^
  • Billig sommerferie i USA i autocamper

Billig sommerferie i USA i autocamper

Hold ferie, når skolerne lukker for sommeren og få en drømmerejse med autocamper i USA til spotpris. Du skal bare rejse, så du kan hente autocamperen senest den 26. juni.

Autocamperen kan hentes i enten San Francisco, Las Vegas, Denver eller Seattle, og det giver dig et hav af muligheder. Fra San Francisco og Las Vegas ligger Californien og Det Sydvestlige USA åben. Denver er det perfekte udgangspunkt for naturoplevelser i Rocky Mountains og Yellowstone, mens Seattle giver mulighed for at opleve Det Nordøstlige USA's vilde natur. Find mere inspiration i vores ruteforslag her.

Har du først ferie lidt senere, kan det stadig lade sig gøre at komme af sted til spotpris. Du skal kun betale en lille merpris ved afhentning f.eks. 3. juli. Men herefter stiger prisen tilbage til normalt niveau i sommerferien. 

Tilbuddet gælder så længe, vi har ledige pladser. 

Sommerferie i Canada i motorhome

Leder du efter en ferie i Canada i autocamper, er det nu næsten umuligt at få fat en vogn i Canada i skolernes sommerferie. Men fra Seattle kan du køre til Vancouver i Canada på omkring tre timer, og derfra ligger alle veje åbne. Dette er langt billigere end at hente motorhomet i Canada i denne periode. Er du interesseret i at få et tilbud på dette, så kontakt MyPlanet nu, for der er rift om vognene.

Fordele:

•    Rejs i sommerferien til en uhørt lav pris.
•    Rummelig, familievenlig autocamper fra Cruise America med alt udstyr inkluderet.
•    Fri kilometer-pakke er inkluderet.
•    Fuld frihed: Rejsen kan forlænges efter ønske. Kontakt MyPlanet for tilbud. 
•    VIP-møde inden afrejse med praktisk information om ferie i autocamper og tip til camping, kørsel og meget mere.

Kontakt os på telefon 70 12 50 11 eller send en rejseforespørgsel og få et tilbud på netop din drømmerejse. 

Rejseforslag

Rejseforslag