Ring til os! MAN-FRE 9-17 SØN 10-15

TILBUD

I Florida finder du nogle af Nordamerikas bedste strande
En rejse ind i Monument Valley er som at rejse ind i en film
USA's nationalparker er i en liga for sig. Her venter store naturoplevelser på din rejse til USA
The Big Apple er en af verdens mest spædende storbyer, og den kan du blandt andet opleve på et stop over under din rejse til USA
På en rejse til USA kan du komme på det fuldendte road trip, f.eks. ad Route 66

Rejser til USA

Californien, Hawaii, New York og Florida. Nationalparker og storbysus. Strand og bjerge. USA har det hele. Find din rejse til USA her!


Rejser til USA har det hele; storslået natur, fascinerende storbyer, shopping i verdensklasse og spændende kulturoplevelser. Så det er ikke overraskende, at USA er blandt danskernes foretrukne oversøiske rejsemål.

En perlerække af rejsemål

Nyd en storbyferie i New York, oplev Niagara Falls og New England i bil og mærk energien i magtens korridorer i Washington DC. I de amerikanske sydstater kan du høre Blues i New Orleans, besøg Elvis’ Graceland i Memphis og nyde ægte sydstatsstemning i Charleston og Savannah. Eller tag på badeferie i Florida, der også byder på fantastiske forlystelsesparker i Orlando, stemningsfulde Key West og storbyferie i Miami.

Nationalparkerne ligger tæt i det vestlige USA

Kig efter bjørne og bisonokser i Yellowstone, oplev brusende vandfald og dramatiske granitbjerge i Yosemite og nyd de eroderede ørkenlandskaber i nationalparker som Grand Canyon, Bryce og Zion. Eller tag på vandretur med en indianerguide til Antelope Canyon og Mesa Verde.

Oplev USA i en autocamper eller motorhome

Det er oplagt at udforske USA i en autocamper. Vejene er brede, campingpladserne gode og afstanden mellem seværdighederne overkommelige.

Se tilbud på leje af autocamper i USA her. 
Se ruteforslag til ferie i autocamper i USA her.

Tag på outlet shopping i USA

Rejser du til USA, så er det oplagt at shoppe nogle af de amerikanske brands som for eksempel Nike, Ralph Lauren og Levi's med hjem. Køber du din USA rejse igennem MyPlanet, får du derfor et gratis rabathæfte til Simon Shoppings store udvalg af outlet shoppingcentre med i prisen. Læs mere om Simon Shopping her.