Ideer til grupperejser

MyPlanet har i fire årtier arrangerer grupperejser for orkester, sportsklubber, fugleinteresserede, studerende og firmaer, som vil forkæle deres ansatte eller kunder.

Opleve Las Vegas
Las Vegas er en verden for sig. En funklende verden fyldt med neonlys, penge og eventyrlige oplevelser af enhver art. Vi oplever byen, som den bør opleves. I lufthavnen bliver vi hentet i limousine og kørt til et lækkert på The Strip, hvor vi har første paket til al det, der gør Las Vegas så dragende. Shop i 1.000vis af butik, oplev storslåede shows og prøv lykken på kasinoerne, efter at professionelle dealere har delt ud af deres gode råd. Men Las Vegas har meget mere at byde på. Vi flyver i helikopter gennem Grand Canyon, sejler på Colorado-floden og står til søs på den smukke Las Vegas Lake, inden dagene slutter i Las Vegas' hav af neonlys

Juleshopping i New York
Mon ikke det var på tide, at du tog lidt fri og brugte et par dage på at forkæle dig selv og på at udforske en af de skønneste byer i verden - New York? Oplev det juleklædte New York.

At være i New York i julemåneden er en fryd for øjet, og kun få storbyer kan hamle op med den fantastiske juleudsmykning, som man finder i New York City. Ring til din veninde, mor, datter, søster - pak din kuffert og tag med på denne drømmetur. Oplev den fantasifulde juleudsmykning, få købt spændende og billige julegaver og få set nogle af storbyens attraktioner. Du har måske allerede været i New York og set mange af de kendte steder, men derfor er det alligevel en god ide at tage med på denne tur. "A la carte" har vi valgt at kalde den, da vi lægger op til, at du kan strikke din egen tur sammen.

I programmet finder du mange forslag, og det står dig frit for at vælge og vrage helt efter dit eget hoved. Et "All Around City Tour-pas" kan bestilles på forhånd. Med dette pas, der gælder i 48 timer, kan du komme rundt i New York City med bus, stå af og på, som du har lyst, og passet inkluderer desuden en speciel aftentur "Holiday Lights", en to timers Circle Line Tour (sejltur) og adgang til Museum of the City of New York.

Forkælelserejse til Canada
Forkæl kunderne, ansatte eller vennerne med på en sviptur til den smukke Fraser Valley region i British Columbia, Canada. Oplev den pragtfulde canadiske natur klædt i efterårets gyldne farver, prøv kræfter med lystfiskeri når det er allerbedst. Mærk intensiteten og atmosfæren ved en ishockey kamp - en af canadiernes mest populære sportsgrene. Stress af i de naturlige varme kilder i Harrison Hot Springs Resort and Spa, ren nydelse for krop og sjæl.

Eksempler på grupper som MyPlanet har haft af sted
Skitur for kunder til Whistler i British Columbia Canada.
Bridgespillere til VM i New Zealand.
Sportsfolk til VM i New Zealand for en-hjulede cykler.
Fugleinteresserede til Australien.
Fiske, forkælelse og ishockeytur for kunder til Vancouver.
Fodboldklubber til fodbold VM i Sydafrika.
Rejse til New Zealand for singler.

Næsten alt kan lade sig gøre, så kontakt os for et møde eller et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til også at arrangere jeres næste grupperejse.

Med venlig hilsen
MyPlanets Gruppeafdeling


Se komplet prisliste
 • Find din rejse

  Find
 • Kom til rejseforedrag
  Kom til foredrag om rejser til Australien, New Zealand, Canada og USA

  Kom til foredrag om rejser til Australien, New Zealand, Canada og USA.

  Læs mere
 • Rejser tilpasset dine ønsker
  100% rejser tilpasset dine ønsker.
  Rejser tilpasset dine ønsker

  Siden 1963 har vi arrangeret rejser til Australien, New Zealand, Sydafrika, Canada og USA.

  Kontakt os
 • Følg MyPlanet på