. 2.700
Prisen inkluderer: Fly samt 14 dages leje af køretøj

En kør-selv ferie i camper handler om frihed og uafhængighed, men også om at komme tæt på naturen og dyrene. I camper har du friheden til at lade nysgerrigheden styre ruten, oplevelserne og tempoet.

Perfekt til en familie- eller parferie
I en autocamper er der er plads til hele familien, og alt er inkluderet i prisen. Du er uafhængig af køreplaner, andre rejsende, hoteller og så skal du kun pakke ud én gang. Alt hvad du har brug for har du bag i camperen; fuldt udstyret køkken, bad, toilet og gode sovepladser. Kort sagt er det de perfekte omgivelser for en familieferie med børn eller en par-ferie, hvor det handler om natur, camping og oplevelser.

Forskellige campertyper og ruter
Nedenfor kan du læse mere om, hvilke campertyper, der findes i Australien. Desuden kan du se tre forslag til ruter rundt i Australien, hvor naturoplevelser er i højsædet - præcis som de bør være på en camperferie.

Kom til rejseforedrag om Australien
I løbet af året holder vi foredrag om rejser til Australien. Tilmeld dig foredraget i dag, og få en masse inspiration, gode råd og tips med hjem. Tilmeld dig her.

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

70 12 50 11

Rejsen dag for dag

Maui camper – det bliver ikke nemmere

Maui har gode standardcampere, der har det meste af det, du har brug for. Maui er det firma i Australien med flest autocampere og udlejningsstationer. Så du kan få en camper, der passer præcis til dig og lægge den rute, der passer dig bedst. Alle Maui autocampere er som små lejligheder med tv/dvd-afspiller, og alle vognene har automatgear. Maui campere findes til to, fire og seks personer.

Udlejningsstationer: Adelaide, Alice Springs, Brisbane, Byron Bay, Broome, Cairns, Darwin, Hobart, Melbourne, Perth og Sydney.

Ruteforslag 1: Sydney - Brisbane

Oplev den smukke kyststrækning mellem Sydney og Brisbane. De godt 1.000 km er perfekt til en kør-selv ferie i camper. Her er masser af småbyer og skønne strande, som udgør oplagte stop på en kør-selv-ferie. Umiddelbart nord for Sydney finder du vinområdet Hunter Valley og den lille by Port Stephens, hvor det blandt andet er muligt at se delfiner. Længere mod nord ligger den hyggelige kystby Byron Bay, hvor du skal huske at besøge fyrtårnet.

Umiddelbart syd for Brisbane finder du Surfers Paradise og de store forlystelsesparker, som byder på underholdning for både børn og voksne. Inde i landet kan du for eksempel besøge Lamington National Park, der byder på store natur- og dyreoplevelser.

Turen kan naturligvis også køres i omvendt rækkefølge og kan forlænges helt efter dine ønsker.

Ruteforslag 2: Brisbane - Cairns

Med mere end 300 solskinsdage om året er det ikke underligt, at den australske delstat Queensland har fået tilnavnet "Solskinsstaten". Kyststrækningen mellem Cairns og Brisbane har da også alt, hvad du kan ønske dig af sol, strand, regnskov, koralrev og skønne byer, hvor der hersker en afslappet stemning i det vidunderlige klima.

Udforsk Fraser Island og sejl ud mellem vidunderlige tropeøer i øgruppen Whitsundays. Snorkel ved Great Barrier Reef, oplev Australiens regnskov ved Daintree, kig efter næbdyr i Eungella og stig om bord på en fantastisk togrejse gennem bjergene til markedsbyen Kurunda. Du kan endda gå en tur under jorden i de mystiske lava-tunneller ved Undara. Eller parker camperen i et par dage og tage ud på en af de vidunderlige trope- eller koraløer, der ligger langs hele Queenslands kystlinje.

Turen kan naturligvis også køres i omvendt rækkefølge og kan forlænges helt efter dine ønsker.

Ruteforslag 3: Melbourne - Adelaide

Tag dig god tid til at opleve de store højdepunkter både langs kyststrækningen Great Ocean Road, men også lidt inde i landet. På din vej, vil du opleve klipperne De Tolv Apostle, som står spredt i brændingen langs kysten, samt London Bridge, som er endnu en bemærkelsesværdig klippeformation. Lidt inde i landet finder du Grampians National Park med de smukke McKenzie Falls og flere gode udsigtspunkter.

Du kan vælge at koncentrere dig om Victoria. Men vi kan også varmt anbefale, at du fortsætter ind i delstaten South Australia, der byder på verdenskendte vindistrikter såsom Barossa Valley, McLaren Vale og Coonawarra. Her kan du besøge vingårde, og nyde områdernes mange andre lækre råvarer og delikatesser. Besøg også Kangaroo Island, der byder på masser af uberørt natur og et fantastisk dyreliv, inden rejsen slutter i den hyggelige storby Adelaide.

Turen kan naturligvis også køres i omvendt rækkefølge og kan forlænges helt efter dine ønsker.

Pris pr. person

Vejledende pris når 2 voksne og 2 børn (7-11 år) rejser sammen

 

Maui Beach fr. 13.200-19.400 kr 

Vejledende pris når 2 voksne rejser sammen

Maui Ultima fr. 16.600-24.200 kr

 

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark - Australien t/r
 • Flyskatter
 • Leje af 2/4 personers køretøj i 14 dage inkl. forsikringer og fri km
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere her

Tillæg

 • Eventuelt envejsleje
 • Dansk indenrigstilslutning
 • Afbestillingsforsikring
 • Yderligere forsikringer på camper
 • Rejseforsikring
 • Visum

 

Prisintervallet er vejledende

Der tages forbehold for tillæg ved højtider og særlige begivenheder samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.