cruise-ship-florida

Tag på krydstogt i Caribien

Drømmer du om azurblåt vand, kridhvide sandstrande og palmer – krydret med oplevelser, historie og afslapning? Så er et krydstogt til Caribien måske noget for dig.

 

På en krydstogtrejse til og i Caribien kan du nyde alle skibets faciliteter og bekvemmelighederne, mens du bliver fragtet fra den ene caribiske tropeø efter den anden, hvor gode oplevelser i ægte bounty-stil venter.

 

Vågn op til nye oplevelser i Caribien hver dag

På et krydstogt i Caribien vil du hver dag vågne op til nye oplevelser – den ene mere uforglemmelig end den anden.

 

Oplev paradisstrande med kridhvidt sand og azurblåt vand, tropisk natur og klima med smukke palmer, der vejer i den caribiske brise og interessant kultur og historie, der byder på erobringer, kolonisering og revolution.

 

Ombord på skibet kan du slappe af ved en af de mange skønne pools eller i skibets spaafdeling, smage den lækre mad på de mange spændende restauranter eller give dig i kast med aktiviteter på skibets golfbane, klatrevæg eller shoppingstræde.

 

Alt imens du bliver fragtet fra rundt i det caribiske hav, hvor smukke bounty-strande og farverige byer fyldt med kulturoplevelser afløser hinanden.

 

Krydstogtrejser i Caribien

Hos MyPlanet tilpasser og sammensætter vi krydstogtrejser i Caribien, så de passer til lige netop dig og dit rejseselskab.

 
En krydstogtrejse til Caribien kan derfor både være for dig, der rejser med din partner og ønsker en romantisk og luksuriøse rejseoplevelser, for dig der rejser med børn og ønsker en familievenlig ferie, eller for dig der rejser med vennerne og ønsker en ferie fuld med oplevelser og aktiviteter. 

 

Luksuskrydstogt i Caribien

Et luksuskrydstogt i Caribien er den perfekte rejse til det nyforelskede par, der ønsker en ferie fyldt med luksus og forkælelse.

 

Et luksuscruise, der tager dig og din partner til den ene paradisø efter den anden med kridhvide sandstrande, azurblåt hav og svajende palmer alt imens I nyder romantikken og hinanden ombord på krydstogtskibet. 
 

RCL krydstogt caribien usa

Cruise i Caribien med børn

Et krydstogt i Caribien er også en god rejsetype til dig, som rejser med børn. Uanset om du rejser med små børn, større børn eller teenagere vil de finde aktiviteter på skibet, som kan underholde dem i mange timer.

 

Alle krydstogtskibene er forskellige med forskellige aktiviteter ombord, men fælles for dem alle er, at de har flere skønne swimmingpools, teater og biograf samt børneklubber, hvor børn kan samles om fælles aktiviteter.

 

De fleste børn og teenagere vil også elske de flotte farver, som de caribiske byer byder på – både i form af flotte huse og lokalbefolkningens farverig beklædning. Og paradisstrandene med deres krystalklare vand er perfekt til en sjov dag i vandet for både store og små.

 

Læs mere om at tage på krydstogt med børn her og få vores bedste tips til at få et vellykket cruise og en uforglemmelig oplevelse for både børn og voksne.

 

Hvornår skal man rejse til Caribien på krydstogt?

Vejret i Caribien er tropisk, og med temperaturer mellem 25-30 grader hele året rundt, får du sol og sommer, uanset hvornår du tager på cruise til Caribien.
Caribien har dog tre sæsoner med hver sine fordele og ulemper, som du bør være opmærksom på, inden du bestiller din rejse til Caribien.

 

Højsæson

Caribiens højsæson ligger fra december til april/maj, hvor vejret er mest roligt. Det er i denne periode, at de tropiske øer har færreste dage med regn, og det er derfor et godt tidspunkt at tage på krydstogt i Caribien.

 

Regn- og orkansæson i Caribien

Fra juli til oktober er det regnsæson i Caribien, og omkring august starter orkansæsonen, som varer indtil oktober.

 

Det er dog langt fra sikker, at alle de Caribiske øer – og ikke mindst lige netop dem, du planlægger at besøge på dit cruise – bliver ramt af en orkan, men det er vigtigt at være opmærksom på risikoen. 

 

Lavsæson

Lavsæsonen i Caribien går fra maj til juni og igen fra oktober til november. Det er i denne periode, du vil opleve færrest turister på øerne, og priserne er ofte lavere i disse perioder end i højsæsonen. I denne periode kan du opleve mindre regnbyger.

 

I oktober og november stilner regnen så småt af efter regn- og orkansæsonen, og vejret begynder så småt at have flere og flere solskinstimer. Vejret kan dog stadig være ustadigt, men på grund af at det er lavsæson, kan dette være en god periode at lægge en rejse til Caribien.

 

Krydstogtrejser i Caribien

De fleste krydstogter i Caribien udgår fra Miami i USA, og en krydstogtrejse kan derfor nemt kombineres med et besøg i USA.

 

Hos MyPlanet skræddersyer vi rejser efter dine drømme og ønsker. Vi sammensætter den perfekte rejse til Caribien, uanset om det er et luksuskrydstogt for dig og din partner, et børnevenligt cruise med oplevelser for hele familien, eller en kombineret oplevelsestur i USA efterfulgt af et afslappende cruise i Caribien.

 

Hold øje med vores rejseforedrag om krydstogt i Caribien, hvor vores rejseekspert med adskillige krydstogtrejser i bagagen, deler ud af tips og viden om rejseformen krydstogt, og hvad du kan forvente af en krydstogtrejse med MyPlanet til det tropiske Caribien.

 

Se også forslag til cruises i Caribien nedenfor og kontakt os, når du er klar til at planlægge dit krydstogt.

Rejseforslag

Vælg et område og se vores eksempler på rejser. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
Alaska - Katami National park - bjørn

Det vestlige Canadas ikoner

 • Rejs i både bil og autocamper
 • Vancouver og Vancouver Island 
 • Imponerende Rocky Mountains
   

22 dage fra kr. 24.000

Havsörn som flyger längs med kust i Alaska

Krydstogt til Alaska og kør-selv i Canada

 • Perfekt rejse for naturelskere
 • Kør-selv i nationalparkerne
 • Slut af med et krydstogt til Alaska
   

16 dage fra kr. 30.400

New Zealand - North Island - Bay of Plenty - Udsigt_1

Krydstogt ved New Zealand og Sydney

 • Krydstogt ved New Zealand
 • Oplev fjorde og gletsjere
 • Besøg Operahuset i Sydney

20 dage fra kr. 24.900

Solstice_Sidney_.jpg

Krydstogt i Stillehavet og Sydney

 • Sydneys seværdigheder
 • Smukke Blue Mountains
 • Stillehavet på krydstogt

18 dage fra kr. 25.200

Ekspedition til Svalbard - Det arktiske dyrelivs hjerte

Ekspedition til Svalbard - Hjertet af det arktiske dyreliv

 • Isbjerge, polarørkener, fascinerende dyreliv og natur
 • Oslo og storbyferie
 • Mulighed for at lære mere til forelæsninger ombord

12 dage fra kr 45.300

Book trygt og sikkert med MyPlanet Rejser

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.
1.png

Ekspertise

Vi har skræddersyet rejser i mere end 50 år. Med erfaring kommer viden, som vi deler med dig, når du planlægger.

2.png

Kendskab til destinationen

Vi tilbyder kun rejser til steder, som vi ved, er sikre, og som Udenrigsministeriet ikke fraråder at rejse til.

3.png

Sikkert samarbejde

Vi sikrer at vores partnere har din sikkerhed og sundhed som deres højeste prioritet.

4.png

Private alternativer

Vi hjælper dig med at finde indkvartering og oplevelser med mulighed for at holde afstand.

5.png

Sikkerhed & sundhed

Alle vores partnere har accepteret vores politik for sundhed og sikkerhed.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.