Ring til os! MAN-FRE 9-17 SØN 10-15

TILBUD

Du vil helt sikkert møde glade, imødekommende mennesker på din rejse til Sydafrika
Geparden er et af mange dyr, som du kan opleve på en rejse til Sydafrika
Cape Town er et oplagt rejsemål på en rejse til Sydafrika
En rejse til Sydafrika byder på mulighed for safari

Rejser til Sydafrika

Safari, gourmet og naturoplevelser. Bestil din rejse til Sydafrika her!

Sydafrika tiltrækker flere og flere rejsende. Det med god grund. En rejse til Sydafrika byder på safari i verdensklasse, kulturarve efter apartheid, mad og vin i topklasse samt en fantastisk, livsglad befolkning, der vil gøre alt for, at du føler dig hjemme i deres smukke land.

Safari i særklasse - Se "The big five"

Tag på safari i Kruger eller en af de mange andre fantastiske nationalparker i Sydafrika. Udforsk Garden Route i bil på en kør-selv-tur, smag på vin i Vinlandet, og nyd storbylivet i smukke Cape Town. At du tilmed slipper for jetlag, og at den bedste tid at rejse til Sydafrika er vores vinter, er blot en yderligere bonus.

MyPlanet gør det nemt

Se vores udvalgte rejseforslag, der viser, hvordan en rejse til Sydafrika kan se ud. Men vores kyndige rejsekonsulenter er berejste i Sydafrika og kender vejen til de bedste og mest unikke oplevelser. Derfor kan vi tilpasse rejsen til Sydafrika efter netop dine ønsker og behov.

Jul og nytår i Sydafrika

Ønsker man at rejse til Sydafrika henover jul/nytår anbefales det, at man bestiller rejsen minimum 6 måneder før afrejse. Denne periode og ekstrem populær ikke bare for internationale rejsende men også for sydafrikanerne selv. Derfor melder de fleste lodges og hoteller udsolgt allerede over 6 måneder i forvejen.