Australien - Togrejser - Indian Pacific.jpg
2 gratis indenrigsfly

Australien fra kyst til kyst

Tag på en fantastisk rejse rundt Australien fra vestkysten til østkysten.


KAMPAGNE

Få 2 gratis indenrigsflyvninger i Australien, og oplev endnu mere. Læs mere her.


 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

15 dage fra kr. 32.900

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Få fornemmelsen af Australiens enorme størrelse og variation på denne rejse fra vestkysten til østkysten. Rejsen begynder i den afsidesliggende storby Perth, hvor du blandt andet tager på vingårdsbesøg i berømte Margaret River samt oplever det unikke dyreliv på Rottnest Island.

Fra Perth går turen med luksustog gennem den uendelige outback til hyggelige Adelaide, der er udgangspunkt for store naturoplevelser på Kangaroo Island. En kort flyvetur tager dig det sidste stykke til Sydney på østkysten, hvor du blandt andet kan se frem til en dagstur til Blue Mountains og en sejltur med frokost på Sydney Harbour.

Og med hele fire nætter i Sydney, har du også god tid at udforske denne skønne storby på egen hånd.

Brandene i Australien

Er du i tvivl om, hvordan brandene i Australien påvirker din rejse eller rejseplaner? Så læs mere på siden Brandene i Australien.

Udvalgte højdepunkter

AdobeStock_94431259.jpeg
CO2-neutrale rejser med MyPlanet

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet "Jacundá REDD+" giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år. 

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien - 24 dage - 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand - 24 dage = 7,4 ton CO2
USA - 20 dage - 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada - 17 dage - 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika - 12 dage - 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

sydney_harbour_bridge_sunset_0
Sydney

Rejs til skønne Sydney og oplev Utzons enestående Operahus, havnefront og livsglæde.

 

Med sin fantastiske beliggenhed omkring en stor naturlig havn, er Sydney uden tvivl blandt verdens smukkeste storbyer. Men Sydney er også en ægte australsk storby med et væld af seværdigheder, glimrende shopping og nogle af Australiens bedste restauranter.

Operahuset i Sydney

Utzons berømte Operahus ligger som et skib ned til vandet i hjertet af byen. Det kan i høj grad anbefales at købe billetter til en af de mange forestillinger. Eller tag på en guidet rundvisning gennem de forskellige sale og foyer, mens du hører anekdoter fra bygningens farverige historie. Guiden vil også fortælle om de unikke, arkitektoniske detaljer, der er med til at gøre operahuset til et af de mest markante bygningsværker i det 20. århundrede.

Udforsk Sydney med færge

Små færger sejler på kryds og tværs mellem Sydneys bydele. Dette er en fantastisk måde at komme rundt på, mens I oplever byen fra forskellige vinkler. Hop eksempelvis på færgen fra Operahuset med kurs mod det folkelige shoppingområde Darling Harbour. Eller tag båden til Manly, og nyd Sydneys berømte strandliv.

Bridge Climb i Sydney

Byens bedste udsigt fås dog fra toppen af Sydney Harbour Bridge, som I kan bestige på et såkaldt Bridge Climb. Sikkerheden er naturligvis i top, og udsigten over Operahuset, havnen og midtbyens skyskrabere er intet mindre end forrygende.

Australien - New South Wales - Blue Mountains 2
Blue Mountains dagstur

En dagstur til Blue Mountains byder på storslåede naturoplevelser og en rigtig god introduktion til Australiens unikke dyreliv. Du bliver hentet på hotellet tidligt om morgenen, og snart er kursen sat mod naturskønne Blue Mountains cirka halvanden times kørsel vest for Sydney. Dyrelivet i Blue Mountains er utrolig rigt, og der er gode chancer for at se kænguruer, papegøjer og et væld af andre dyr i det fri.

Du besøger blandt andet det spektakulære Wentworth Falls, hvor der er mulighed for at nyde en kop te/kaffe og gå en tur i den storslåede natur. Næste stop er Echo Point og den berømte klippeformation Three Sisters.Turen fortstætter mod byen Katoomba, hvor frokosten nydes på en lokal restaurant.

Om eftermiddagen er der mulighed for at komme tæt på blandt andet koalaer og kænguruer i Featherdale Wildlife Park.

Turen slutter med et 'Harbour Cruise' tilbage til Sydney, hvor du står af ved Circular Quay.

Australien - Western Australia - Perth - Strand - Solnedgang
Perth

Velkommen til Perth, som er en af Australiens mest solrige byer og 19 hele strande at vælge imellem.

 

Det er ualmindelig let at forelske sig i Perth. Byen ligger smukt ned til Swan River og er den mest solrige hovedstad i Australien – hvilket ikke siger så lidt! Dette nyder lokalbefolkningen i fulde drag på byens strande, i parkerne og ikke mindst på de mange fortovscaféer med et glas af den lokale vin i hånden. 

Strande og smuk natur

Med hele 19 strande at vælge imellem, er der en for enhver smag. Cottesloe og Scarborough er begge populære valg, men forstaden Fremantle er også hyggelig. Væk fra kysten byder Perth på adskillige smukke parker såsom Kings Park And Botanical Garden, der er blandt de største byparker i verden. Eller tag færgen til Rottnest Island, der er berømt for sit unikke dyreliv. I Yanchap National Park lige nord for Perth kan du kigge efter kænguruer og koalaer i det fri, og ved The Pinnicle hæver tusindvis af orange kalkstensklipper sig op af ørkensandet. Syd for byen lokker dramatiske kyster, drypstenshuler og berømte vingårde ved Margaret River.

Guld og shopping i Perth

Det fascinerende guldmuseum, Perth Mint, er uden tvivl blandt Perths mest unikke seværdigheder. Bagefter kan du meget passende kaste dig ud i byens adskillige stormagasiner og mere end 900 specialbutikker. 

Australien - Western Australia - Rottnest Island (10)
Dagstur til Rottnest Island

Du bliver hentet fra hotellet i Perth tidligt om morgenen og kørt til Fremantle, hvor færgen mod Rottnest Island venter. Sejlturen tager ca. en time, så allerede omkring 10:30 kører du i land på den lille, naturskønne ø, der er særlig berømt for sit unikke dyreliv. Ikke mindst quokka'en, der kun lever her og enkelte andre steder i Vestaustralien.

Blandt de første europæere til at beskrive quokkaen var hollænderen de Vlamingh, der udforskede området i 1696. Han mente, at quokkaen lignede "en form for rotte på størrelse med en almindelig kat". Han kaldte derfor 'øen for "Rotte nest", hvilket betyder "Rotterede". Navnet hang ved, og øen hedder stadig Rottnest Island i dag. Beskrivelsen af quokkaen er dog ikke helt retfærdig, for dyret ligner mest af alt en ualmindelig sød kænguru i ministørrelse.

Ingen andre steder er chancerne for at se quokkaen større end her. Men hold også øje med havet. Især om foråret, hvor pukkelhvaler i stort antal samler sig lang kysterne. Også delfiner lever i disse farvande, og fiskeørne ses af og til på udkig efter de næste måltid.

Du har hele dagen til at udforske dette spændende og særprægede sted. Du skal på en køretur i bus gennem de smukke landskaber, og undervejs oplever du en række af øens største historiske, kulturelle og naturmæssige seværdigheder. Frokosten nydes på Rottnest Lodge, hvorefter du har eftermiddagen på egen hånd, indtil færgen atter igen sætter kurs mod fastlandet kl. 16:00. Tilbage i Fremantle står en bus klar til at køre dig tilbage til hotellet.

australien_-_south_australia_-_kangaroo_island_-_dyr_-_soeloeve_7.jpg
Det bedste af Kangaroo Island

Oplev det bedste af Kangaroo Islands storslåede natur og rige dyreliv på denne 2-dages tur fra Adelaide, der tager dig til alle øens højdepunkter. Fokus er på naturen og dyrene, så du kan se frem til en naturoplevelse i absolut verdensklasse.

Kort

Rejsen dag for dag

Tag på en fantastisk rejse i Australien fra vestkysten til østkysten.

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Fra Danmark sættes kursen østpå.

Dag 2: Ankomst til Perth

Efter et flyskifte fortsættes mod Vestaustraliens største by Perth, hvor du indlogeres på dit hotel for de kommende tre nætter. Trods Perth er en af verdens mest afsidesliggende storbyer, er den en dynamisk og moderne by med et rigt folkeliv, masser af shoppingmuligheder og spændende seværdigheder. Brug aftenen på at nyde Perths dejlige klima fra en fortovscafé eller en af de dejlige strande. Eller stræk benene med en gåtur til Kings Park på toppen af Mt Eliza. Parken byder blandt andet på en botanisk have, en del fine skulpturer samt ikke mindst på en flot udsigt over byen og Swan River.

Dag 3: Heldagstur til vinområdet Margaret River

Store naturoplevelser og vin i verdensklasse venter forude, når du hentes på hotellet fra morgenstunden og sætter kurs mod den lille by Busselton. Her er der mulighed for en kop forfriskende morgenkaffe (for egen regning), mens du oplever den imponerende 1,8 kilometer lange bådebro i træ. Turen fortsætter til Margaret River, hvor en lækker frokostplatte serveres sammen med lokalt øl og cider. Næste stop er Mammoth Caves, hvor en guidet tur fører dig ned i en af områdets mere end 300 huler. Tilbage på jordens overflade kører du forbi Boranup-skoven til det berømte Leeuwin fyrtårn. Fyrtårnet står med en spektakulær placering på Australiens sydvestligste punkt, hvor Det Indiske Ocean og Det Sydlige Ocean mødes. Fortsæt tilbage til Margaret River, hvor du smager på områdets legendariske vine under et vingårdsbesøg. Du får også mulighed for at udforske byen på egen hånd, inden turen går tilbage mod Perth. På vejen gøres der stop ved en hyggelig café, hvor det er muligt at købe aftensmad. Først midt på aftenen sættes du igen af foran dit hotel.

Dag 4: Dagstur til Rottnest Island

Flere naturoplevelser venter i dag, når du besøger naturskønne ø Rottnest Island, der er vidt berømt for sit unikke dyreliv. Ikke mindst quokkaen, der kun lever her og enkelte andre steder i Vestaustralien. Quokkaen ligner mest af alt en ualmindelig sød kænguru i ministørrelse, og ingen andre steder er chancerne for at se quokkaen større end her. Men hold også øje med havet. Især om foråret, hvor pukkelhvaler i stort antal samler sig lang kysterne. Også delfiner lever i disse farvande, og fiskeørne ses af og til på udkig efter det næste måltid.

Du har hele dagen til at udforske dette særprægede sted. Først på en guidet gåtur efterfulgt af en køretur i bus gennem de smukke landskaber. Undervejs oplever du en række af øens største historiske, kulturelle og naturmæssige seværdigheder. Frokosten nydes på Rottnest Lodge, hvorefter du har eftermiddagen på egen hånd, indtil færgen igen sætter kurs mod fastlandet kl. 16:00. Tilbage i Fremantle står en bus klar til at køre dig tilbage til hotellet.

Dag 5: Legendarisk togrejse mod Adelaide

Nyd en stille og rolig morgen, inden det er tid at køre mod stationen, hvor toget mod Adelaide holder klar til afgang. Sidst på formiddagen sætter toget i bevægelse, og du begiver dig ud på en af de længste og mest legendariske togrejser i verden. Turen tager knap to døgn og fører dig gennem tusindvis af kilometer rå, øde australsk outback langt væk fra ethvert tegn på menneskelig civilisation.

Toget er yderst komfortabelt. Hver kupé er udstyret med en sofa, der kan laves om til en køjeseng komplet med hvide lagner, pude og dyne. Desuden byder kupéen på garderobe, spejl, læselys, toiletartikler samt et bord, der kan foldes væk. Alle måltider er inkluderede og serveres i den elegante restaurantvogn, hvor uniformerede tjenere fremtryller lækre frokoster og overdådige tre-retters middage. Afslut aftenen med en drink i den hyggelige lounge-vogn, mens toget støt og roligt bevæger sig gennem den australske nat.

Dag 6: Ombord på toget

Du har hele dagen til at nyde toget og stemningen ombord. Her har du god tid til dybe samtaler med de øvrige rejsende fra hele verden i lounge-vognen. Eller træk dig tilbage til din kupé og find ro til at tænke og læse en god bog. Gennem de store panoramavinduer kan du se landskaberne glide forbi i en ubrudt strøm, og måske får du øje på vilde kameler, store flokke af papegøjer eller røde kæmpekænguruer, der søger skygge under de spredte buske. Der er altid noget at kigge på i ørkenen, og før du ved af det, er det atter tid at sætte sig til rette til endnu et lækkert måltid i restaurantvognen.

Store oplevelser venter også væk fra toget. I Kalgoorlie kan du opleve stemningen i den travle guldmineby, hvor formuer er blevet skabt og langt flere drømme knust, siden guld blev fundet her i 1893. Det andet stop er i den lille spøgelsesby Cook, der ligger øde og forladt uendelig langt væk fra alting. Her kan du udforske de gamle gader og bygninger, der engang udgjorde en travl stationsby. Byen ligger for øvrigt på verdens længste lige togstrækning. Her løber skinnerne ikke mindre end 478 km fra Ooldea til den anden side af Loongana uden at dreje en centimeter.

Dag 7: Ankomst til Adelaide

Gradvist afløses den uendelige outback af grønne bakker, vinmarker og spredte gårde, og tidligt om morgenen ruller toget ind på stationen i Adelaide. Her indlogeres du på dit centralt beliggende hotel, hvorefter du har hele dagen til at nyde Adelaide, der er blandt Australiens mindre besøgte storbyer. Men det er synd. For byen byder på glimrende shopping, mange smukke kirker og en hyggelig lille midtby omgivet af parkområder.

Dag 8: Adelaide – Kangaroo Island

I dag venter flere eventyr, når du fra morgenstunden sætter kurs mod Kangaroo Island. Ved ankomsten til øen stiger du om bord på bussen og sætter kurs mod Cliffords honningfarm, hvor der naturligvis er smagsprøver. Bierne på Kangaroo Island er helt specielle. I slutningen af 1800-tallet blev 12 bikuber indført til øen fra Ligurien i Italien, og da Kangaroo Island er isoleret fra fastlandet, er det efterkommere af selvsamme bier, som i dag findes på øen.

Efter en skøn 2 retters frokost besøges Seal Bay, hvor søløver ligger og soler sig på stranden. Du ser også en interaktiv og lærerig udstilling om Australiens fugle. Tilbage i hovedbyen Kingscote overværer du en pelikanfodring og lærer mere om disse fascinerende fugle, inden du indlogeres på dit hotel for natten.

Dag 9: Kangaroo Island – Adelaide

Dagen starter ved eukalyptus-destilleriet Emu Ridge, hvor man producerer eukalyptusolie. Efter smagsprøver besøges en Wildlife Park, hvor du kan komme helt tæt på ikoniske dyr som kænguruer og koalaer. Næste stop er Hanson Bay Wildlife Sanctuary, hvor du kan nyde en 2 retters frokost, mens du kigger efter koalaer i eukalyptustræerne. Flere naturoplevelser venter i Flinders Chase National Park, der huser både de kendte australske dyrearter samt myrepindsvin og andre sjældenheder. Du besøger også de fantastiske klippeformationer Remarkable Rocks og Admiral’s Arch, inden turen slutter ved Penneshaw. Her er der mulighed for at købe aftensmad, inden turen går retur mod Adelaide, hvor du indlogeres på dit hotel sidst på aftenen.

Dag 10: Adelaide – Sydney

Fra morgenstunden rejser du det sidste stykke fra vestkysten mod østkysten, når turen går med fly til Sydney. Her indlogeres du på dit hotel for de kommende fire nætter, hvorefter resten af dagen er fri til at udforske en af verdens smukkeste storbyer. Gå en tur ned til Operahuset, kig forbi Chinatown og forlystelsesområdet Darling Harbour, eller tag en færge ud til forstaden Manly, der byder på et væld af hyggelige caféer samt en af Sydneys mange berømte strande.

Dag 11: Sydney og sejltur med frokost

Nyd morgenen i Sydney, inden det er tid at stå til søs på en smuk sejltur gennem byen. Operahuset, Sydney Harbour Bridge og byens skov af skyskrabere tager sig fantastisk ud fra Sydneys store, smukke havn. Det samme gør byens forskellige kvarterer og hyggelige forstæder. Mens du nyder udsigten af den smukke storby fra dækket eller gennem de store panoramavinduer, serveres en lækker frokost med alt godt fra havet.

Tilbage på landjorden er resten af dagen fri til egne eventyr. Det kan i høj grad anbefales at opleve Operahuset indefra. Enten på en guidet tur eller ved at bestille billetter til en forestilling. Eller hvad med at se den berømte bygning fra en uvant vinkel fra toppen Sydney Harbour Bridge under et Bridge Climb? Mulighederne er uendelige.

Dag 12: Dagstur til Blue Mountains

Lige udenfor Sydney ligger Blue Mountains, der byder på storslåede landskaber og gode chancer for at se kænguruer, papegøjer og et væld af andre dyr i det fri. På dagens tur oplever du det bedste af Blue Mountains. Du besøger det spektakulære Wentworth Falls, hvor der er mulighed for at nyde en kop kaffe og gå en tur i den storslåede natur. Næste stop er Echo Point og den berømte klippeformation Three Sisters. Her får du også en fascinerende indsigt i den lokale aboriginal-kultur på Waradah Aboriginal Cultural Centre. Besøgets fuldendes med en dynamisk stammedans, inden turen fortsætter mod byen Katoomba, hvor frokosten nydes på en lokal restaurant.

Om eftermiddagen er der mulighed for at komme tæt på blandt andet koalaer og kænguruer i Featherdale Wildlife Park, inden turen slutter med en flot sejltur tilbage til Sydney, hvor du står af ved Circular Quay lige ved siden af Operahuset.

Dag 13: Sydney på egen hånd

Du har endnu en dag til at nyde Sydney. Du kan også bruge dagen på at gøre de sidste indkøb, tage en tur på stranden eller måske overveje en dagstur til vinområdet Hunter Valley.

Dag 14: Afrejse fra Sydney

Det er tid at tage afsked med Australien og begynde hjemrejsen.

Dag 15: Ankomst til Danmark

Efter et flyskifte ankommer du til Danmark.

Vis alle dage

Priseksempel

15 dage fra kr. 32.900

Pris pr. person ved 2 voksne

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
Australien - victoria - Melbourne - skyline 7

Melbournes hemmeligheder

Oplev områder af Melbourne, turister sjældent ser, på denne guidede vandretur med frokost.

5 timer fra kr. 550

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - koraller

Heldagstur til Michaelmas Cay

Oplev sandøen Michaelmas Cay ved Great Barrier Reef om bord på en luksuskatamaran.

1 dag fra kr. 1.190

Australien - South Australia - Kangaroo Island - Remarkable Rocks (9).jpg

Dagstur til Kangaroo Island

Oplev Kangaroo Islands dramatiske landskaber og rige dyreliv på denne guidede dagstur med fly fra Adelaide.

1 dag fra kr. 3.540

Australien - Northern Territory - uluru - sounds of silence.jpg

Sounds of Silence middag

Oplev en fortryllende BBQ-middag i solnedgangens skær omgivet af Australiens røde ørken.

5 timer fra kr. 1.180

Real Aussie Adventure - Australia - Myella Farm Stay (6).jpeg

3-dages ophold på Myella Farm

Kom helt tæt på naturen og en ægte kvægfarm på dette ophold på den charmerende Myella Farm.

3 dage fra kr. 1.495

NY - AUSTRALIEN - CAIRNS - PRODIVE 2

Dykning ved Great Barrier Reef

3 dage med dykning ved Great Barrier Reef med overnatning på en båd.

3 dage fra kr. 4.100

Australien - victoria - Melbourne - skyline 7

Melbournes hemmeligheder

Oplev områder af Melbourne, turister sjældent ser, på denne guidede vandretur med frokost.

5 timer fra kr. 550

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - koraller

Heldagstur til Michaelmas Cay

Oplev sandøen Michaelmas Cay ved Great Barrier Reef om bord på en luksuskatamaran.

1 dag fra kr. 1.190

Australien - South Australia - Kangaroo Island - Remarkable Rocks (9).jpg

Dagstur til Kangaroo Island

Oplev Kangaroo Islands dramatiske landskaber og rige dyreliv på denne guidede dagstur med fly fra Adelaide.

1 dag fra kr. 3.540

Australien - Northern Territory - uluru - sounds of silence.jpg

Sounds of Silence middag

Oplev en fortryllende BBQ-middag i solnedgangens skær omgivet af Australiens røde ørken.

5 timer fra kr. 1.180

Real Aussie Adventure - Australia - Myella Farm Stay (6).jpeg

3-dages ophold på Myella Farm

Kom helt tæt på naturen og en ægte kvægfarm på dette ophold på den charmerende Myella Farm.

3 dage fra kr. 1.495

NY - AUSTRALIEN - CAIRNS - PRODIVE 2

Dykning ved Great Barrier Reef

3 dage med dykning ved Great Barrier Reef med overnatning på en båd.

3 dage fra kr. 4.100

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
NY-Australien-kangaroos_0
Gratis nat

Natur, dyreliv og vin i Australien

 • Enestående natur og dyreliv
 • Besøg charmerende vingårde
 • Friheden i egen bil

15 dage fra kr. 27.000

lady elliot island beach

Tropeøer, regnskov og Great Barrier Reef i Queensland

 • Brisbane til Cairns med bil
 • Lady Elliot Island og Hamilton Island
 • Fraser Island og Cape Tribulation

23 dage fra kr. 35.900

NY - AUSTRALIEN - SYDNEY2
2 gratis indenrigsfly

Det bedste af Australien

 • Sydney og Great Barrier Reef
 • Dyrelivet på Kangaroo Island
 • Den røde ørken ved Uluru

21 dage fra kr. 29.900

20171121-DJI_0740

Luksus i tropiske Queensland

 • Fantastiske lodges
 • Smukke Lizard Island
 • Port Douglas & Daintree 

14 dage fra kr 46.300

Solstice_Sidney_.jpg

Krydstogt i Stillehavet og Sydney

 • Sydneys seværdigheder
 • Smukke Blue Mountains
 • Stillehavet på krydstogt

18 dage fra kr. 25.200

Australien - South Australia - Gawler Ranges - Kangaluna.jpeg
2 gratis indenrigsfly

Det kendte og mindre kendte

 • Oplev smukke Sydney
 • Gawler Ranges i firehjulstrækker
 • Vin, natur og dyreliv ved Perth

22 dage fra kr. 39.900

NY-Australien-kangaroos_0
Gratis nat

Natur, dyreliv og vin i Australien

 • Enestående natur og dyreliv
 • Besøg charmerende vingårde
 • Friheden i egen bil

15 dage fra kr. 27.000

lady elliot island beach

Tropeøer, regnskov og Great Barrier Reef i Queensland

 • Brisbane til Cairns med bil
 • Lady Elliot Island og Hamilton Island
 • Fraser Island og Cape Tribulation

23 dage fra kr. 35.900

NY - AUSTRALIEN - SYDNEY2
2 gratis indenrigsfly

Det bedste af Australien

 • Sydney og Great Barrier Reef
 • Dyrelivet på Kangaroo Island
 • Den røde ørken ved Uluru

21 dage fra kr. 29.900

20171121-DJI_0740

Luksus i tropiske Queensland

 • Fantastiske lodges
 • Smukke Lizard Island
 • Port Douglas & Daintree 

14 dage fra kr 46.300

Solstice_Sidney_.jpg

Krydstogt i Stillehavet og Sydney

 • Sydneys seværdigheder
 • Smukke Blue Mountains
 • Stillehavet på krydstogt

18 dage fra kr. 25.200

Australien - South Australia - Gawler Ranges - Kangaluna.jpeg
2 gratis indenrigsfly

Det kendte og mindre kendte

 • Oplev smukke Sydney
 • Gawler Ranges i firehjulstrækker
 • Vin, natur og dyreliv ved Perth

22 dage fra kr. 39.900

Sådan bliver din unikke drømmerejse til

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.
1.png

Du kontakter os

Ring til os på 70125011 , send en forespørgsel, eller aftal et personligt møde.

2.png

Sammen skræddersyer vi din rejse

Tal med en rejsekonsulent om dine ønsker, og få sammensat din personlige rejse.

3.png

Du får et rejseforslag

Du modtager et uforpligtende tilbud på din skræddersyede rejse, som rettes til efter dine ønsker.

4.png

Du bestiller rejsen

Når rejsen er helt, som du drømmer om, bestilles rejsen, og du kan begynde at glæde dig.

Kom til gratis rejseforedrag

Rejseforedrag om Australien

AARHUS,

VIBORG,

MIDDELFART,

KØBENHAVN,

ODENSE,
Flere datoer tilgængelige
Flere datoer tilgængelige
Rejseforedrag om Australien

AARHUS,

VIBORG,

MIDDELFART,

KØBENHAVN,

ODENSE,
Flere datoer tilgængelige
Flere datoer tilgængelige

Vi vil elske at hjælpe dig med din drømmerejse

Ring til os på 70125011

Telefonen er åben på hverdage kl. 9-17 og i weekenden kl. 10-15.

staff-dk.png