70 12 50 11

MAN - FRE 9-17

TILBUD

I Florida finder du nogle af Nordamerikas bedste strande
USA's nationalparker er i en liga for sig. Her venter store naturoplevelser på din rejse til USA
En rejse ind i Monument Valley er som at rejse ind i en film
En rejse til USA bør slå et smut forbi eventyrlige San Francisco, hvor du blandt andet kan opleve Golden Gate Bridge

Rejser til USA

Californien, Hawaii, New York og Florida. Nationalparker og storbysus. Strand og bjerge. USA har det hele. Find din rejse til USA her!

Rejser til USA har det hele; storslået natur, fascinerende storbyer, shopping i verdensklasse og spændende kulturoplevelser. Så det er ikke overraskende, at USA er blandt danskernes foretrukne oversøiske rejsemål.

En perlerække af rejsemål
Nyd en storbyferie i New York, oplev Niagara Falls og New England i bil og mærk energien i magtens korridorer i Washington. I de amerikanske sydstater kan du høre Blues i New Orleans, besøg Elvis’ Graceland i Memphis og nyde ægte sydstatsstemning i Charleston og Savannah. Eller tag på badeferie i Florida, der også byder på fantastiske forlystelsesparker i Orlando, stemningsfulde Key West og storbyferie i Miami.

Nationalparkerne ligger tæt i det vestlige USA
Kig efter bjørne og bisonokser i Yellowstone, oplev brusende vandfald og dramatiske granitbjerge i Yosemite og nyd de eroderede ørkenlandskaber i nationalparker som Grand Canyon, Bryce og Zion. Eller tag på vandretur med en indianerguide til Antelope Canyon og Mesa Verde.

Oplev USA i en autocamper eller motorhome
USA er oplagt at udforske i en autocamper. Vejene er brede, campingpladserne gode og afstanden mellem seværdighederne overkommelige.
Se tilbud på leje af autocamper i USA her. 
Se ruteforslag til ferie i autocamper i USA her.

Tag på outlet shopping i USA
Rejser du til USA, så er det oplagt at shoppe nogle af de amerikanske brands som for eksempel Nike, Ralph Lauren og Levi's med hjem. Køber du din USA rejse igennem MyPlanet, får du derfor et gratis rabathæfte til Simon Shoppings store udvalg af outlet shoppingcentre med i prisen. Læs mere om Simon Shopping her.