^
  • Kap Det Gode Håb

    Et af de helt store højdepunkter under et besøg i Cape Town er en heldags tur til Kap Det Gode Håb.

Kap Det Gode Håb

Denne heldagsudflugt rundt på Kaphalvøen er en fantastisk tur, som vi varmt anbefaler vores rejsende.

Kap det Gode Håb (Kaap die Goeie Hoop, Cape of Good Hope) er et 260 m højt forbjerg ved Cape Town i Sydafrika. Kap Det Gode Håb er samtidig det næstsydligste punkt på det afrikanske kontinent og  et must på en rejse til Cape Town og Sydafrika.  

Køreturen fra Cape Town og ned til det berømte Kap Det Gode Håb er en oplevelse i sig selv. På vejen passerer du små hyggelige småbyer og dramatiske landskaber, der er hjem for blandt andet bavianer, bjergzebraer, klippegrævlinge og forskellige antilopearter. Den største attraktion er dog den sydligste spids, Cape Point, der er Afrikas sydvestligste punkt. Her hæver klipperne sig 249 meter over havets overflade, og du belønnes med en fabelagtig udsigt over havet, der slår mod kysten. I godt vejr kan du være heldig at spotte delfiner, der boltrer sig i havet eller havfugle, som søger efter føde i havoverfladen.

Inden turen går tilbage mod Cape Town, er der tid til at tage kabelbanen til toppen af Cape Point Peak nær det gamle fyrtårn fra 1857, hvor flere storslåede udsigter venter.

Fakta om Kap det Gode Håb: Den første europæiske søfarer, som nåede hertil, var portugiseren Bartholomeu Diaz i 1487-88. Han kaldte stedet Cabo Tormentoso ('det stormomsuste forbjerg'). Det nuværende navn henviser til europæernes forventninger til værdien af skibsruten syd om Afrika til Indien.

 

Bestem selv hvilke oplevelser, du vil have på din rejse. Lad dig inspirere her, og kontakt os.

70 12 50 11

Pris pr. person

Dagstur fra kr. 540

Prisen inkluderer

  • Engelsktalende guide
  • Entréer