Aktive grupperejser

Aktive grupperejser

Tag med på en spændende Exodus grupperejse, hvor du i en internatinal gruppe oplever naturen på helt tæt hold. Udforsk alle Exodus' grupperejser til hele verden.

 

De fleste rejseledere på grupperejserne er lokale eksperter, og alle taler glimrende engelsk. Mange har arbejdet med Exodus i årevis, og de gør alt for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Rejserne foregår i mindre, internationale grupper med seks til seksten deltagere. Grupperne er ofte blandede både med hensyn til køn, alder og nationalitet, men fælles for dem alle er lysten til eventyr. Der findes også grupperejser, som er tiltænkt solo-rejsende, hvis du rejser på egen hånd og ønsker at rejse med ligesindede

 

Nedenfor ser du eksempler på Exodus’ rejser. Men der findes mange flere spændende rejser på Exodus’ hjemmeside. Udforsk alle Exodus' grupperejser til hele verden.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Rejseforslag

Vælg et område og se vores eksempler på rejser. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
Peru - inca trail 5.jpg

Grupperejse: Ad inka-stien i Peru til Machu Picchu

Tag med på denne vandretur ad inka-stien gennem tågeskove, langs brusende floder og over høje bjerge til ruinbyen Machu Picchu.

9 dage fra kr. 12.200

Italien - dolomitterne 4.jpg

Grupperejse: Vandretur i de italienske Dolomitter

På denne grupperejse til de italienske dolomitter har gruppen base i den lille landsby Villabassa, som er omgivet af storslået natur.

8 dage fra kr. 10.300

Exodus - marokko - Ait-Ben-Haddou.jpeg

Grupperejse: Marokkos kejserbyer, bjerge og ørken

Marokko byder på et væld af forskelligartede oplevelser, og på denne grupperejse får du en smagsprøve på mange af de allerbedste.

15 dage fra kr. 8.300

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png